Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak je to "správně"... *10*

    http://www.lidovky.cz/belgickeho-islamistu-propustili-na-svobodu-s-12-000-eury-nebyly-dukazy-1im-/zpravy-svet.aspx?c=A160823_115052_ln_zahranici_msl
  • Islám do křesťanské Evropy nepatří. Je třeba zakázat ho a stíhat veřejné projevy islamismu stejně jako je tomu u fašismu. A ti co to nebudou chtít respektovat potrestat podle jejich zvyklostí: vysázet na holou padesát ran holí, báby s pytlem přes hlavu svlíknout do naha a hnát je klackame domů a v těžším provinění deportace. A když někoho napadnou nebo dokonce zabijí? Dát sežrat hladovým psům. *12* *12* *12* *16* *16*
  • zřejmě země, kde žijí Amíci... *1* *1* *1*
  • Během tohoto roku bylo spácháno již 1558 islámských útoků v 52 zemích, při nichž bylo 13808 lidí zabito a 16743 zraněno.

    Zde je seznam - http://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?Yr=2016
  • Pokud žijete v zemi, kde můžete být potrestáni za chytání ryb bez povolení, ale nikoliv za ilegální vstup do země bez povolení, máte plné právo říct, že ta země je vedena idioty!
  • Vím, že je to téměř nesplnitelná prosba, ale nemohli byste, prosím, diskutující psát své chytré a inteligentní příspěvky k tématu, pod kterým diskutujete? Já vím, že na Tiscali se to téměř nerespektuje, ale přeci jen....prosím!
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/413045-daraja-je-zase-asadova-kerry-jednal-s-lavrovem-devet-hodin.html
  • pěkně popsali jak 2 arabské batmanky skopali v Rakousku bankovního úředníka.Je ten nejvyšší čas začít kopat do těch zafačovaný bubáků všude po EU.Protože pakáž tady nepatří a pokud včas nedostane signál bude vyhryzovat! Signál je: táhněte odkud jste přišli.Tady na vás není nikdo zvědavý a běžný člověk vámi o p o v r h u j e.
  • pěkně popsali jak 2 arabské batmanky skopali v Rakousku bankovního úředníka.Je ten nejvyšší čas začít kopat do těch zafačovaný bubáků všude po EU.Protože pakáž tady nepatří a pokud včas nedostane signál bude vyhryzovat! Signál je: táhněte odkud jste přišli.Tady na vás není nikdo zvědavý a běžný člověk vámi o p o v r h u j e.
  • Teplouš Semjon Gayínek o5 odešel, takže Tiscali větrej ať to tady vysmrádne od toho teplýho vepře!!!


    WOW !!!
  • Zas tu Čapisrál bliješ od božího rána? *15*
  • Ruský teplouš Semjon BTw tu zase smrdí nonstop a podvádí s bodováním. Nic nového.
    Ten ruský kookot nakliká ve stejné vteřině plus a mínus 5 bodů.
    Je s tím nenápadný jak howno na stole *1* *1*
  • Švédsko přijalo 160 tisíc migrantů z nichž si 5 tisíc našlo práci !!!!

    Pryč s tímhle morem parazitujících kobylek !
  • Semjon Gayínek je teplouš, to je vizitka, fuj!!!


    PCHE !!!
  • Disident Michas Kukobaka tvrdí, že Rusko opět obdivuje komunistický režim a velebí Stalina. Tento Bělorus odsoudil okupaci Československa v roce 1968 a sedmnáct let strávil v sovětských lágrech .

    Zajímavý článek o statečném Bělorusovi přinesla dnešní MF DNES v článku Ivety Polochové. Michas Kukobaka vrátil v srpnu 68 vojenské správě armádní knížku s tím, že nechce být spolupachatelem zločinu. Je to mimořádně statečný člověk, kterého nezlomily ani psychušky, což byly blázince, kde si personál dělal s pacienty, co chtěl a obrany proti nim nebylo. Já si nesmírně vážím lidí jako je on, kteří obětovali vlastní život v boji se zlem. To se samozřejmě týká i Rusů, kteří veřejně protestovali proti hanebné okupaci naší vlasti a svým způsobem si zachovali svobodu uprostřed otroctví. Ti všichni projevili obrovské hrdinství v boji se zlem a za to jim patří dík. Je dobré si tyto neblahé události připomínat.
  • Náš přední ukrajinista a historik Ústavu pro studium totalitních režimů David Svoboda v rozhovoru pro lidovky.cz velmi přesně vystihl, že problém dočasného obyvatele Pražského hradu je v jeho technokracii bez humanitního vzdělání. Jaksi nechápe, že nelze vytrhávat jednotlivé citáty z kontextu, a navíc je ještě přisuzovat jiným lidem.

    Pro pochopení složité ukrajinské historie a vztahů Ukrajinců s Poláky, Litevci a Rusy atd. je třeba toho znát víc než pouhý citát. Je nutné porozumět protipolskému povstání ukrajinského hejtmana Bohdana Chmelnického z poloviny 17. století, je potřeba znát rusifikační útlak Ukrajiny po polovině 19. století, který vyvrcholil roku 1876 carským zákazem používání ukrajinského jazyka. Nelze zapomínat ani na miliony mrtvých Ukrajinců za hladomorů na počátku třicátých let minulého století, který vyprovokovalo ruské komunistické vedení v Moskvě, na obranu proti polonizaci atd. Stepan Bandera jistě nebyl ukázkovým čítankovým hrdinou, ale bez pochopení složitých staletých dějů nelze vynášet soudy nad ukrajinskou historii.
  • Bylo úsměvné sledovat příznivce Miloše Zemana, jak s fanatickou nenávistí volají po „krvi“ majitele penzionu Modřín, který jemu a jeho doprovodu odmítl rezervovat místo v restauraci. Porušení zákona však nastalo v nekuřácké restauraci Poštovna na Sněžce, kde její majitel dovolil panu Zemanovi „výjimečně“ si zakouřit.

    Zákon praví jasně, majitel musí u vchodu výrazně označit restauraci, jestli je nekuřácká nebo kuřácká. Já sám si v hospůdce zapálím, ale když jsem byl nedávno v Irsku, respektoval jsem, že tamní zákon kouření v restauracích a pubech zakazuje. Můj kamarád má v Brně útulné bistro, kde nesmí kouřit a tak, ti, co si svoji nikotinovou vášeň neumí odříct, chodí ven včetně mě. S tím jsem srozuměn.

    Zemanovi příznivci mají plná ústa toho, že všichni lidé mají stejná práva. V tom případě tedy až dorazíme na nejvyšší horu Krkonoš, tak si v Poštovně vytáhneme cigaretu a zapálíme si, jsme si přece s Milošem Zemanem všichni rovni. Pokud majiteli Poštovny nevadí kouření, tak ať změní svůj podnik v kuřácký, pokud ano, tak ať striktně trvá na tom, že uvnitř nikdo kouřit nebude. Jestliže je restaurace nekuřácká, ale jednomu z hostů bylo kouření dovoleno, je to porušení zákona.

    Pan Zeman, který se tak rád ohání zájmy prostého lidu, dal ve skutečnosti najevo, že někteří z nás jsou si rovnější. Vysmál se svým hloupým voličům, kteří si myslí, že nyní jim začnou pečení holubi lítat sami do úst. Ve skutečnosti jim vzkázal, děkuji vám „lůzo“ za hlasy, ale teď Vám ukáži, kdo je pán. A co je nejhorší, veřejně pohrdl právem ve stylu, já jsem Miloš Zeman a pro mě zákony neplatí. Nejde o jednu vykouřenou cigaretu, ale o veřejnou aroganci vůči právním předpisům.
  • Současnou generaci Putinových mladých novinářů nazvala zbabělými Putinovými klauny, Politkovská napsala : “ Novináři musí být servilně oddaní Putinovi, jinak jim hrozí kulka, jed, či politický proces s následným vězením či psychiatrií - Brežněvovu éru lze charakterizovat jako cynickou demenci, pro Jelcinovu éru bylo typické velkorysé rozkrádání státního majetku, zatímco za Putina žijeme ve zbabělosti „ ...

    Na tiskové konferenci ve Vídni v 12/05, zorganizované nevládní organizací Reportéři bez hranic, 10 měsíců před svým zavražděním, prohlásila : “ Vyhrožují mi každý den, nemohu říci, že se nebojím, mám strach, lidé někdy platí svými životy za to, že říkají pravdu, ale mám zodpovědnost za své informátory, kteří mi věří, a kteří jsou ještě ve větším ohrožení života
  • Semjon gayínejk jsi ty sám ruský teplouši BTW. Ty jsi tuhle neexistující postavu vytvořil.
    Simoně jsi zkomolil jméno na Semjon a teplouš také budeš když ti vadí holky.

    S tím hlasováním podvádíš moc okatě ty plus mínus hromada bodů ve stejné vteřince
    ruský hlupáku *5*
  • Simona Křenková = krásná mladá starej teplouš Semjon Gayínek!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit