Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vtip dne: Játrovka nekrade nicky *14* *14* *14* *14* *14* To se ti bráško povedlo.

    SimonA 1918
    • Zmůžeš se jenom na kradení nicků a špinění názorové odpůrkyně.
      Jak ubohé tedy Putinovské.

      Simona
      • Nic jsem ty blbe neukradl!
        • Nic - jenom z 99 procent celý nick názorové odpůrkyně.

          Simona
  • Je zajímavý, že chtěj strašit Rusáky, přitom jedou od nich,
    • Další absolvent večerní university marxismu-leninismu, /tzv. VUMLu/ ,který nedokončil pořádně základní školu a má mezery v zeměpisu. Ještě mu nedošlo, že se Sovětský svaz dávno rozpadl.
      • Zpráva o původu Burlaka.
        Sperma: pochází od individua, biologicky dosud neznámého, r.1943, oblast: mongolská step.
        vajíčko: od osaměle za polárním kruhem žijící eskymačky, oblast ostrovů Karla Alexandra, r.1943. Oba hluboce zmrazené preparáty převezeny 2. května 1945 do Jižní Ameriky, kde byly uskladněny pod e.codem - RET23445. V r. 1960 se začalo s preparáty experimentovat, čehož výsledek je výše jmenovaný exemlář nazvaný BUR-RET23445. Celkový popis exemláře:
        Deformovaná lebka, mozek o velikosti čolka, kostra nepevná, chrupavčitá, z tohoto důvodu je nutné, aby RET23445 byl neustále ponořen do roztoku formaldehydu. Oči - celkem tři, stále vypoulené, bez víček, dvě po stranách lebky, třetí na zádech. Šest končetin, zakončení opatřena plovacími blánami, náznak žaber. Asi po sedmi letech strávených v laboratorních podmínkách, byl výše uvedený jedinec zakoupen projíždějící cirkusovou společností.

        Humanitární nadace Dr. Josefa Mengeleho,
        zpracoval: SS Standartenführer Günter von Roth.
  • Na našem území nechci žádnou vojenskou základnu, ani americkou, ani ruskou, ani jakoukoli jinou! .. Uráží mne, že 70 let po skončení WW2 je v Evropě trvale přítomno 64.000 (!) amerických vojáků! .. Dodnes například americká okupační zpráva schvaluje, kde bude ve zdánlivě svobodném Německu spolkovým kancléřem! .. Ano, čtete správně, 70 let po válce! .. Proč NSA odposlouchávala/odposlouchává Tetu Andělu? .. Proč Francie opustila NATO (1966) v éře Charles de Gaulla? .. Je prostě třeba urychleně budovat intenzivní Euro-asijskou spolupráci, bez židobolševických ingerencí z USA, které mají jediný cíl a to rozpoutat WW3 v Evropě! .. USA jako stát pomalu končí a v budoucích desetiletích je z vnitropolitického hlediska nečeká nic hezkého, řešit ale tuto situaci celosvětovým konfliktem je prostě nepřípustné!!!

    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1580-uvahy-o-americke-zakladne-u-nas-nejde-o-zert-inspirace-okinawou-ostrovane-slavi-dilci-uspech-navzdory-teroru-v-zemich-se-zakladnami-jsou-mistni-obcany-druheho-radu-jsme-dobyte-uzemi.htm

    Ivan Hoffman v komentáři v Deníku: Z Estonska vyrazil americky vojenský konvoj, který je k vidění i u nás. Z toho, co víme, se k nám spojenci iniciativně pozvali sami a vládě nezbylo, než přispěchat s prohlášením, že je to vlastně dobrý nápad. Koneckonců to jsou spojenci a budou pouze projíždět, proto jsou občané vyzýváni, aby na ně nic neházeli, neprovokovali a neblokovali silnice. Kdyby se k nějakým nepřístojným zátarasům schylovalo, jsou prý naplánovány objízdné trasy, takže nehrozí, že by Američané Českem neprojeli, anebo že by se museli do Německa prostřílet.

    Američtí vojáci u nás nemají pouze odpůrce, ale také početný fanklub, který sní o tom, že se i v Česku jednou Američané utáboří natrvalo. Potíž je v tom, že zmíněný vojenský konvoj představuje upoutávku na válku s Ruskem, kterou si u nás většina občanů nepřeje. Američtí vojáci se nám prý přijíždějí ukázat, abychom se nebáli Rusů, kterých se přitom u nás většina lidí nebojí. Třeba jim to nikdo neřekl, jedná se o nějaký informační šum, pravděpodobnější ale je, že to dobře vědí.

    Američané přijíždějí demonstrovat své odhodlání hájit své zájmy. Naše zájmy budou samozřejmě hájit rovněž, pokud se s jejich zájmy ztotožníme. Problém může nastat, pokud coby spojenci v NATO budeme po Američanech chtít, aby respektovali naše zájmy, které z nějakého důvodu nejsou v jejich zájmu. A emotivní debata o americkém konvoji naznačuje, že bychom si nejprve měli vydiskutovat, co chceme my a z toho vyplyne, zda setrvat v NATO, anebo z tohoto vojenského paktu s ohledem na svou bezpečnost vystoupit a vsadit na neutralitu. Neškodí připomenout, že jsme do NATO vstupovali ve víře, že smyslem této aliance bude výhradně kolektivní obrana.“ .. Co dodat?
    • Na našem území nechci trotly typu Germania Libera. A zavšivence z ruska na Krymu taky ne. *1*
    • klasická komunistická rétorika "anerické okupační jednotky" Rozdíl je v tom, že ty okupační jednotky jsou na územích států, které je tam dobrovolně chtějí, kdežto ruské jednotky vrhnou do sousedních zemí násilně v noci jako vrahouni aniž by je někdo zval a tam se upeleší stejně jako fašisté
    • Vítej, od teď jsi rusofil, komunista, putinovec, fašista, rusák, bolševik .....atd, atd...
      • nefňukej ty rudé lejno *11*
        • Popolez, z americký řiti ti ještě čouhaj kotníky, exkrementí žroute!!!
          • Nějak jsi si spletl směr kmoušský pšouku - a ještě k tomu srdíš putinovým lejnem jak jsi právě vyklouzl z jeho zapařžené hemeroidní řiti. Tak se uklidni a táhni tam kam patříš - třeba do komoušského lágru v Gulagu.
            • Jiříku, příteli, strč si prst do krku, zvracíš toho málo... *1* *1* *1*
          • nebo mi na pískovišti rozšlapeš bábovku ?
            • Rovnou kyblíček, soudruhu a budeš mít pohehe
  • U.S ARMY nějak zaspala dobu. My vás čekali v roce 1968.
    • v tu dobu se jich například Vietnamci dočkali (a nejen oni), ale nepochvalovali si *3*
  • Být u příspěvků IP adresa, to by bylo pozdvižení, co?! *1* *1* *1*
    • Utajené surfování na internetu zajistí speciální program,tak se na to všichni koukněte a stahněte.No a pak si mě můžou zjišťovat,dá jim to takovou práci,že by se to vyplatilo jen u osoby mezinárodně hledané a né na posrané diskuzi Tiscali.
      • Mlčeti zlato ty ruská hnido,zase jsi lemtal samohonku ? V Kremlu tě za tvou nevymáchanou hubu nepochválí,prozrazovat takové tajemství ty truhlíku.
        • Játrovko ty americká hnido,ty jsi zase lemtal Whisky viď.Podívej se na hodnocení diskutujících a hned vidiš jakej si imbecil.
        • Játrovko vidíš jakej seš blb,poznáš ty imbecile podle bodování.
          • co se týče bodů Zlej Trolle tak ty si tady šéf,máš nás všechny v hrsti *15* *15*
    • jestli i z toho máš erekci tak potěš pánbůh *11*
  • šaškárna nedávno to mávalo vlajkou cccp teď hvězdnatou.Kdy tenhle národ bude svůj?
    • Malý národ nikdy nebyl, není a nebude svůj. A ani nenvím, co přesně by to mělo obnášet. Obehnat se zdí a žít jen z vlastních zdrojů, pod vládou svých chytrých politiků
  • Docela zábavná akce. Předloni k nám do Zoo přivezli malého tygříka. Chodili tam mraky lidí s dětmi, aby ho viděli. Byl taková hlavní atrakce. No a včerejšek nebyl jiný. Tentokrát byl hlavní atrakcí voják US Army. Když přidali tu vložku, že té údajně nejlepší armádě světa došlo asi 40 kilometrů před naší hranicí palivo a oni museli čekat, než jim logistika nějaké sežene, čímž se "slavnostní" příjezd k nám zpozdil, tak to byla atrakce pro zblblý plebs se vším všudy. Když se k tomu přidá fakt, že reportéři naší americké TV H@vna jeli v jednom z transportérů, aby mohli o všem informovat jako první a více pak ukázat na tn.cz, tak to byla estráda větší, než nějaká talentová soutěž *4*
    • No to s tím palivem byla celkem legrace. Chápu, že palivo docházelo německé armádě, která dva roky ustupovala od Stalingradu, ale že dnes velení vojenského konvoje nedokáže zajistit, aby součástí konvoje byla jedna cisterna, to nechápu. Možná ale, že šlo o předem připravenou zkoušku, jak trpěliví a oddaní jsou čeští příznivci všeho amerického. Pokud vydrží stát v dešti a větru 8 hodin a čekat na ten prchavý okamžik, kdy mohou mávnout americkou vlaječkou a zakřičet si "Welcome boys !", tak jsou svým pánům oddaní dostatečně a zaslouží si podrbání za ušima..
    • K nám zase přivezli orangutána, byl ti podobnej, ale hezčí. *1*
  • Nazdar vespolek, tady je zase veselo.... ale což, ať se mládí vydovádí a pobavit se, to je taky důležité. *1* *1* *1* Jen se mi vkrádá na mozek myšlenka, že když jedou Amíci zpátky z Litvy s takovou slávou, proč nejeli stejnou cestou i tam a media tomu nevěnovala stejnou pozornost. *3* *3* *3* No nic, to jen tak, aby řeč nestála. *4* *4*
  • Americkou kolonu vítají pouze zmanipulovaní bezmozci a tupí přisluhovači USA, kteří jsou schopni za mrzký peníz zapřít i svou matku. Slušní, pracovití a myslící občani jsou buď v práci nebo tráví svůj volný čas smysluplněji a užitečněji. Většina lidí to má však celé na háku a nějaká směšná demonstrace síly a spojenectví je jim úplně fuk.
    • Ty seš deb............ Všiml jsem si, že najednou přijde během jedné vteřiny 10 souhlas nebo nesouhlas.
      Toto se píše z několika přihlášení najednou. Vše toto přichází vždy na podporu Rusů. Kdo za tím asi stojí? Je to naprosto jasný chce Rus rozvrátit tuto zem? Jedině přes moji mrtvolu.
    • Nevím, proč by slušní lidé a myslící museli být v neděli v práci.

      "Užitečné" trávení času druhých může posuzovat jen nějaký trouba.
      Někdo svůj nedělní čs stráví nákupy, jiný se podívá na film, další si budou číst a někteří troubové se připoji na Tiscali jen proto, aby tam mohli anonymně nadávat na druhé.

      No což, máme demokracii, dnes je to možné.
      • Opravdu nemohu za to, že nejsi schopen pochopit psaný text. Myslím, že neumíš ani číst. Toť klasické vzdělání pravicového blba.
        • Ne, opravdu si nedělám víc nicků, abych si mohl dávat kladné hlasy pro své bláboly, jak činíš ty. *1*
    • Nazval si je "bezmozci", to je urážka mozku, byť třeba slepičího, lépe by bylo napsat jen "bez" to stačí!
  • Američtí vojáci u nás nemají pouze odpůrce, ale také početný fanklub, který sní o tom, že se i v Česku jednou Američané utáboří natrvalo. Potíž je v tom, že zmíněný vojenský konvoj představuje upoutávku na válku s Ruskem, kterou si u nás většina občanů nepřeje. Američtí vojáci se nám prý přijíždějí ukázat, abychom se nebáli Rusů, kterých se přitom u nás většina lidí nebojí. Třeba jim to nikdo neřekl, jedná se o nějaký informační šum, pravděpodobnější ale je, že to dobře vědí.Američané přijíždějí demonstrovat své odhodlání hájit své zájmy. Naše zájmy budou samozřejmě hájit rovněž, pokud se s jejich zájmy ztotožníme. Problém může nastat, pokud coby spojenci v NATO budeme po Američanech chtít, aby respektovali naše zájmy, které z nějakého důvodu nejsou v jejich zájmu. A emotivní debata o americkém konvoji naznačuje, že bychom si nejprve měli vydiskutovat, co chceme my a z toho vyplyne, zda setrvat v NATO, anebo z tohoto vojenského paktu s ohledem na svou bezpečnost vystoupit a vsadit na neutralitu. Neškodí připomenout, že jsme do NATO vstupovali ve víře, že smyslem této aliance bude výhradně kolektivní obrana.“
    • Lery, píšeš sice dlouho, ale nevím, zda víš, co si kdo u nás přeje.
      Američané určitě spolu s demokracií vyvážejí do světa i svoje zájmy.
      je pravda, že na obranu demokracie používají -řekněme nedemokratické prostředky,
      V tom je problém demokracie, že umožní čas od času nástup nějakého "zla".
      I Hitler získal v Německu absolutní moc " demokratickými prostředky"
      Myslím, že bychom právě my - po vice než 40. leté zkušenosti s " velkým východním bratrem"-
      měli být spíše rádi, že se máme o koho opřít.Rusové za uplynulých téměř sto let především " škodily vč. paktování s Hitlerem do června 1941,- potom bezesporu měli zásadní podíl na porážce nacismu, ale už v roce 1945 - vracím se k původnímu tématu - začali vyvážet svoje zájmy. Zde si troufám tvrdit -opět začali škodit.Například Německo, kde mají Američané základny, škodilo v našem okolí daleko kratší dobu.
      Je mi přes 50 a někdy nemám velkou radost z toho, že jsme Slované ( Jelcin, Putin , Miloševič....Zeman ....) Nikdo nechce válku s Ruskem, ale nesmíme tolerovat dnešní agresivní expanzivní chovánía snahu Ruska ovládat vzpět sovětské území - já mám ještě dobrou paměť, nechci žádné PutinoVary, jako Krym a pod.
      Stan. *9* *9* *9*
    • ty stovky mrtvých čechů se v roce 68 také rusů nebáli ???
      • V 68 roce byli mrtví pouze přirozenou smrtí, trubko!!! *12* *16*
        • Opravdu škoda, že takového uchyláckou ruskou bestii také nepotkala střela zdejších "osvoboditelů" - komouško-fašistických sovětských bestií.
          Mrtvý rusák -dobrý rusák.
          • A co osvobodili, ty vemeno?? Máš na mysli rozbombardovanou Škodovku v Plzni? Těch 150 padlých Amíků? Nebo 150 tisíc Rusů a osvobození republiky???? *16* *12*
      • Špatně jsi počítal, určitě jich bylo o dva víc... *1* *1* *1*
        • Komoušský hnisavý vřede, mášli problém být člověkem - tvoji rusáci ti určitě poskytnou rádi azyl - na Sibiři v Gulagu je místa habaděj. Počítej však s tím, že komoušskýá bestie co jednou uchvátí už nevrátí- takže připrav příbuzné na to, že skončíš nahý v masovém hrobě, kdesi v "úžasné rusi".
          • Jiři jak se rozčiluje :-) magor...
          • Já mám jen obavy, že masovým hrobem bude celá Evropa, takže tam budeme ležet někde vedle sebe..hrozná představa... *1* *1* *1*
        • to ty ruské sčoty,čert aby se v to vyznal
          • Nene, chyba bude u tebe, zřejmě nebudeš z matiky maturovat, možná mast....vat... *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit