Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • včera plácal v radiu gejzíry svěžích informací jak je třeba těm z gumových člunů pomáhat.Jak je třeba odmítat výroky presidenta i pana Babiše o nepřijímání. A největší for - prý mezinárodní smouvy jsou nadřazeny našim zákonům.Hochu nevíš co mluvíš.Tady je na prvním místě naše bezpečnost.Pokud už banda hadráků podřezala ve francii kněze při mši, bude všechno jinak.Pokud se k nám nějací vetnou oficiálně musí zaručeně počítat s averzí, posměchem a přehlížením. A bude na nás abychom jim tady natolik znepříjemnili život, že sami vyfičí.Co nejdříve.Protože tady oni něco vymastit - jejda to by bylo dusno! I u tebe na úřadě hochu.Spolehni se.
  • Zajímavé, že se o ně nepostarají jejich souvěrci v islámských zemích. Ona je to totiž řízená islamizace Evropy. A můžeme se ptát kým řízená, komu to vyhovuje. Pokud se tomu neudělá přítrž, bude to konec evropské civilizace a kultury.
    • Že by Obama ?
      • Ptej se "Qui bono?" A vyjde ti, že je to jistý zakomplexovaný zlý skřet co dočasně straší na hradě nad myším olejem, který se inspiroval u jiného zakomplexovaného skřeta, který také budovat socialismus a také chtěl ovládnout celý svět.
  • Stalingrad
    Divný,tak naši rodiče,dědové,otcové tu dřely-platili daně,platili sociální,důchodové a zdravotní pojištění pro sebe,pro své děti a vnuky dokonce i my platíme to samé ,aby jsme měli zabezpečení a co z toho mají bo máme.Jakým právem někdo cizí a je fuk jestli v Bpruseru či v v Praze někdo nařizuje,že musíme z našich daní,sociálního bo zdravotního pojištění či důchodového živit,šatit,zabezpečit hordy okupantů,vyžírek,povalečů a vych,..cánců !!!! A ke jedno jestli jsou to machometáni bo ti dájtě 600 let nepřizpůsobení !!! A na těch našich co se již 600 let odmítají přizpůsobit je názorně vydět co jsou ty hordy machometánských okupantů evropy zač.Ti 600 let nepřizpůsobení jsou stejného ražení,jen zatím si ty jejich squaw nepleteme s pytlem na odpadky,ale způsob jednání je stejný-squaw jen pět kroků za pánem....a není daleko doba kdy budou místo páánemko Maríííja volat ooo Alláhu.....Stát okrade svoje daňové poplatníky a pojištěnce jen proto aby se tu měli jak *12* *12* *12* ve rži ti nepřizpůsobitelní !!!! A ovčané pořád mlčí a čím víc mají na,..s,..ráno na hlavách ,tím víc se jen klaní !!!! Pokud si Anší mééé pozvala a jejich daňoví poplatníci to ochotně a rádi zaplatí,ať si machometáni zůstanou tam a když se Kchárl,dien,..sbír ,srá,..lbotkovi a dalším ďupolizům nelíbí,že naši občané a daňoví poplatníci je nechtějí živit a zabezpečovat ze svých daní,tak a´t táhnou za Ančííí mééé....Na naše nemocné děti budeme sbírat víčka,vybírat u pokladen v marketech,naši občané a důchodci budou doplácet za léky a ti se tu budou roztahovat jak *12* *12* *12* a poroučet.Oni přichází nás zotročit,ovládnout !!! Ostatně je to krásně vidět-ta jejich přizpůsobivost,ochota -nadřazenost např.i v pořadu prostřeno !!!!! Jak jim naši občané lížou ďupu !!! Málokdo uvaří machometánovi/ce vepřoknedlozelo !!! Když se přihlásil má ž,.rát vše -ne si diktovat,že on vepřové než,..ere !!! Tak ať si táhne ž,..rát do machometánie bo je hladný !!!! Tady je krásně vidět ta jejich tolerance a ovčané jsou hluší,slepí a vlády,to jsou vlastizrádcí !!!!
    • Stalingrade, tak s tím souhlasím. Ještě bych dodal, že by měl být zakázán jakýkoliv projev a propagace islámu na veřejnosti, jako je zakázáno propagovat fašismus. Doma ať si mlátí hlavou o zem směrem k Mekce třeba každou hodinu. A měli by se v přiměřené míře povinně seznámit s naší křesťanskou civilizací, kulturou a historií. A každé porušení našich zákonů a zvyklostí trestat deportací
    • a vyhlášení zdejší kolaboranti se jmenují Halík, Kocáb, ombucmanka,Martin Rozumek a celý Uřad vysokého komisaře OSN pro uprchlíky. Tito všichni nás balamutí bajkami o chudáčcích potřebujících pomoc a naše celoživotní posluhování.
      • Svatá pravda moje řeč *14* Co se ještě musí stát aby ta síla mlčící většiny která si to už dávno myslí a ví... zdvihla hlavu a řekla jasné NÉ!? Tak se necháme ještě dál smýkat v moci a vazalství nadnárodních monopolů a bank a výše uvedených potentátů, figur prospěchářských ze zištnosti a jejich nenažranosti u koryt na našem území. Remcat já to nezměním. Já určitě né, ale MY ano! V tom to vězí... *5*
  • =====Nevypadají, že by trpěli, podle těch pupků. Nebo už si je Němci vykrmili?:D
  • parazitovat? Tři kousky tady budeme muset živit šatit, prostě zaopatřovat plnou penzí. Ale to bude muset být čítankový příklad našeho globálního vztahu k příživníkům. Těm kteří drze využili velkorysosti státu a měli možnost přiletět letadlem. Těm kteří za naše peníze tady jezdili po zájezdech, seznamovali se s tím jak to v EU funguje. Nyní poznají že tady nejsou žádoucí, tady je nic dobrého nečeká. A jejich výhrou je vyfičet! Takto se všude krom DDR jedná s vyčuránky.
  • musíme dělat všechno proto,aby se tady těm špínám nelíbilo,až je sem němci nakvérují,tady jim pšenka nepokvete
  • Ať jdou třeba do prdeele, hlavní je, že vypadli.
  • drzí sluníčkáři kteří by nám tady tu africkou verbež roubovali. "Konsorcium nevládních organizací pracujících s uprchlíky" se jmenuje tato aktivní smečka. V čele stojí - ruska! A tvrdě brojí za přijímání přivandovalců. Novinkou je že chtějí pro ně prosadit zdravotní pojištění. Stát zaplatí pojistku a banda by se tady jako vesele léčila. Ale my potřebujeme milé konsorcium, aby se jim tady nelíbilo. Aby se tady neusazovali a nebyli bezpečnostním rizikem pro nás domací. A na tom budeme pečlivě a bude-li třeba i aktivně pracovat. O co?
  • Neuvěřitelní vychcánkové !!!
  • ostatním řekněte, ať nelezou sem.Tady je nic dobrého nečeká. Nikdy nemohou počítat s nějakým začleněním.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit