Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tímto krokem pan Vrba prakticky odepsal sám sebe.Ale je jasné,kdo chce kam pomůže si sám.V poslední době mi stejně připadal jako duchem nepřítomný a dělal chyby.Copak dobrý trenér nevidí že Plzni by ohromně svědčilo nasazení vedle Hořavy Pospíšila.Na nich je vidět sehranost ještě z Olomouce.Vždyť výsledky hanáckého týmu stály na nich.Jejich roztržením šlo mužstvo svým výkonem rázem dolů.Plzeň je koupí a nenasazuje společně,maximálně na pár minut a to je vidět jak se hra zvedne ale to nestačí.Toto dobrý trenér nevidí?Ať jde k reprezentaci,tam brzy skončí a co dál?Dopadne jak ten bifteček Straka. *1*
  • Vrbo, Vrbo, už mluvíš jako politik. Samozřejmě že odchod a změna trenéra na "kluky v kabině" mít bude, a ty to moc dobře víš. Vždyť změna trenéra je vždy to první co všichni dělají, když se nedaří, právě proto že to ten vliv má. Ach jo. Způsobem svého odchodu z Plzně jsi znehodnotil své jméno a dosavadní úspěšnou práci.
    • Se vším souhlas kromě poslední věty. V normálních zemích je trénování reprezentace vrcholem trenérské kariéry. U nás tomu tak dnes není. Mně osobně se především nelíbí, že p. Vrba kývnul na nabídku Pelty, tedy člověka, který se může dostat do vedení fotbalového svazu právě jen v zemích jako ČR, Albánie, Moldavsko... Současné vedení ČMFS je celé prolezlé mafiány a divnými existencemi a svázáno s agenty hráčů. Na druhou stranu p. Vrbu chápu, že chce pomoci reprezentaci, jejíž výkony byly pod Bílkovým vedením tristní, což viděl celý národ, kromě vedení ČMFS. Takže z tohoto pohledu je p. Vrba statečný. Chci věřit tomu, že se nezačne chovat jako Pelta a jeho suita, že si zachová kredit, který momentálně u fotbalového národa má.
      *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit