Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Věděli to fanoušci,jen Pelta ne a ten měl táhnout od fotbalu z Bílkem,protože ač výsledky nebyly,,stalé tam Bílka držel a podporoval jej.Jen kvůli těmto dvěma je český fotbal tamlkde je.
  • chtěl bych poznat aspoň jednoho člověka z oné doby, který by nikdy na škole nenapsal v nějakém slohu či jiném literárním projevu podobnou "oslavnou větu" . Dnes se obdobně oslavují různí zlodějíčci a vychcánkové v politice i byznisu s nálepkou chvalozpěvu na jejich příkladnost v oblasti demokracie a svobody. Všichni jsme v kreslení malovali s radostí srpy, kladiva, tanky a továrny- to bylo panečku jedniček. Takže stále platí ono biblické
    "hoď kamenem kdož jsi bez viny" , Takže je mi úplně fuk,co bylo ale není mi jedno co bude.
    Ti co tam jsou posledních dvacet let již svoji neschopnost dovedli ad absurdum. Chtělo by to tedy radikální řez a nové tváře si po těch zkušenostech lépe ohlídat a nenechat je vklidu, šlapat jim na paty a jak "něco..." šup sním bez okolků do basy.
  • škoda, že pisatel článku zápas s Bulharskem asi neviděl. odskakování míčů, nepřesné přihrávky, neschopnost někoho obehrát, hra bez nápadu , myšlenky či konstrukce, prostě marnost na jedné a beznaděj na druhé straně. Výhra by se dala označit asi tak, že čeští "bulhaři" se štěstím porazili skutečné Bulhary :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit