Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Admine Ivane Tiscaliči.

    Zasáhni laskavě tvrdě a brutálně proti zdejším Putinovcům kteří podvádí
    s hlasováním, kradou nicky, jména a dokonce osbní fotky.
    Používají sprostá slova a píší mimo téma. Hrubě tím porušují pravidla Tiscali.

    Policajti ČR zasáhněte proti zdejším komoušům kteří popírají zločiny rudého
    režimu a páchají tim trestný čin.

    Pánové z BIS zasáhněte proti zdejším proruským kolaborantům. Stromů a provazů tu přeci máme dost. A vlastizrada se vždy trestala smrtí
    • tak to se zhoupneš :-)
      • Zhoupneš se ty proruský kolaborante.
        Ta vaše parta StBáckých prasat co tu lže a krade si ani nic jiného nezaslouží
        • Lid ČR -nebo se ti zhoupne táta *3*
  • Šmarja Hollande s tím vrahem a zlodějem Putinem se nepaktuj.
    Ještě vám Francouzům ukradne část území s armádou na dovolené.
    Ukrajina už nájezd ruských zlodějů půdy zažila.
  • Šmarjá Putine s Hollandem nic neplánuj. Vždyť to je stejně neschopný politik jako Merkelová. Za mnoho měsíců nedokázali vyřešit jediný větší problém, který se v Evropě vyskytl - nelegální migranty a za tu dobu se naučili jen jedno slovo: "Přerozdělovat".
    A s takovým neschopným politikem chtít něco plánovat? Jen aby ti tam v rámci koalice nechtěla taky přerozdělit pár stovek tisíc migrantů :o))))
    • To patřilo jinam
  • Stačí pověsit zločince psychopata Putina - Hitlera 21. století
    a hned bude na světě mír.
  • Hlavním zdrojem peněžních prostředků skupiny Islámský stát je prodej ropy. Podle údajů tureckých a syrských médií není tím člověkem, který zabezpečuje vývoz ropy z území kontrolovaných ISIL, nikdo jiný, než rodný syn tureckého prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana. Jmenuje se Bilal.
    • Dovolím si k tomu připojit: Však také včera na tiskovce se s. Hollandem Putin detailně
      popisoval a dokumentoval mnohakilometrovou kolonu cisteren s naftou, kterou krade IS
      v Sýrii a vozí nepřetržitě do Turecka. Ten turecký Sulejman pochopitelně tvrdí, že o tom
      nic nevědí. Problém je, že to Rusové mají zdokumentované z družic. Zřejmě ty US špioni tam
      nefungují, stejně jako zřejmě celý ten jejich "odhodlaný boj" proti IS. Protože naše sdělovací prostředky jsou plně vytížené manipulací s myšlením lidí, tedy ne s informováním, tak znovu přidám následující informaci: 26.11.15 v 21.15 skončila tiskovka Putina s Hollandeem. Slovenská TA3 to vysílala v přímém přenosu. ČT24 o tom sice podávala informaci, ale přímý přenos ani náhodou. Zato tiskovku komentovali prokádrovaní znalci za mocné nápovědy hlasatele z ČT24 aby odpovědi byly podle požadovaného scénáře a to ještě v době, kdy na TA3 tiskovka ještě probíhala. Pochopitelně obsah tiskovky podaný na ČT24 byl tomu úměrný. Z TA3: Putin oznámil stran Turecka, že USA dostávalo přesné souřadnice o pohybu ruských sil v Sýrii. Amíci podle dohod jsou zodpovědní za kočírování oveček z tzv. NATA.Tudíž Turci museli vědět o přesné poloze letadla, co sestřelili. Rusové předávali zápaďákům informace a fotky z družic o zacyklovaných cca 5kilometrových kolonách cisteren s ropou, které nepřetržitě teroristé kradou v Sýrii, vozí do Turecka, kde nafta končí. Erdogan prohlásil, že o tom nic neví!!! Putin řekl Hollanderovi, že z peněz za ropu financuje IS nákup zbraní a vybavení teroristů, včetně těch, kteří řádili v Paříži. Proč Západ nechává Turky financovat teroristy a tím se stává zodpovědný i za teroristické útoky IS po Evropě. Stran tzv. koalice proti terorismu, Putin chce vysvětlení Západu (NATA) na spoluúčasti Turecka na činnosti IS. V konci tiskovky, Hollander v zoufalství se pokusil Putinovy skočit do hovoru a odvést informace jinam. Nepovedlo se mu to. Tak až takhle jsme to dovedli s Havlovským sametem v Čechách, že informace hledáme u Slováků na TA3. Taže kdo máte možnost, sledujte TA3. Naše manipulanty na ČT24 raději vynechat. Možno i na internetu např. pro Téma dne:
      (http://www.ta3.com/publicistika/7/tema-dna.html), nebo jiné podle potřeby. Jinak co se
      turků týká: genocidu Arménů mají zřejmě v krvi.( https://cs.wikipedia.org/wiki/Arm%C3%A9nsk%C3%A1_genocida), ( byť by zřejmě podle TV History tehdy popichováni německými zájmy na těžbě a transportu diamantů z Afriky ( https://cs.wikipedia.org/wiki/N%C4%9Bmeck%C3%A1_jihoz%C3%A1padn%C3%AD_Afrika#/media/File:S%C3%BCdwestafrika_1915.jpg). Cituji z Wikipedie: "Vlády USA a Velké Británie odmítají uznat masakry Arménů za genocidu, především s ohledem na Turecko jako významného člena NATO a regionálního spojence." A Hollande se na tiskovce kroutil jako žížala na háčku, když Putin otevřeně mluvil o činnosti Západu v Sýrii až se snažil Putina přerušit.
  • No jasně! Až se to roze.s.r.a.l.o Turkem, tak se to bude lepit. A nezkoušejte operovat s tím záznamem varování- jako argument naprosto irelevantní.
  • kdoví jaká uskupení pracovala v Paříži, možná to ani nebyl ISIS a ten Hollande pořád mele a mele svou. Ono je to tak, že dělá, co musí a o mu přikazuje realita a říká co musí, co mu přikazuje USA.
  • Vážený pane řediteli Tiscali, Buďte tak hodný a dejte vědět, kdy přestanete tolerovat ty úchylné příspěvky , aby se dalo normálně diskutovat- Jinak si dám tu práci a na diskuzi vašimi zaměstnanci povolenou a podporovanou - upozorním všechny Vaše inzerenty s dotazem, jestli jim to nevadí,že reklamu u Vás platí, protože žádný slušný člověk k nim nakupovat nepůjde.
    • Ty úchylné příspěvky sem píšou ti samí šašci, co příspěvky jiným mažou pro porušení kodexu, tedy zaměstnanci redakce.
  • Ho jo - amíky Turci proflákli, tož to zkouší frantík.... šmárjá
  • Ať žije NovočeskosloVensko

    Máme historický nárok na území Sibiře. Naše armáda legionářů je ovládla
    a bolševické zločince zahnala na útěk. Komouš pak neměl rudé ale hnedě trenky.

    Takže nám Putin musí Sibiř vrátit.
    Jinak si ji vezmeme. S armádou na dovolené která tam omylem zabloudí.
    Čirou náhodou. Stejnou jakou bloudí ruská armáda po Donbasu *15* *15*
    • Zlej klikači trolle, souhlasím, Až na to, že komouš neměl hnědé trenky, ale hnědé podvlíkačky, trenky komouš nenosil. *15* *15*
    • no, není to příliš aktuální... nezapomínáš, Simčo, na to, že to Rudá armáda ovládla nejen naše území? vrátíme jí ho? *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit