Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavně dělá ostudu.V cizině si o nás musí myslet že jsme takoví kašpaři všichni..
  • A ČSSD neškodí ničemu ? Vždy tvrdím, že politické strany bych zrušil a bachraté prasata na krmníku bych vypráskal bičem. Jeden smrad vedle druhého !
  • Povaleči za ČSSD ,sedíci v parlamentu EU, jsou pro tuto zemi stejnou pohromou,jako Václav Klaus na Hradě.A co nás to stojí peněz.
  • Vlevo kritika,vpravo chvála,co si vyberu?
    Střed!
    • Co je střed ?
  • Jediní kdo Česku škodí jsou nádražáci (ČSSD=České socialistické státní dráhy). Pokud mi pamět neklame a ona neklame, tak pan prezident je nejváženější a nejdůvěřivější osoba v představitelů tohoto Mindžapúru. Navíc výsledek svého zjištění anketou prezentovala agentura napojená na socanskou pakáž. Ať se to této chátře líbí nebo ne, prezident vůči EU měl vždycky pravdu. Je to nevolený moloch, co si osobuje práva jenž mu nikdo nesvěřil volbou. Ona EU stejně do pěti let krachne. Hlavouni se požerou mezi sebou až dojde na lámání chleba kvůli nefunkčnímu Euru. Prosím tento komentář do té doby nemazat, aby byl důkaz o mém pravdivém proroctví.
    • Ano, ano , ve zdejším Mindžpúru ani nemůže být váženějšího a důvěryhodnějšího představitele .....protože právě Václav Klaus, ač vševěd, zcela vědomě už předem rezignoval na kontrolní dohled s transparentní trestní odpovědností státních úředníků v dozorčích radách státních podniků a bank před a během privatizace ...protože Václav Klaus, ač vševěd, neodsuzuje, ale naopak dlouhodobě toleruje korupční, nedemokratické a zamlžující výsledky šetření v kauzách od (v Evropě nemyslitelného a nesrovnatelného) oficiálního trestního obvinění místopředsedy vlády, až po neuvěřitelný "demokratický" průběh prezidentské volby provázený hromadnými záchvaty různého typu s prapodivnýmu převozy do vzdálených nemocnic, či dokonce přímo autenticky doložitelným vyhrožováním tehdejšího ministra vnitra ...protože Václav Klaus, ač vševěd, škodí ČR, která po čtyřiceti letech pod rusovládou se sama a dobrovolně po revoluci rozhodla stát se členem společenství států západní Evropy, svým neodpovědným euroskepticismem na jedné straně a stále více zřejmějším rusomilstvím na straně druhé - je zřejmé, že ČR ani v minulosti natož v současnosti nedokáže být ekonomicko-politickým solitérem a pro většinu občanu je zcela nepochybně zkratkovitě uváděný zavádějící termín "evropský socialismus" lepší variantou než "ruský kapitalismus"!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit