Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to změň, snad proto tě voliči Babiši volili !! To,že je to banda prolhaná občané ví,to jim nemusíš říkat !! Máte podporu voličů,zhoďte vládu,ať se křivozubka chytne za čenich....socani jsou stejná banda podvodníků jako modří ftáci s knížecíma 00,za peníze prodají cokoli!!!!!Jen když jsou u lizu !!!
    Jim nejde o stát,lid,prosperitu,ale jen o vlastní plná koryta,viz.Huml atd.Jak dlouho vykřikovali,že je nutné daň snížit když byli opozice a když ji snížit můžou,tak je to najednou zle--jo čtvrtstoletí odklaněčů,mistifikátorů...
    • ... asi jsi to nikdy nikam nedotáhl, zoufalče :)))
  • Má pravdu ! je to tam všechno jedna pakáž !
  • Stranické mafie které si sponzorují podnikatelé slouží pouze k tzv. legálnímu rozkrádání
    státu. Lidem se pak káže šetření protože scházejí peníze. Ty jsou už totiž na kontech
    zdejší smetánky. Je s podivem že lidé stále hrají hru s názvem - zvolme si
    stejné zloděje na další 4 roky a neženou je všechny k čertu.

    Zákony skutečné demoracie - referenda odvolatelnost politiků hmotná a trestní odpovědnost
    papalášů jsou 24 let blokovány mafií která se demokracií pouze ohání.
  • ... Babiš je senzační :)))
  • Tak, milí voliči, tentokrát z Brna, tady máte toho výtečníka z ČSSD. Až si prostudujete jeho úžasné CV, nebylo by jistě od věci se ho dotázat, co kdy dělal, čím se živil, co vlastně vystudoval a proč, a jako kontrolní dotaz navrhuji, jestli ví, kde je Sever. Díky.

    http://zivotopis.financnici.cz/roman-sklenak.php?utm_source=zpravy&utm_medium=article&utm_campaign=related-object
    • ... jsi primitivem dne, a to je zde silná konkurence balíků :)))
  • Já čtu jen příspěvky,které nejsou jako anonym,ostatní mně nezajímají,kradou se tady nicky atd.Píšou zde i retardovaní lidé ,kteří se domnívají bůhví jak nejsou chytří.Pište pod svým mailem a nikdo vám nic nevezme,jen to chce odvahu,která českému človíčkovi chybí,jste pořád připosranní.Pod přezdívkou si tady každý hraje na hrdinu,posserové.
    • Retardovaný jsi tak jedině ty doktore a sám máš kradený nick a píšeš jako anoným.Myslíš že když jsi doktor,tak jsi ten nejchytřejší pod sluncem.Zamysli se nad sebou,posera jsi jedině ty.
    • Tak se pekne predstav, ne jen pod nickem, ale pod jmenem a taky muzes uvest telefonni cislo a potom muzes psat neco o posserech, ty possero. Takovou hovadinu by mohl udelat jenom pacient nejake hodne zastrcene lecebny. *1*
    • ... a ty se konečně nauč psát, nudle :)))
      • že by z HALO NOVIN nick--smrad,či prdbolševika apod.přesídlil na tiscali ?? Podle stylu vyjadřování,urážení,napadání -bez jakéhokoliv argumentu,hledá hnidy a vši ,jen on je IQ a ostatní jen Q a někteří ani to podle něj.
  • Perfektní článek pro vymyté mozky - kobliháře. Jenom nerozumím jedné věci. Mladí komunistobijci (potomci kovaných bolševiků)by nejraději věšeli komouše a estébáky a pak u voleb zvolí soukromou stranu Agrofert - ANO, právě bývalého komouše a estébáka. Nevím, co je to za nemoc, ale vzhledem k jejich věku, to nemůže být skleroza, spíše nějaké jiné duševní postižení. A ten názor, že Babiš má peněz dost a proto nepotřebuje krást, je mylný. On nebude krást, jen jeho cca 300 podniků bude dostávat nejen lukrativní zakázky, ale i dotace. A je dokázáno, že kdo má hodně, chce ještě víc a říkala to už i matka Tereza. Ještě bych chtěl požádat kobliháře, aby si přečetli volební program ANO a porovnali se skutečností, když poukazují na to plnění volebních slibů třeba u ČSSD. Ještě se žádné straně nepovedlo od roku 1990 splnit volební sliby, zvláště, když byla s někým v koalici.
  • To jsme zvolili pořádné šašky, bezcharakterní komedianty. K obrazu svému. A za to jejich komeiantství takové peníze co berou !!! A to si myslíme, že se nám celý svět bude klanět. *12*
  • Za takovou sněmovnu se stydím i já a udivuje mě,koho jsem tam zvolil.To co se předvedlo při opakovaném hlasování nesmyslů,jaky podal neschopný ČSSDák Urban nasvědčuje tomu,jaké divadlo ČSSD hraje a v takovém případě tam nemá co dělat.Člověk,který zapříčiní rozkol ve straně a dokonce ve sněmovně nemá v politice co dělat a nevím co tam Urban ještě děla a proč nepodá demisi a netáhne praskat nesmysly svým šedým knírem někam na vesnickou samotu.U mě a mé rodiny je konec s hlasy pro ČSSD ,tato strana zklamala po všech strankách.Babiši máš nové stoupence a není nás málo.
  • Nikdo není nehraditelný, tak šup zpátky do Agrofertu. Infornace už má, tak se může dále ožebračovat náš stát.
    • ... jsi ubohé naivní telátko :)))
      • něco peprnějšího by tam nebylo, třeba nadávky do komoušů a podobně?
        • ... co to sou ti komouši, tví předkové to byli?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit