Přejít na výpis diskuzí

Pes pro zdraví

31.1.2020 | red
7 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miluji svého psa, a i proto abych o něj neměla tak velký strach jsem pořídila lokalizační přívěsek. Ten se stal nepostradatelným doplňkem pro zajištění bezpečí mého mazlíčka. Díky této technologii mohu snadno sledovat aktuální polohu svého psa prostřednictvím svého iPhonu. Tato funkce mi dává klid vědomí, že vím, kde se můj pes nachází, ať už je doma nebo venku https://www.armodd.cz/chytre-lokatory/

  • Broccoli

    Mě je naší Amálky líto teď přes zimu. :-) Ale dáváte někdo psům boty??? Třeba tady to hezky píšou ale moc si našeho hafana s botama nedokážu představit. 

  • Já jsem si našeho psa strašně moc zamiloval a absolutně si nedokážu představit, že by se nám stalo třeba to co sousedům. Pes jednoho dne zmizel a už se nikdy neobjevil... To se mnou celkem hnulo a hned jsem koupil pro psa GPS sledovací zařízení https://www.smartomat.cz/smartomat-gps-lokator-pro-psy-a-kocky-smt02/

  • Velesgp

    Navrhněte mi hodného a malého psa, který nebude vyžadovat příliš mnoho péče, ale bude věrný a skvělý v bytě.

    • Guliver

      Musíte si pak pořídit malá psí plemena, kterým se bude v bytě dobře žít. Ale stejně je musíte procházet. Pokud hledáte věrného pejska, který nepůjde koloušat nikomu, koho potkáte, pak bych doporučoval koupit amerického kokršpaněl štěně https://spanielcocker.com/cs/stenata/ jedná se o jedno z nejlepších a nejvěrnějších psích plemen. Původně byli vyšlechtěni k lovu, takže výcvik není náročný.

  • Tak to je pravda, my máme pejska asi půl roku, pořídili jsme si útulkového, asi dvouletého voříška. A od té doby, co ho máme se mnohem víc hýbu. Je to těmi každodenními procházkami, které s ním dělám. Je to nutnost, protože je nově kastrovaný a to pak mají pejsci tendenci tloustnout a lenivět. 

  • Také jsem toho názoru, že na mě má můj pes dobrý vliv. Tak často bych totiž sám na procházky rozhodně nechodil a pohyb navíc určitě dokáže život prodloužit. O radostech se psem na procházkách se hezky píše třeba na http://www.mojevizsla.eu/dlouhe-prochazky/ Mít psa je prostě ohromná radost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit