Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stalingrade! Indii ovládaly britové, ne američané. Takže tvoje plácání jak prý USA vydrancovala Indii je mimo realitu.

    To prý vykořisťování třetího světa patří k největším mýtům a pohádkám.
    Stačí si spočítat všechny ty miliony a biliony západní pomoci pro třetí svět od 60 let do dneška. Také různé sbírky ať už charitativní nebo církevní.
    Dluh vůči třetímu světu západ již dávno splatil i s úroky.

    Chybou je, že tam stále peníze nalejvá. Třetí svět má samostatnost kterou chtěl. Tak ať se stará a vybuduje blaho pro své občany. Pokud to nedokáže tak je to jen jeho problém, ne náš. a pak ať klidně pojdou hlady. EUropské peníze EUropanům. Ne cizákům.
  • Nádherný článek. Obávám se však, že zůstane jen u této iluze a skutek již dávno utek - co s 1.5 mil. muslimských migrantů v Německu, Švédsku, Francii, Rakousku, ... ?
    • Vyhostit za nezákonný vstup do země.
      Ty sluníčkářské dojemné články a chudácích uprchlících nemění nic na tom, že to byli a stále jsou nelegální migranti. Ani Merkelová na tom nic nezmění
  • Stalingrad
    Tak,jako bývalo 1+1=2 a jako se němci vždy paktovali s Turky proti národům evropy,tak je již velmi jasně viditelné,že jejich pakt s turčíny a musulmanskými okupanty jakoby uprchlými do evropy se snázeji podaří ovládnout Evropu-ROZDĚLENOU A ROZHÁDANOU !!!! Ussa se pomalu jako had stáčí kolem Ruska,chtěji SIBIŘ a její bohatsví aby ho mohli vyplenit jako v Indii,Libii,jako kolonisté plenili a otročili afriku.Tak chtějí musulmani zotročit malé evropské národy a frau Ančí by koonečně dokončila Ádo bo tátovo dílo.Velkou německou říši. A naši slintalové srá,..lbotka,hremelín a další již strkají hlavy do ďupy lansmančaftu,musulmanom.Již učí na exkurzích např.v Brněnské mešitě jak se správně modlit k Alláhovi....A naši ovčané-??-nechají si s,--rát na hlavu a ještě živí ze svých daní ty,kdo je trestají za to,že řeknou pravdu !!!!!
    • Ten nick nesvědčí o rozumu ani charakteru. Slušný člověk by si něco takového jako nick nedal. A kdo potřebuje rozhádanou Evropu? Především prcek Putin, protože ruská kobyla chcípe a ti líní stepní primáti by proto potřebovali udělat nájezd do Evropy a opět ji vydrancovat, aby měli zase z čeho žít. Takovéhle stepní kecy si nech do toho východního carství mezi ožralé mužiky.
  • S uspokojením poslouchám další rozumný hlas z Rakouska.
    To mu to tas sluníčkaři nandají.....
  • nikdy
  • Jsem rád, že má rakouský ministr zahraničí odvahu veřejně povědět něco, co bylo zatím bráno spíše jako rebelie proti oficiální politice EU. Je to velmi rozumný pohled, protože Turecko EU skutečně vydírá a není možné mu ustoupit. Snad tento oficiální hlas dodá odvahu ostatním členským státům EU začít celou věc konečně řešit moudře a rázně, aby se celá krize pouze neprohlubovala.
    Jen se trochu obávám "utužení členské morálky" v rámci EU....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit