Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ostapkotab
    ano toto je velmi dulezita zprava Tiscali,ale kzblitinky.cz maji jeste dulezitejsi : V Praze na Míráku zabíjí kapry budoucí chirurg----jiste dobra příprava na budoucí profesi *15* *9* *10* *11* *12* *16*
  • V souvislosti s atmosférou ve světě, miliony lidí pod hranicí chudoby a tisíce uprchlíků z postižených oblastí válkou, je pro mě tato dáma jen zbytečný kýč !
    • Jasně soudruhu máte pravdu. Jedině taková zvěrská kreturní komoušská bestie jako ten skřetský zmrdský krip-x-l z kremlu má správnou váhu.
      V štvavém plátku zločinecké partičky - jakých si členů KSČ - Halo novinách to už také psali, tak to musí být pravda. Komouš komoušovi by přeci nelhal, to ho nechá radši pověsit.
    • Může snad tato dáma za to, že v některých oblastech Zeměkoule se lidé množí jak potkani a když nemají co jíst tak se perou a zaplavují otatní svět?
      • Může, protože Britské impérium na místo pomoci tyto země v minulosti ožebračila na místo
        ekonomického rozvoje potažmo vzdělání spojené s výchovou nechtěného mateřství.
        • Britské impérium ve svých koloniích vnucovalo tamějším lidem britský způsob života včetně učení se angličtině a "poangličtění". To samozřejmě pro tamější obyvatele nebylo snadné, protože to bylo něco nového, co neodpovídalo jejich zvyklostem a kultuře. Ten ekonomický rozvoj je pouze prostředek, nikoli cíl, smysl života spočívá v něčem zcela jiném. s tím také souvisí výchova ke střídmosti i v sexu, aby mateřství bylo pokud možno jenom chtěné.
          • 1. Jak chcete provádět osvětu a řešení problému velkého počtu dětí v chudých rodinách bez ekonomické a materiální základny ?
            2. Jak chcete tento problém řešit bez vlastních učenců a inteligence, která je velmocemi decimována aby nestála v cestě vlastního řízení státu, provincie.
            3. Příkladem je Indie, jeden anglický lord ve sněmovně prohlásil " na každého milionáře a člena královské rodiny muselo chcípnout půl miliónů Indů hlady".
            Doporučuji shlédnou film Ghándí americké produkce oceněný Oskarem a přejde Vás chuť na královnu.
            Východoindická loďařská společnost zaplavila opiem z Indie Čínu, aby jí následně zcela demoralizovala a oloupila o jejich bohatství !
            Já prostě tuto napudrovanou dámu a její rodinou nemusím.
            Jejich propagace na úkor těch kteří by si to zasloužili ( vědci, lékaři, umělci zdatní řemeslníci, matky od rodin) není na místě a je to snobismus .
  • Kdyby královna Alžběta II abdikovala, tak jedině ve prospěch svého vnuka Williama, kdyby mohla
  • Měl bych plakat?
  • Proč nosí královny rukavice? ptá se pan Jindřich Mamlas z Brna.
    Aby národ podle rukou nepoznal že tato parta urozených zlodějů v životě na práci nešáhla.

    Kate si postěžovala že potřebuje služku protože starat se o dítě to přeci nejde!
    No Kačenko miliony matek po celém světě to zvládají a služky nemají protože
    na ně nemají. Tímto výrokem jsi ukázala pouze svoji hloupost a ti co ti za ni
    tleskají ještě větší.
    • Proletáři všech zemí spojte se !!! *10*
    • Má služku a to několik, stejně jako chůvy...Až se narodí druhé dítě, počet služebnictva se rozroste...
      Jak by mohla zvládnout, chudinka, dvě děti...

      Myslím si, že by také nejdřív měla myslet, než něco řekne...
    • Rukavice nosily dámy do společnosti dávno (pod pojmem dáma si prosím představte ženu z libovolné společenské třídy, která na sebe dbá co do vzhledu i chování). Rukavice nosila noblesní paní Hana Benešová, manželka 2. československého prezidenta a nosila je i paní Marta Gottwaldová, manželka 1. dělnického prezidenta, která pocházela z velmi chudých poměrů a která prý ráda paní Hanu napodobovala. A možná i proto, že neměla tak fundovaného rádce, jako jste Vy *3*
    • Ano, mnozí lidé prokazují svou hloupost tleskáním. Britská královna je pro Brity symbolem jejich země, jejich tradice, jejich prosperity. Kdo zavrhuje své symboly, odmítá svou tradici a žije jen tady a teď, ten se příliš neliší od jiných živočichů, chová se jako v džungli a stává se kořistí jiných.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit