Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Semjone jsi línej lempl, takhle ti Tiscálič nezaplatí!!!
    • Nejsem nikým placená Ivane. Pokud nesneseš jiný než Putinovský názor tak nelez
      na svobodnou debatu ve svobodné EU:
      • Ty máš nějakej vlastní názor blbče???
        Ještě jsem od tebe žádnej neviděl pitomče, jen tapetování a to nečtu!!! Chichichi!!!
        • Tak je nečti. Nikdo tě k tomu nenutí.
          • Názory čtu, tapety nikolivěk, πčo!!! *2*

            Ostatně názory jiných si najdu sám, tvoje blbý tapety NIKOHO NEZAJÍMAJÍ, blbče!!!
            • Tak je nečti. Někdo jiný si je třeba rád přečte.
              Naštěstí doba kdy StBák jako ty rozhodoval co lidé můžou a co nemohou číst
              už je dávno pryč.
  • Rusko se chová k Pobaltí jako šílený gangster
    Únos estonského policisty Estona Kohvera z estonského území a nezákonné zadržení litevské rybářské lodi Juros Vilkas (mořský vlk) v mezinárodních vodách. To jsou dva příklady zločineckých praktik Moskvy vůči pobaltským republikám. Rusko také začalo vydávat mezinárodní zatykače na Pobalťany, kteří v roce 1990 dezertovali ze sovětské armády. Současná kremelská říše tak dokazuje, že je dědicem nejhorších komunistických praktik sovětské éry.

    Elitní estonský policista Eston Kohver, který se zaměřuje na boj s organizovaným zločinem, byl podle vyšetřován tamní policie a podle důkazů zajištěných pohraniční stráží této pobaltské republiky unesen ruskými ozbrojenci z estonského území. Moskevská prokuratura ho obvinila ze špionáže. Rusko se dopustilo obyčejného banditského únosu občana cizí země, navíc porušuje i vlastní zákony, když zatčenému, který neumí rusky, nepřidělilo tlumočníka.

    Ruská pohraniční stráž dále zadržela litevskou loď Juros Vilkas v mezinárodních vodách a eskortovala ji do Murmanska, což je další velmi hrubé porušení mezinárodního práva.

    V těchto dvou případech je možné diskutovat o tom, kdo má pravdu a lze mít pochybnosti. I když důkazy svědčí ve prospěch Pobaltí a nikoliv Rusů.

    Nehoráznou provokací jsou však mezinárodní zatykače, které vydává Rusko na občany Litvy, Lotyšska a Estonska kvůli jejich dezercím ze Sovětské armády začátkem devadesátých let. Tady už žádné ruské výmluvy neobstojí. Je to skandál! O jednom případu z Litvy informovala včera v Událostech Česká televize. Odhaduje se, že takto se dostalo z uniforem asi patnáct set mladých Pobalťanů.
  • Semjone, blbče, šichta začala, to se zase nasmějem, chichichi, makej, makej troubo *1* *1* *1*
    • Nejsem nikým placen takže si to StBácké pomlouvání strč za rudý klobouček
  • Představte si, že máte firmu a přijdou k Vám ozbrojení zakuklenci, kteří Vám všechno zabaví. V civilizované společnosti je to nepředstavitelné, ale na Krymu pod ruskou vládou normální. Likvidována jsou nezávislá média a ukrajinští podnikatelé vyvlastňováni na základě úřednické svévole. Krymští Tataři, kteří tady žijí po staletí, jsou zastrašování a vražděni.

    To, že by se úředníkovi zalíbila nějaká firma a on by si ji přivlastnil, je hrozná představa. Nicméně v Rusku je to běžná praxe. Má obvyklý scénář. Nejdříve za Vámi přijdou usměvaví pánové a navrhnou Vám, že by bylo dobré Vaší firmu prodat společnosti XY. Tu společnost samozřejmě skrytě vlastní onen vlivný úředník někdy třeba i s šéfem místní policie. Vy odmítnete, a pak mohou nastat dvě možnosti. První je rádoby legální, přijde na Vás kontrola z berňáku a najde daňové nedoplatky, na firmu je uvalena exekuce a koupí ji právě ona společnost. Druhá možnost je poněkud horší a to když vás na ulici zmlátí a zraní „neznámí útočníci“. Zkorumpovaná policie samozřejmě nic nevyšetří a vy raději tu firmu nakonec prodáte, samozřejmě společnosti XY. Ochrana soukromého vlastnictví v Rusku totiž prakticky neexistuje.

    Takové praktiky se nyní objevily také na Ruskem okupovaném Krymu. Prostě do firmy vniknou zakulení ozbrojenci, ukážou Vám nějaký papír a nemáte nic.

    Představitelé současné krymské vlády se hájí tím, že zabavují majetek Ukrajincům, kteří jej údajně získali nepoctivě. Tomu by se dalo rozumět, jenomže o tom, jestli jste k vlastnictví přišli legálně či ne, rozhodují v civilizované společnosti soudy, nikoliv úřednická zvůle. Vyvlastnění je v normální zemi možné pouze za přísně vymezených podmínek a ne jako součást znárodňovací kampaně cíleně zaměřené na určitou skupinu lidí.

    Když ještě k tomu připočítáme, že se na Krymu za ruské okupační vlády nějak podezřele rozmohly únosy a vraždy původních obyvatel-krymských Tatarů, pak nezbývá než vynést verdikt. Krym ovládli mafiáni a bandité.
    • Americká policie si zaslouží uznání za likvidaci zločinců

      Média se v poslední době mohou přetrhnout o údajném rasismu v USA, kde bílí policisté střílejí nebohé černochy. Já jsem ale rád, že američtí strážci zákona, i přes tlak tzv. politické korektnosti, rázně bojují se zločinem. Oni údajně ubozí zabití černoši byli normální lupiči, zloději a násilníci, kteří si svůj osud vybrali dobrovolně. Kdyby se chovali slušně, nestalo by se jim to.

      Situaci v americkém Fergusonu precizně popsal publicista Jefim Fištejn v Reflexu číslo 49. Onen černošský mladík Michael Brown předtím než ho policista Darren Wilson zastřelil, vyloupil obchod a přes otevřené okénko začal mlátit Wilsona, který ho chtěl zatknout. Ten tedy střílel v sebeobraně, což dokázalo i velmi pečlivé vyšetřování tzv. velké poroty, která mimo jiné vyslechla přes šedesát svědků a nechala si vypracovat velké množství odborných expertíz, než vyřkla závěrečný verdikt, že policista střílel v sebeobraně a tedy nebude trestně stíhán. To také potvrdili i černošští svědci. Vyšetřování bylo vedeno velmi otevřeně a žalobce okresu Saint Louis Robert Mc Culloch nechal všechny potřebné dokumenty zveřejnit na internetu. Z nich jasně vyplývá, že Brown, který byl navíc zdrogován, neuposlechl výzvy Wilsona, nezůstal stát s rukama nad hlavou, jak nařizuje zákon, ale rozběhl se proti policejnímu autu.
      Z letošního amerického putování mám s tamními šerify a policisty dobré zkušenosti. Ve Spojených státech amerických platí pravidlo, podle kterého Vás strážci pořádku nesmí omezovat, pokud se chováte slušně a neporušujete zákon. Neexistuje tam to, co je běžné v Česku, že policisté zdůvodňují kontroly dokladů tím, že pátrají po hledaných osobách. S touhle výmluvou by jejich kolegové za oceánem neuspěli, museli by v případě Vaší perlustrace jasně doložit, že se podobáte zločinci, na něhož je vydán zatykač.
  • Proti ruské sankce táhnou amrdóly ke dnu jako těžkej kámen!!!
    • ale Tečka si pořád pojede tu svou
      dearputin.com
  • dobré ráno
    dnes je významný den,svého svátku se bohužel nedožil jeden z největších čechů novodobých dějin
    čest jeho památce *13*
    • máte pravdu,ráno jsme s Boženou bouchli ruské šáníčko *14*
    • a nebyl to slovák ?
  • Ale nic vubec nic jim to neni platne.Skuci tady za ruskou chatru ktera je ve svete ve vseobecnem opovrzeni a hanbe.Ale nic, naprosto nic s tim nelze delat.Rus uz nafurt zustane vyvrhelem.A tak s nim bude i jednano.
  • poté, co přeskočíte mimo dvě poslední stránky vše, co sem naslintal Simča během noční směny - je to mimochodem pořád totéž - zkuste se mrknout na ekonomické ukazatele ruska a na hodnocení jeho ekonomiky i po sankcích z pera nezávislých ekonomů... i amerických a je jasné - Rusko se sankcím může upřímně smát a jeho zemědělci, drobní podnikatelé.... ti se mohou jen radovat, dostanou konečně příležitost k rozvoji.
    • naprosto s váma souhlasím,celé Rusko se kolektivně raduje hlavně zemědělci a drobní podnikatelé (ti velcí už tolik ne,ale to přijde)
      sankce totiž udělali z Ruska ten nejradostnější stát atím pádem i já jsem mnogo štastný
  • Pokrytectví soudruhů, vraždící ruští okupanti jim nevadí

    Od našich komunistů nemůžeme nikdy čekat nic dobrého. Je směšné, že jejich šéf Vojtěch Filip, kterého někteří znají jako Falmera, se rozčiluje nad průjezdem americké vojenské kolony, která se vrací z cvičení v Pobaltí. Přitom on jako správný soudruh opakovaně schvaloval ruskou komunistickou okupaci v roce 1968 s mrtvými a raněnými.

    Přesun americké armády po vlastní ose přes Českou republiku není žádnou novinkou, v minulosti to už tady bylo mnohokrát. A docela se mně líbí řev, který kvůli tomu spustila rudá skvadra. Tak soudruh Filip a spol. se vztekají nad tím, že prý americký konvoj zničí silnice a kdo to prý zaplatí. Ale ať vzteky třeba puknou!

    Člověk také neví, jestli se má smát nebo brečet. Kde byly tyto normalizační kádry v roce 1968, když k nám na příkaz Kremlu dorazili braťja zachvatčiky, jak zpívá Karel Kryl. Tato bolševická sebranka u nás střílela do dětí, zavraždila jen v prvním roce okupace přes sto lidí, ničila památky včetně Národního muzea a způsobila miliardové škody.
    • Ovšem toto zabíjení komunistům nevadilo, oni nikdy nebyli žádní vlastenci, ale dělali to, co poručila Moskva. To pro ně bylo správné, české zájmy nikdy nehájili. Když jim řekla, nechte Hitlera na pokoji, tak to udělali a až do června 1941 se naši komunisti do protinacistického odboje skoro vůbec nepouštěli. Když si Moskva dupla, tak rudí tolerovali i únosy svých krajanů do gulagů. Nemluvě o tom, že každý komunista po roce 1968 musel říci ano okupaci své vlastní země.

      Nyní tedy pojedou přes naši zemi Američané, se souhlasem naší vlády, pokojně, mírumilovně a do nikoho střílet nebudou. To je velký rozdíl proti Rusům, kteří k nám toho neblahého 21. srpna vtrhli, aniž je někdo zval.

      Moji kamarádi z Plzně z klubů vojenské historie se už na tuto událost chystají, oprašují džípy, vytahují ze skříní americké uniformy a se svoji technikou se budou chtít zařadit do konvoje. Chápu je, a doufám, že se jim to povede. Plzeňsko totiž nikdy na své americké osvoboditele nezapomnělo a nezapomíná. A navíc! My jsme ty druhý, co k hvězdám mají rádi pruhy!
  • Ale komouše Semjona by jsme u nás uvítali, jako maskota na žrádlo pro žebráky *1* *1* *1*
    • Ještě zaštěkej Putinův vořechu a zloději nicků. Na víc nemáš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit