Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem taky optimista. každý si může udělat život takový, jaký chce. Když si chce někdo stěžovat,tak může, ale vůbec si tím nepomůže. Já se třeba snažím o kariérní posun a tím i lepší peníze, takže jsem byla na marketingovém kurzu a poslouchám i různé audioknihy , abych nic nepodcenila.

  • výborný článek, navzdory všem škarohlídům, kteří umějí jen kritizovat
  • Žijeme ve světě který je totálně po všech směrech postaven na hlavu. Snaží se ho kontrolovat malá skupinka finančních spekulantů skrze zvrácený zlodějský systém úroku, dluhu, teroru, vyhrožování válkou a nekrytou měnou.

    A tyto jednoduchá fakta krachující pseudoekonomické diktatury se snaží parta vyškolených poskoků prezentovat širé veřejnosti (netušící, která bije) v jakýchsi fantasmagorickýých záměrně nesrozumitelných složitých poučkách.

    Jsou jen dvě možnosti-A)svět se změní, vznikne Demokracie a zdravý bezůročný ekonomický systém s krytou měnou

    B)svět spadne dříve či později na drž..ku vlivem rostoucí nestability a chaosu který svým zmateným civilizačním stylem produkujeme.
  • Jste lepší než Kelišová a Švejk. Troška a Hašek jsou frajeři. Každý je nadčasový. Věděli, proč to mají napsat. Pro Vás..
  • ČR se ekonomicky vyšplhala na slušnou úroveň v rámci EU i v globálním měřítku.Zajisté,ale dost našich ekonomů bude tvrdit,že to je zásluhou i naší ČNB,která zavedla od roku 2013 tzv.řízenou devalvaci koruny.Ale položme si otázku,bylo by to opravdu tak špatné,respektive,co by se stalo,kdyby ČNB stálý kurz koruny k euru "nehlídala"?Podle mého názoru by se "nic zvláštního nestalo".ČR plní v současné době všechny podmínky pro zavedení Eura-ke kterému se původně při vstupu zavázala.A to,co dělá naše centrální banka s jednou a druhou částí ekonomického spektra,je svou délkou nesmysl.Zavání to jenom pobídkou- spekulanti,přijďte si s tou naší korunou zaspekulovat.A ono se tak i děje,jenže to nechceme vidět.Samozřejmě,že nějaké úpravy s eurem činí ECB,ale to je vždy lepší,než když jednotlivé státy v EU mají sklony upravovat své měny tak,aby byly konkurenčně schopnější,ale i proti euru,což je blbost.Řeknu jednu repliku:Když je Euro dobré pro Německo,Francii,či dalších 16 zemí EU,mělo by být dobré i pro ČR.
    • ... zajímalo by mě, proč tak fundovaný ekonom jako ty píše bez mezer mezi větami :)))
    • Slovensko má také Euro a docela jsou spokojeni, ekonomice se daří.

      Chápu, že ČNB Euro nechce, takhle mohou "čarovat" s kursem a hrabat, hrabat a hrabat.
  • Já si myslím,že Euro v žádném případě! Nejsem ekonom,ale mám selský rozum.Jsme rozkradený stát havlohujery.Průmysl se točí pouze kolem aut.Nerad bych žil v městě duchů Detroidu.
    • kritiku, jsme stát rozkradený zemano-klauso-hujery a dalšími překabátěnými komunisty, kteří včas schovali rudou knížku a často vázací akt konfidenta StB a "rozprivatizovali" si to co ještě po komunistickém "hospodářství" zbylo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit