Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako je jiná doba.Dříve jsem dojížděl do práce asi dvacet km.V autobuse se hrálo prší,dudák.
    Lidé se spolu bavili a cesta utekla.Tehdy stála "týdenka" 7 kč!!!! Dnes za týden na této trase zaplatí asi 400 kč.!!!!!!! No a lidi? Věťšinou uzavřeni do sebe !!!Jsou vyjímky,když se lidi spolu baví !!!!! Takže tak .
  • naši politici vám radí stěhujte se za prací dojíždějte za prací a pak přijde tohle?
  • Mrzí mě, že si mnoho lidí nedokáže uvědomit, že doba komunismu je dávno pryč a že nemůžeme k práci a lidem přistupovat stejně jako tehdy. Nebo k politice. Nemá smysl nadávat na politiky, když u nich v práci tahle komunistická doba naopak zamrzla a každý si tam dělá doslova, co chce. Nemůžeme po nich přece chtít stejné pracovní výkony, jakých dosahujeme běžně my samy, protože zkrátka musíme. Už teď je nedostatek kvalifikovaných profesionálů, jako kdyby o ně firmy nestály, protože si je odmítají vychovat. Už teď si ale s... do bot!
  • Jak si kdo ustele, tak si lehne. Nicméně, i když byste udělali vy, jako jedinec maximum, abyste ušetřili energii tím, že si hledáte práci co nejblíže, zaměstnavatel to nemusí chápat jako přínos pro něj. Jinak by firmy lépe zajišťovaly také stravu a správné dodržování přestávek. Ale vypadá to, jako kdyby se vláda i firmy spikly proti zaměstnancům, zvlášť těm, kteří se snaží splňovat zadané úkoly. Takoví lidé se v žádném případě nemohou dožít důchodového věku, natož stanovených let odchodu do penze!
  • Nejlépe se mají posranci-berou cestovné, dopravní prostředky také zdarma a aby toho nebylo málo, tak i vozidlo. Do "práce" jen jak to vyjde, páč firma musí také prosperovat. Navíc se létá do USA na školení, jak co nejlépe vyje.at s "poddanými".
  • Na dojíždění do práce trvaly pravicové vlády z ODS a TOP 09, kterým šlo vždy jen o parciální zájmy několika šejdířů, zdraví námezdných pracovníků je nikdy nezajímalo. Kdo nechtěl dojíždět do práce třeba na druhý konec republiky, ten byl nečasovskou propagandou označován za černého pasažéra sociálního systému.
    • Zato sociální vláda ti dá prachy protože dojíždět byt do vedlejšího města je preci nesmysl... Pokud do práce nedojdu za 10 minut pěšky tak navali podporu... Je přeci fér když někdo jezdí za práci přes hodinu a na sociálním pojištění si tím vydrzuje někoho komu stačí příděl od statu a moře volného času.
      • Ooo děkuji za minusy.... Ještě jich pár nasbíram....

        Třeba znám programátory co pracujou 10 hodin z domova u kompu a znám mladý invalidy co hrajou 15 hodin denně online hry ale díky tomu že nemůžou chodit mají vystaráno. Vydělávat si nemusej, přemýšlet nemusej, učit se nemusej. Pracující jim přeci musí platit za to že blbci skákali do vody tam kde nemaj , že ? Stejně tak u pokladen v supermarketu sedí lidi co mají obě nohy, stejně tak u pasu sedí lidi se zdravima nohama 8hodin denně..... Té práce ať manuální nebo mentální by se našlo, ale víte co... To by člověk musel přestat plakat a rozhlédnout se kolem sebe... A hlavně chtít... Ze je to těžký ? Jistě život je tezkej.
  • No tak jiná možnost je pracovat za prd a nebo se napojit na nějaký státní penězovod....
  • To by jeden neřekl...jako dobrý postřeh tiscali!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit