Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rozjařenost při roztroušené mozkomíšní sklerose.
  • Roztroušená skleróza dělá divy,že.
  • A co jim preventivně nakopat do podzádí ,pak otočit a opět nakopat do vajec-aby byly hezky do budoucna namodro až naměko......jak se ohnou,tak i spočítat jestli nemají na svoje stáří ještě moc zubů a pokud jo,nakopat aby se do budoucna nemusel o ně starat a měl umělý chrup....
    Kolik tisíců takových vyžírek -počínaje OSSZ,Mě úřady,kraj.úřady,pracáky,policajty,ministerstva-jejich sekretářek/řů vč.opálených si občané živí ze svých daní a dřiny !!!!
    10.000.000 ovčanů - 2.000,000 dětí -2.000.000 důchodců a invalidů - 3.000.000 dělníků = 3.000.000 povalečů,vyžírek,kriminálníků,policajtů,opálených ....!!!! Pak nemá být v rozpočtu taková sekera !!!!
    Nelíbí se ti v parlamentu a koryto které máš -?-ven a baz odstupného !!!!!!
  • Výborné by bylo také nové Ministerstvo pro evidenci a koordinaci zbytečných úřadů. Flek pro Bělobrádka jako dělaný.
  • Krestanstvo nikdy ludom nepomahalo preto pomoc vobec netreba cakat.
    Tiahli na pohanou na sever – to bola prva etapa krizovych vyprav.
    Tiahli na arabov – co bola dalsia seria kriziackych vyprav.
    Tiahli do ameriky ked uz inej cesty z europy za dobyvacnou chamtivostou nebolo – bola to posledna seria vyprav.
    Teraz sa vsetko vracia a jedine co to moze zachranit sme mi slovania. Dat sa dokopy a zacat uznavat
    prave hodnoty a prospesne ciele bez tiranie ktoru nas naucil vatikan, bez chamtivosti ktore nas naucili zapadne mocnosti a bez sebeckej chladnosti ako nam ukazali huni a madari. Je cas spojit slovanou velku cinu a indiu a mozno svet bude aj iny.
    Slovanom krestania vymazali historiu kvoli ich kvalitnej a jedinecnej viere.
  • pokud chce trafiku tak ať si ji koupí a financuje ze svého ... dalšího prognosťáku občanům není třeba
  • At mu vytvori ministerstvo na vymysleni blbosti,tam muze obsadit nejvyssi posici.
  • Pan farář Duka je svatý muž. Je pěkně tučný, a lesklý. Bůh ho miluje a shlíží na služebníka svého Duku se zalíbením. Každému, kdo miluje pana faráře Duku a modlí se k němu, se také dostane milosti boží a bude spasen, a bude taky pěkný, tučný a lesklý. On se za nás obětoval, vzal na sebe těžké břemeno askeze duchovního života i naše hříchy, od nichž nás osvobozuje. Milujeme pana faráře Duku a modlíme se k němu. Věřící katolík.
    • Duka je hamižný lump,který potřebuje,aby ho katovský mistr na mučidlech léčil z lumpáren.
  • jako obvykle mimo mísu
    Je to už nějaká psychická choroba

    Nechtěl jsem se k tomu vůbec vyjadřovat, ale děsí mě, že v době, kdy jsme svědky všeobecného rozkladu a destabilizace na mnoha frontách, v České republice to nikdo nevnímá, ani nezohledňuje, a nikoho ani nenapadne, že by se měli čeští politikové dát dohromady a uvažovat ve stále nebezpečnějším světě nad společnou zahraničně-politickou, kulturní a ekonomickou strategií, nad cílevědomým vyhledáváním zahraničních spojenců v celé řadě středně velkých a menších zemí, s nimiž má Česká republika společné zájmy.

    V Maďarsku jsme svědkem protivládních demonstrací, jichž se účastní desetitisíce lidí. Ukrajina hoří. Velká Británie se rozkládá. Francie kolabuje ekonomicky, Německo zaznamenává hospodářskou stagnaci. Rusko se začíná chovat agresivně. Američané projevují stále silnější nezájem o Evropu a Španělsko, Portugalsko a Itálie se propadá do nezaměstnanosti. Evropa je ohrožena statisíci ubohých lidí, kteří prchají ze zničených zemí, které Západ destabilizoval svými nekompetentními vojenskými intervencemi. A Česká republika? Tam se řeší, že na oslavu 28. října si přišel pro ocenění k prezidentovi filmový režisér v mikině!
    - See more at: http://www.blisty.cz/art/75299.html#sthash.aZtJmw7W.dpuf
    • A Vy navrhujete CR co resit a jak resit? Konkretne prosim. *3*
    • V zájmu budoucnosti mladé a dalších generací to chce krutou revoluci a všechen ten lidský dobytek,který se po komunistech prolhal k moci odporážet na katovských mučírnách s bezbřehou krutostí a znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.
      • nepřeháněj s tím mučením, stačí když jim dáme min. penzijní důchod, a ať žiji v blahobytu demokratické společnosti.
        • chamraď hrající si na svatoušky jedině upálit mají to rádi
          • to nejde, ekologové ti to zatrhnou, nesnášejí smrad v povětří
  • Hmm, další přívěsek na katolický "růženec" tunelů a tunýlků.... Bělobrádek, jdou se vycpat i s Dukou... než začít konečně poctivě pracovat, jeden jako druhý, budete raději vymýšlet další zlodějiny na Českém národu *12* *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit