Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to co napsal je jeden z tisíce blábolů jak přesvědčit sám sebe, koho že on nebude nevolit.
    Já si tedy dovolím taky napsat jeden předvolební blábol:
    NEVOLÍM TY, kteří nás roku 1989, neustále okrádají, zbídačují, lžou, sledují a odposlouchávají naše mobily, co nás udávají a pomlouvají v médiích, kradou naše nerostné suroviny, tahají k nám imigranty a islám, krmí našimi daněmi parazitující neZISKOVKY, nutí nás dělat otrockou práci v euro-montovnách za minimální mzdu a kamarádí se krajánky za Sudet, jimž jsou milejší jak naše rodiny s dětmi !
    • vanhorne
      "to co napsal je jeden z tisíce blábolů"
      Mas rad blaboly a chces videt blaboly v nadzivotni velikosti?Tak si precti Koblilharuv "Manifest" a uzij si tech blabolu do sytosti.
      V dnesnich novinach, cela plna stranka Buresovych perel a blabolu.
      "Smlouva Andreje Babiše s občany České republiky.
      Předstupuji před Vás dnes jako lídr hnutí ANO a chci Vám jasne říci, co budu a co nebudu dělat, pokud hnutí ANO vyhraje volby a já budu řídit vládu České republiky."
      Jeden z mala Buresovych slibu ktery by dodrzel a splnil na 200%, ze by ridil Ceskou Republiku, tak jak by si on zamanul.Nezvysim dane firmam a podnikatelum, to take verim, jinak by okradal vlastni firmu.Jinak ostatni sliby jsou jen snuska jeho blabolu a kecu.Vrati vam penize, ktere vam vzaly predchozi vlady.Bude podporovat a rozvijet demokracii a chranit svobodu, on odchovanec STB,hahaha.Nikdy vas nezklamu.Nelzeme, nekrademe a pracujeme pro Vas.Bureš číslo:26085].
      • Chudák Koblihář aliaz Bureš aliaz privatizační zbohatlík atd.. Už mu nezbylo nic jiného, než se opičit po Okamurovi . Ten ale ve své smlouvě s voličem České repunliky, má konkrétní činy. na rozdíl od Burešovách blábolů ( Bureš zřejmě objevil další české slovo- blábol, protože to visí spolu s Burešem a Stropnickým na kdejakém propagandistickém sloupu)
        • Svými pindy jste zhovadil jméno největšího z Čechů.Už to nedělejte. Jinak zhyňte.
    • soudruhu BTW, umíš něco jiného než papouškovat tu hradní kumdu ?
      • Dobrý večer.
      • mazda a ty jen tu Kalouskovic *7*
  • Volím Bureše a ANO, veď všeci kradnú, prečo ja by som nemohol? To bocianské-čapie hniezdo je křišťálově čisté, jsou to všetko výmysly, na nikoho sme neklekli, klekneme až po volbách! Všeci sa proti me spikli a za všetko može Kalousek.
    • Treba Vám "student" isto eště vela studia a životných zkúseností.Papúškovať vie každý somár,naisť svoj sedljacký mozog vie iba múdrý.Dovi v nedělu o raňajkách.
      • Môžno sa zosereš v nedělu o raňajkách ty i ten tvoj Svätý Spasiteľ zo Šamorína, Bureš.
        • Liško Bystrouško,asi Tě nevarovali,že nemáš běhat v okolí Zlína.Nikdy nevíš,zda viry nezmutují.
  • Představte si situaci, že česká ústava nezná dolní hranici volební účasti.
    To znamená, že teoreticky stačí, když jde k volbám jeden jediný občan.
    Hodí lístek do urny a tahle strana dostane 100 % hlasů a 200 mandátů v Poslanecké sněmovně. Řeknete mi, že to není možné ?
    Ten, kdo nevolí, ve skutečnosti volí, ale neví o tom.
    Politika není volba mezi dobrým a ještě lepším.
    Politika je volba mezi špatným a ještě horším. „Počítejte s tím, že když nepůjdete k volbám, tak se může stát, že budou zvoleny ty strany nebo ta hnutí, jež byste vy sami v životě nikdy nevolili. Chcete-li tomu zabránit, volte si, koho chcete, ale proboha vás prosím,
    volte. Protože v den voleb je každý občan suverén a volby jsou svátek demokracie.
    A ten, kdo se vzdává své suverenity, pak může sedět v hospodě u piva
    nebo doma u televizorů, strašně nadávat na to, jak volby dopadly, a ve skutečnosti by měl nadávat sám na sebe.
    • I neúčast ve volbách je vymoženost demokracie a patří mezi nevyzpytatelnost volebního mariáše.Vaše jediná pravda-nevolič si na výsledek voleb nesmí stěžovat.
  • za komoušů nebyli bezdomáči a všichni měli aspoň nějakou práci, i ten žvanec byl kvalitnější než dnes . . .
    • Jen ti miliardáři byli chudí jako my.Proto musela přijít sametová revoluce a s ní konec front na banány.Jen váháme,zda stokoruny vydáme na léky,na kus masa nebo na jízdenku.
  • Doufám, že Češi vidí, co je Kalousek za křiváka a že je schopný udělat cokoliv, jen aby mu zůstalo jeho koryto. Moc si přeji, aby tohle byla jeho umírající píseň. Může si u toho i zatancovat tanec umírající labutě. Snad toho arogantního tzv. politika už nikdy neuvidíme.
    Naprosto stejný je i Fiala,nudný politik,který by udělal dobře,kdyby mlčel,většinou si protiřečí.
    Proto obě tyto partaje TOP09 i ODS jsou nevolitelné !!!!!
    • Jediné skutečně nevolitelné jsou zločinecké uskupení - KSČ (se směšnou příponou M), neb provádět po více jak 40let genocidu v zemi mohou jen neskutečné zrůdy a pak různé feťácké smažky typu piráti, ekoteroristé zelení, apod.
      U všech ostatních je na zvážení co lze od nich čekat.
  • Kdopak si toho hlupáka jéglovic zaplatil?Kalousek,Fiala a Chovanec?Gazdík asi ne,ten se jen
    modlí s Bělobrádkem,aby prošel do parlamentu. *16* *16*
    • Prosím tu první větu česky a adresně.Kdo se v tom má vyznat.Pak se nemohu vyjádřit,jste-li IN nebo OUT.Děkuji.
  • Všechny lišky mění před zimou svůj outfit (čti "autfit", dříve-kožich), ale zvyky nemění!
  • Zejména pro ty, co raději strkají hlavu do písku a chodí volit jako správný ovčan:
    Koho (NE)volit. Jistý Babiš (ANO) se chvástal úspěchy naší (jeho) slavné ČSSD-ANO-KDU vlády.
    Tak jaké jsou ty nejlepší: Stále se zrychlující spirála zdražování potravin.Jiná kvalita potravin pro nás, jiná pro zápaďáky. Díky pro EU patolízalství- invaze tzv. migrantů-produkt
    zahraniční politiky USA. Poškozování ekonomiky tzv. sankcemi proti Rusku. Podpora fašistického puče na Ukrajině. Následně díky patolízalství k NATU zavlečení země na pokraj války. Jistý soudruh Stropnický ( opětovně ANO) nejdříve upsal naši armádu pod velení Bundeswehru, přímého nástupce německého fašistického Wehrmachtu ( tedy v přímém rozporu s Versailleskou smlouvou). Tentýž soudruh Stropnický(ANO) spolu s naší slavnou vládou zatím dovršil tyto "úspěchy" "Návrhem na působení sil a prostředků rezortu Ministerstva obrany v Litvě, Estonsku, Lotyšsku a Polsku v rámci Posílené předsunuté přítomnosti NATO /sněmovní tisk 1121/". Po značné šavlovačce v parlamentu se těmto výtečníkům podařilo dne 12.7.2017 pomocí 119 tzv. poslanců prohlasovat ( legalizovat) naši spoluúčast na válečných zločinech NATA v dobrodružství na hranicích Ruska.
    Pro tento zločin svorně hlasovali poslanci za ANO( až na dva) spolu s jejich úhlavním (ne)
    přítelem Kalouskem (TOP09) a ODS. Pochopitelně soudruhy z ČSSD(až na šest) a KDU nevyjímaje.
    KDU s Bělobrádkem- poskoci pro US International Visitor Leadership Program( IVLP), tedy US vynález, který hájí zájmy zahraniční politiky USA. Nebo snad raději volit KDU výtečníky typu Mgr. Daniela Hermana a spol? Pověstný hřebíček do rakvičky si spolek nynější tzv. vlády zatloukl s čachrami okolo těžby lithia.
    Tak toto volit, když tzv. pravice se znemožnila již dříve? Kdo tedy zbývá k volbě? Logicky: KSČM a Okamura.
    • Pindy,pindy,pindy.Svou úrovní si nezasloužíte usurpaci jména našeho největšího Čecha.Příměji řečeno,urážíte tím český národ.
  • na pohádky o demokracii nevěřím a dětinské hry nehraju. Jedu na chalupu, tam aspoň udělám kus užitečné práce *5*
    A v neděli se pobavím nad hysterickými záchvaty všech havloidů a sluníčkářů *5*
  • Rakousko ma mladeho , sikovneho kluka a ne schuzujici dedky , jako u nas jen prazdne bezduche fraze + lehke zivobyti za lesteni zidli .Kurz- ministr zahranici zvedl ze zidle k volbam mlade i stare a bude premier !
    • Český národ má takové kluky,jaké si zaslouží.Mohl by dopadnout ještě hůř.
    • U nás to bude Okamura a KSČ.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit