Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • První krok, vnutit vetřelce na území našeho státu. Druhý krok, nařídit lidem, aby je financovali z daní, které platí (zvednout daně). Třetím krokem bude zřejmě násilné začleňování do rodin, vystěhovávání starousedlíků, beztrestnost, kvóty na přidělení zaměstnání nebo nárok na vzdělání. Cíl, poroba a následné vyhlazení evropského obyvatelstva.
  • tady je vidět co je EU zač,pouze poskoci prašivců ze spojených států teroristických,pryč z EU
    http://www.hlavnespravy.sk/europska-unia-moze-uvalit-na-rusko-nove-sankcie-tento-raz-kvoli-syrii/693178
  • http://zahranicni.ihned.cz/evropa-slovensko/c1-63676210-island-nechce-byt-soucasti-evropske-unie-definitivne-stahl-zadost-o-clenstvi
  • Bezradnost bruselských vládních z pozvaných emigrantů se konečně začíná projevovat. Domnívám se, že ale název nové daně by měla znít buď "daň Merkelové a Hollandeho", nebo "daň bruselských dobrodruhů"
  • EU = vše nejlepší pro své ovčany...:)))
  • Dinsbíre ml. to není fóbie našich lidí proti všelijakým uprchlíkům tedy i Ukrajincům. To je zoufalsví. Máme jedny z nejnižších příjmů, největších výdajů a ještě platíme uprchlíky proti našim souciálně potřebným královsky. To nemluvím o z Bruselu nařízené PREFERENCI Romů. Klausi kde je slibovaná životní úrověň? Doktoři, kantoři, fiškálové a úradníci PROČ vydíráte stát a tím ještě OŽEBRAČUJETE ostatní občany ČR?
    • Proč vyzýváš Klause k zodpovědnosti, když on byl jedniným politikem, který před EU, a později před jejími byrokraty a jejich řádění upozorňoval a dosti hlasitě. Jenom nikdo mu nechtěl naslouchat a proto jsme tam, kde jsme. No a navíc bys měl k zodpovědnosti vyzývat teď i dříve vládnoucí alibistické socialisty, kteří by EU nejraději vlezli do zadku.
  • ferda
    V tom Bruselu to mají v tom šišatém zakončení trupu,jinak se to nedá nazvat u nich vykradeno.Jak se může takový spolek dát do kupy,je to umění.
  • Vytáhli v Bruselu fangli "humanismu" ? To u nás v hospodě se ujal nápad "pracovní utečenecké tábory". Banda si musí uvědomit že nedorazila do země sovětů a krasnoarmejců.Pracovní tábor je už od svého počátku nejlepším vstupní filterm a ukazatelem toho kdo může zůstat a kdo bude vyfičen. Každý týden vyhodnocení.Deset nejhorších pracantů z každého týdne - deportace na pobřeží.Nákladním vlakem.Strava v táboře 2 krát denně.Opět podle pracovních výsledků.Žádné překrmování.Jsme přeci národ Komenského, chlapi!
  • jako vždy úlety mocných zaplatí ti kteří s tim nemají nic společného. Merkelová, Hillande a celá evropská komise před soud.
  • nás tedy přijde pěkně draho.Ale spíš nepřijde.Nedovedu si představit že africký parazit tady jen tak chodí po republice.A my mu financujeme živobytí.Jednak tady máme naše "nesmiřitelné" a ti by jim pořádně a opakovaně vysvětlili kde je jejich místo.Ale vsadím se že i běžný občan, důchodce, pracující inteligence,zemědělci, valcíři, řidiči ...... by jim kvalitně a denně připomínali, že nikdo je tady dobrovolně živit nebude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit