Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stalingrad
    To nejsou imigranti,uprchlíci,chudáci-TO JSOU NOVODOBÍ NÁJEZDNÍCI...!!!!! Asi již Vídeň,Pešť a jiná města,vesnice,státy a království zapoměla na tatary,turky-islamisty v evropě. Jak ji kulturně obohatili,jak mírumilovně se chovali......kolik vypálených měst,kolik mrtvých,kolik umučených,popravených po nich zůstalo když se prohnali evropou !!!!!
    A dnes je máme podle eu výtat s otevřenou náručí -jinak ani cent z dotací !!!!! *1* Máme se o ně starat,zajistit jim blahobyt,oni nám budou poroučet jak otrokům.Předhodit jim do harémů vnučky-i 8 leté-pro ně to neni problém, pro nás je to zločin pedofilie !!!!! Dcery,sestry jim dát darem -i za štěně něm.ovčáka se platí od 2.500,-Kč a víc.....pro naše invalidy a důchodce,nemocné děti nejsou v rozpočtu peníze,ale do Afghánu se jen tak již poslalo od roku 2007 600milionů korun (již cálujem kontribuce !!!) a do roku 2017 dalších 140mil se má poslat-na rozvojový program !!! Kde ty prachy skončí ??!! A proč se tedy hrnou sem ???!!!
  • Když se tak dívám, co po nich zůstalo za bordel, tak asi netřídí odpad, že? A takhle nějak budou vypadat naše města pokud dopustíme, aby nám jich sem vnikly statisíce.
    • Stalingrad
      BOHUŠU...AHA,DEMOKRÁCIA PO ČÉSKOZLODĚJSTÁNĚ,ISLAMISTI MŮŽOU VŠECKO,ANI SE NEMUSÍ HLÁSIT A HUBU MOŽU MĚT ZABABULANU JAK SÉLKA LEDRP V ZIMĚ !!!! Copak mě to jenom připoná ?? Kde jsem podobný pořádek jen viděl ? Ááá,již vím,to jsem projížděl přes města,vesnice a jejich sídlištích v čechách,rumunsku,francii,itáli......to jsou vlastně bratři těch co se tu již se již 600 let přizpůsobují a kulturně nás obohacují *12* *12*
      Toto je jejich další vlna aby těm prvním nebylo smutno a mohli více řvát -dyškriminácija,stě rasýsty.....
  • Na ceske politiky bude z EU vyvijen stale vetsi tlak, aby podlehli nesmyslnemu prijimani bezencu. Je proto treba dat najevo tlak z druhe strany - strany obcanu teto zeme, ktera si nechce nechat rozvratit domaci socialni, zdravotni, bezpecnostni a kulturni system.
    Pojdme vyjadrit svuj nazor na demonstraci v sobotu 12. 9. ve 14 hod. pod Narodni muzeum
    (nad Vaclavskym namestim. Politici musi videt, jak smysli jejich volici (oni pak nebudou tak
    snadno ustupni bruselskym nic neresicim navrhum na prerozdelovani problemu, resp. bezencu).
    Prijme v co nejvetsim poctu :) !
  • Skončli jste, Bůh s vámi...
  • Vtěrky z Afriky tady zavádějí naprosto nové moresy.To co bylo nedávno ještě nemyslitelné se nyní hladce daří.Tj proplouvat mezi státy EU silou vzdoru.Chci jen věřit že cílové země si je ponechají dle libosti samotných přivandrovalců.Ne že to vybaví doklady a tady chátra bude po čase prudit i u nás.Už tak nás to stojí peníze za ostrahu a výkrm vetřelců.A co nevidět jim bude třeba zatopit v ústředním a to pořádně.Jak jsou z Afriky zvyklí.Sami si nezatopí ani do lesa na dříví nezajdou.Nikdo je to v Africe neučil.Ale zas budou umět prodávat pašované hodinky, klobouky, brýle ..... To hned potěší! Policie nebude stačit protokolovat.O vazbě nemůže být řeč.Nebude prostě kam.A pak až to bude opravdu neúnosné, přijde nová forma vzájemné mezievropské pomoci občanů.Vyhánění uprchlíků.Pokud možno až k africkým břehům.
    • Neřekl bych, že to zavádějí vtěrky z Afriky. Pouze využívají toho, co tady zavedli někteří z nás. Využívají toho, že my evropané nejsme schopni těm, kteří si vymýšlí naprosté nesmysly, nasekat na holou rákoskou pětadvacet, aby si týden nesedli a trochu si v hlavě srovnali hodnoty.
  • smyčka se stahuje ,konec evropy se blíží,bůh s náma
  • Acho jóóó´, ona místní policie či armáda nemá na střelivo do svých zbraní???? Že jenom hlukové granáty??? To už jsou stejně impotentní jak PČR:
    • Zřejmě bude třeba přehodnotit evropské žebříčky hodnot a nakopat do pr. pravdoláskaře a sluníčkáře.
  • "Další strkanice na hraních Makedonie......"
    Když si makedonci hrají, tak se strkají, no nééé???
  • nás tady prudí a prudí.A to se najde smečka Rádobyučenců z plzeňské univerzity kteří vymýšlejí slabomyslné texty na podporu africké chátry.Mlátit hubou od stolu umí každý.Kdyby se pěkně pochlubili kolik kdo z nich poukázal na jednorázový příspěvek pro tyhle kobylky ....Ono se dělá dobře hysterický kravál když se s tou opravdovou bandou nepřijde do kontaktu.Od nás se očekává, že když bude třeba budeme bandu učit evropským zvyklostem a komplexně ji začleňovat.To by ovšem chtělo od občana převeliký mravní pilíř a vůli.Zatím je tady jen vůle.Obrovská vůle tyto nosiče problémů tady ani nevpustit.A sledovat třeba kluky německé jak jim jde začleňování kobylek.Jak jde výuka pracovních návyků.Jak se daří vyměnit jim mobil v ruce za lopatu, či krumpáč? Držíme vám hoši palce v tomto expedimentu, evropského formátu! Překopání afričana.
  • Rádoby Uprchlíci odmítají balíčky s první pomocí
    Údajně jim vadí, že je na balíčcích vyobrazený kříž.

    https://www.youtube.com/watch?v=M8xkYZNsKUY
    • Liské sra-x-ky, které patří zahnat zpět do moře. Nic víc nic míň, jak se do civilizace dostali, tak ať táhnou zpět, klůidněmohou i plavat.
    • Pak nemají hlad, pak jim patří NAKOPAT !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit