Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spadne poslední kostel a zařve poslední černoprdelník nastane RÁJ na zemi !
  • Papa také řekl: Zastavte někdo toho nenažraného impotentního tlusťocha v česku, protože krade víc pro sebe, než pro boží cirkev a taky toho hodně prožere. Kdo to má pořád platit!
  • Nemají-li v budoucnu v Evropě stát minarety, z nichž se bude ozývat mečení, slovo "zastavit" musí být chápáno jako "zničit" bez milosrdenství.
  • Komunistická lůza tady zase perlí a ve své omezenosti nechápe, že všechno to pochází přávě z toho, že se lidé zřekli toho positivního co křesťanství přineslo a dokonce ve své nadutosti popírají existenci Boha. Oni nás to islamisti naučí: žádné vepřové, žádný alkohol, celý den chodit v noční košili s hlavou omotanou ručníkem a pětkrát denně mlátit hlavou o zem.
  • Pověs si svého komunistu, zabráníš válce a podpoříš mír!
  • Křesťani styďte se za svou nenažranou církev!!!!

    A za to jak byly církevní restituce prohlasovány se ani nestydí. V noci, díky Lidem, které nikdo nevolil, tedy neměli v parlamentu co pohledávat, neboť neměli tím pádem ani voliče a nikoho , koho by zastupovali. Kolik asi za to od Kalouska s Nečasem dostal?.Zadarmo tu v tomto státě 23 let není nic. Peak přece do vlády nechtěla a najednou takový zvrat. A k tomu jim pomohl nepravomocně odsouzení poslanec ODS na jedno pužití, tedy to noční, ráno se musel pakovat a pak odešel do vězení. Peníze dostaly i církve, které tu vůbec v tu dobu neexistovaly. Slušnost v sobě měli akorát baptisté, kteří to odmítli. Tedy jaká pak to křivda na nich mohla být asi spáchána? Katolická církev měla majetek v pronájmu, mnoho toho nevlastnila, protože o to už se dávno před komunisty postarali jiní, včetně císaře Josefa II. A jakým způsobem se církev dostávala k majetku za tisícelití je něco mimořádně odporného . Inkvizice, upalování, násilná rekatolizace , zastrašování oveček i neoveček a pak získávání jejich majetku silou a za každou cenu. A po Bílé Hoře měla katolická církev přímo lukulské hody. Nebyly to náhodou všechno krádeže? A pokud znáte bibli, tak tam o majetku pro církev nic není. Sám Ježíš vyhnal kupčíky z chrámu a byl chudý, zatímco církev myslí jen na peníze a hmotné statky a tak je získávala jakýmkoliv způsobem, rozhodně ne čistým. Jak to zpívá Karel Kryl - farář nám slibuje nebe a myslí na majetky. A copak za to Duka a církev slíbila Kalouskovi, Nečasovi a spol. ? Určitě to zadarmo nebylo, není a nebude. A ve Vatikánu je nyní papež, který je proti hromadění majetku. Církev má být chudá, má mít jen to nejnutnější. Ježíš ji chtěl mít pro jiné hodnoty, než je hromadění majetku. O hromadění majetku není v Bibli nikde nic. Francouzi se po této restituci vyjádřili, že máme nejbohatší církev a ,že jejich církev je chudá. A to se děje v nejateističtějším státě na světě. Tak se styďte, ale za katolickou církev a Nečase,Kalouska a Peak a všem těm, kteří toto svinstvo prohlasovali na účet občanů tohoto státu - 134 miliard.
  • Když vidím rozvařenou tvář Duky sedět ve zlatém křesle a s nelidským přepychem kolem sebe vzpomenu si na Mistra Husa.To co tady je není církev svatá ale církev nenažraná, zlodějská která má tolik stoupenců, že by její tlusté hodnostáře z jejich milodarů neuživila- je to pouhý parazitismus, který nemá s Bohem nic společného.
  • KLas Jaroslav

    Nejrozumnější je vybít všechny kněžské podvodníky i jejich všechny poskoky,za oblbování národa a jejich sprostotu,co nejkrutěji,na katovských mučírnách.Pak navíc znárodňovat veškeré majetky věřících,na náhradu škod pro bezvěrce,protože i oni museli kněžské oblbování platit.Nic rozumnějšího naši zemi nečeká.
  • Za tenhle výrok křesťanští fanatici zavraždili ženu, která ho pronesla:
    „A Jen ti, kdo opravdu věděli jak přemýšlet, viděli jaká snůška lží je křesťanství - toto nejbrutálnější a nejvražednější ze všech náboženství“ (Světlana de Rohan-Levašov)
  • Bůh byl "stvořen" lidmi a vychází z jasného efektu, který je vyvolán tím, že realita je složitější, než je sto lidský mozek pochopit v souvislosti, všechna naše vědecká zjištění a filosofické konstrukce jsou pouhé útržky a fragmenty reality, jsou namíchány skutečnosti faktické i mylné. Lidská mysl má v případě překročení hranice pochopení vyvinutý obranný mechanismus, je jím takové to metafyzično, záhadno, při vyslovení slova jako bůh, smrt, nekonečno… Tohoto využili různí nejprve jedinci, kteří se snažili vykládat něco, co nelze ověřit ani dokázat a vzhledem k tomu, že našli široký okruh posluchačů a posléze i stoupenců, vznikl kolem všeho postupně, řečeno dnešní terminologií byznys, ( v dnešní době vidíme stejný efekt na různých kartářích a věštcích, kteří nalézají dostatek obětí k odsávání jejich prostředků/ uspokojování potřeb metafyzična),který osádce pirátké lodi, zvané církev zajistila pohodlný život a pěkný příjem, vše je vidět na venkově, kdy mnohdy přebubřelé kostely (neodmítám jejich architektonickou hodnotu), v kontrastu s malými domky vesničanů. Je to v podstatě nacucaný parazit na vyhublém těle své oběti. Tento parazit Postupně infiltroval společensko-mocenskou organizaci, nebylo to nic složitého, neboť se obojí vyvíjelo současně, církev se stala nedílnou složkou společnosti a její chapadla se napojila na důležité čí významné lokace, začala kontrolovat narození člověka (křest), spojení dvou jedinců (svatba), i smrt. Tzv. bůh začal kontrolovat lidskou společnost, tak jako virus kontroluje buňku kterou napadl, náboženské učení začalo kontrolovat i mozky svých obětí, například vyvolání pocitu viny, za věc tak přirozenou jako je pohlavní pud….. tragické je, že i v dnešní společnosti zůstávají zakotveny a jsou příjímány pravidla či hodnoty, které jsou pouze pasteveckými psy, kteří mají sehnat stádo oveček dohromady, rozuteklé ovečky jsou přece těžko ovladatelné, tyto tzv. memy fungují v sociálním mechanizmu a ovlivňují dění ve společnosti. Zkrátka církev, náboženství, bůh, a různí vykladači jsou sociální nemocí, virem, parazitem…..
    Co to je víra?? Otroctví ducha, kdo uvěřil podlehl nemoci.
    Co to je láska??? Pouze emise chemických látek v mozku, za účelem splnění nějakého účelu.
    Co je to naděje?? Blud, mýtus, křečovitý stav mysli, utkvění na nějakém požadavku, například slib posmrtné existence v edenu, ideální, nelze ověřit stejně jako zpochybnit, nelze dokázat podvod.
    Bůh??????
    Jedná se největší podvod v dějinách existence lidstva, civilizace, rafinovaná loupež za bíleho dne!!!
    • tak někdo věří v evoluci někdo ve stvoření bez jasných důkazů chybějících mezičlánků evoluce to máš víru jako víru *1* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit