Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc a moc vám souzi děkuju. To si dám do nosu - kuře duo v Penny měsíčně. *1* *1* *1*
  • Ta zpráva má n@srat nebo potěšit?
    • Podle mě chtějí to první, ale dosahují toho druhého... *7*
  • Opět si vytřeli s většinou důchodců zadek !!!! Na průměr 200,-Kč / měsíčně by musel nyní brát důchodce cca 11.000,-Kč !!!!
    Tedy kdo má nyní 11.000,-Kč + deklarovaných 1,8% tj.198,-Kč bude od 1.1.2015 mět důchod 11.198,-Kč.Většina důchodců co znám a ukázali mi i důchod.výměr bere měsíční důchod ve výši 8.000 až 9.200Kč důchodu.Tj.průměr 8.600,-Kč !!!! Jsou i vyjímky,jedna babička měla výměr na 10.100Kč i s vdovským a byly tam i stařenky s výměrem 6.900Kč !!!!!
    Když tedy vemu průmě 8.600,-Kč + 1.8% =154,8Kč =8.755,-Kč /měsíčně !!! To si teda budou vyhazovat z kopýtka,když dostanou 155 x 12 měsíců =1.860,-Kč /rok !!!!
    KOLIK -ŽE TISÍC SI ZE STÁTNÍHO PŘIDALI SOUDCI ??!! KOLIK POSLANCI ??!!KOLIK OSTATNÍ ZBYTEČNÍ STÁTNÍ ÚŘEDNÍCI !!!!! A NA DŮCHODCE JIŽ OPĚT V KASE NEZBYLO !!!!! Měl by platit zákon-každý poslanec bude první rok brát JEN PRŮMĚRNÝ DŮCHOD,DRUHÝ ROK JEN PLAT VE VÝŠI MINIMÁLNÍ MZDY A TEPRVE PODLE VÝSLEDKŮ SVÉ PRÁCE,HOSPODAŘENÍ STÁTU APOD.BY DOSTLÁVALI PLAT V VÝŠI TROJNÁSOBKU MINIMÁLNÍ MZDY !!!!To samé i vláda a ministři !!!
  • Je to jen kapka která se ztratí v moři drahoty. Západní důchodce když má malé
    peníze může jet do Východní EUropy kde je králem. Zdejší důchodci kteří za
    celoživotní práci dostávají almužnu takovou možnost nemají.

    Lidé kteří pracují se musejí po Americku zadlužit protože nízký plat nestačí
    na byt ani na založení rodiny. Dávkařům a nemakačenkům stát naopak vše zadotuje.

    Práce je špatně hodnocená a mladí se na ní dívají pohrdavě. V modě jsou jen bankéři
    manažeři podnikatelé - kmotři a jiní zloději. Polistopadové Božstvo má jméno peníze.
  • Také vám děkuji ale co z toho když se opět zdraží plyn elektrika nájem .Zdražuje se každý rok tak přece ti nenažranci si to nenechají ujít aby občany opět neoškubala.
  • Koho mysli pani Marksova - Tominova tim, ze mame i jine skupiny lidi ne jenom duchodce ?

    Zrejme parazity jako cikany, nebo pristehovalce z Ruska a Ukrajiny kteri zde nikdy nepracovali,
    ale duchody jim CR vyplaci na ukor prave ceskych duchodcu kteri pracovali cely zivot a nyni ziji pod urovni chudoby ?

    Dalsi skupinou bude prezrana vladnouci mafie ktera ma dost a chce stale vice a stat to setri na pracujicich kteri dostavaji male mzdy a duchodci male penze ?

    Normalni lide nestaci vydelavat tolik, co vladnouci mafie staci rozkradnout , vzdyt dle statististiky se v CR rozkrade 60 - 100 miliard korun rocne !

    Pak se nedivme, ze co se tyce platu radovych obcanu a duchodu patri CeskoZlodejsko k nejbidnejsim sratum v EU , za nami uz je jen Bulharsko a Rumunsko.
  • Všem, kterým se minimální mzda zdá vysoká bych doporučil léčebnou kůru. Po dobu jednoho roku bych je nechal za tuto mzdu žít. Pak by si asi nemysleli, že je vysoká
  • Reálné zvýšení životních nákladů od počátku roku je 7-8 %. A ne jak uvádí vaše překroucené statistiky. Pak tedy zatracený parlamente ( tedy koalice ) zase jste obrali důchodce v průměru o 1-2% koupěschopnosti. Snížili jste jejich životní úroveň a razantně jste přehodili počet důchodců za hranici chudoby. ČSSD, ANO kde jsou vaše sliby. Černoprdelníků se ani neptám, něboť jejich programem je ožebračování normálních lidí a celého státu.
    Lidi to si uvědomte si to při volbách.
  • Pořád jen průměrně.Důchod se má zvýšit celoplošně.Moje maminka pracovala velice těžce celej život.Důchod má i tak velice malej a tím průměrem se ji neustále prohlubuje propast.takže většinou ji to dorovnaj jen o pár korun.Je to nespravedlivé ale jak říká soused,život není spravedlivej.
    • Ať to soused nesvádí na život. Nespravedlnost představují posr.nci a tím i zákony, různé mafie - soudní, učitelská, doktorská, ale nejvíce fiškálská ( advokátská ).
    • NE celoplošně !!! Proč? Příklad: Pepiček se celý život fláká a Pepa maká. Podle toho jsou jejich důchody. Pepiček 10000, Pepa 20000. Za x let se jejich důchody znehodnotí o 50%. Pepičku na 5000 a Pepovi na 10000. Celoplošně se důchody zvýší o 5000 a výsledek? Pepiček má svých 10000 a Pepa ne 20000 ale jenom 15000. I tak při současné úpravě je Pepa okraden o 60 Kč, protože jemu byl důchod znehodnocen ne o 6O, nýbrž o 120 Kč..
      • Na začátku by oba měli mít 20000. A ne jako dnes když cikán celý životg nedělal tak dostane přez 15000 Kč důchodu proto, že je takový průměrný plat
    • Souhlasím s vámi.To je to jejich"Podle zasluh"/jak kdo uměl krást/.Je sice pravda,že diference musí být ale proč mají někteří důchody i šedesát tisíc a někteří třeba jen pět!!!
      Opět přidám známé:
      Krad starý Mates, krad jako straka,
      krad u bohatce, krad i u žebráka.
      Potom, nerozmýšleje se dvakrát
      dal do pokladny vše, co kdy nakrad
      a nápis zhotovil si na to:
      SOUKROMÉ VLASTNICTVÍ JE SVATO!
    • Proč ne o stejnou částku tak,jak to prosazuje Zeman ?!
      • Proč ne o stejnou částku, protože to by stálo více peněz. Důchod se skládá z pevné částky a z procentní výměry, kterou má každý jinou /závisí na odpracovaných letech a platu/. Pokud by všem byla zvednuta částka o 200 korun, tak se zvedne pevná částka všem o dvě stě - tj. asi 3 mil. důchodců /tj. i sirotčí, invalidní, pozůstalostní atd./, takto pokud se zvedne všem např. o 1,6 %, tak u někoho to ani těch 200 neudělá. Takže je to pro systém levnější. Asi takto.
  • V průměru, tak to ti co mají hodně, budou mít více a ti co živoří, dostanou pár korun. Jak k tomu přijdou ti, co celý život makali a dostanou stejně, jako ti, co se váleli v base a nikdy řádně nepracovali? Mohu vám dát jeden příklad : můj bratranec byl zloděj a lump, kradl autorádia, do práce nechodil a nakonec skončil ve vězení. Tam se naučil brát všelijaké svinstvo a poškodil si játra. Potom již jenom marodil a flákal se a chlastal, dnes je v invalidním důchodu a má o 1000 korun menší důchod než já. Já jsem celý život dělal a když nám budou zvedat důchody, dostaneme vlastně skoro stejně jako já. Kde je spravedlnost v naší společnosti? I když jsem slušný člověk, musím říci že v prde..... *16* *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit