Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno je to jen ruská propaganda. Stačí si připomenout lži a cirkus, který dělají Rusové kolem ukradené a okopírované StG 44.
    Německá útočná puška Sturmgewehr 44 (StG44, někdy i Maschinenpistole 43/44; MP43/44) byla zavedena do výzbroje německou armádou před koncem druhé světové války. Mnohými historiky je považovaná za první moderní typ tohoto druhu zbraně vůbec .
    Konstruktérem byl Hugo Schmeisser, kterého odvlekla Rudá armáda do SSSR v roce 1945, kde pracoval v Iževské zbrojovce „Motozavod“ až do roku 1952.V této zbrojovce , čirou náhodou, vznikl tzv. AK-47. Kalašnikov ke konci II. sv. války, v roce 1944, začal, ovšem bez valného úspěchu, konstruovat automatickou pušku pro nový náboj 7,62x39 mm vzor 43. Teprve v roce 1949 byla zbraň zavedena do výzbroje jako AK-47.
    Tímto svinstvem, pak Rusko vybavilo diktátory a teroristy na celém světě - vyrobeno bylo přibližně 70 miliónů kusů AK-47.
  • Jak se dělá provokace

    http://vitekjiri.blog.idnes.cz/c/494300/policiste-v-rolich-fasistu-policiste-jako-obetni-beranci-ministre-okamzite-odstupte.html
    • Cenzura zasáhla...Další odkaz zde http://www.parlamentnilisty.cz/profily/Jiri-Vitek-35624/clanek/Policiste-v-rolich-fasistu-policiste-jako-obetni-beranci-Ministre-odstupte-67180
  • Je libo či nutno zvětšit penis......volejte premiéra sobotku *15*
    PS. případné červené mínusy,jsou důkazem,že jste se volali šmejdům z předváděcí vládní akce *15*
  • Ovšem z úst komunisty Miroslava Grebeníčka jsou taková slova drzostí a zpupností.

    Potíž je v tom, že o pokání mluvil člověk, který sám neví co to je a není něčeho takového schopen. Je to jako kdyby masožravec dělal přednášku o vegetariánství a vytýkal lvovi, že požírá jiné savce. Člen tvrdého stalinistického jádra uvnitř KSČM, syn mučitele politických vězňů a estébáckého násilníka, který si nijak nezadal se svými gestapáckými vzory, Aloise Grebeníčka, by měl být raději zticha, někam zalézt a neohánět se morálkou.

    To je to samé, jako kdyby potomci Heinricha Himmlera vytýkali komunistům zločiny proti lidskosti. Ne, že by neměli pravdu, ale od nacistů jaksi takové výtky zní opravdu hodně nepatřičně. A to samé platí i o Grebeníčkovi a jeho výpady vůči katolické církvi. Navíc papež Jan Pavel II. se za příkoří způsobené katolíky opakovaně veřejně omluvil, kdežto od českých komunistů zatím upřímná lítost nad jejich vraždami a terorem nezazněla.

    Inu v tomto případě platí známý citát z písně Karla Kryla „Na rohu ulice vrah o morálce káže.“
  • Pamatujte, že lež je základním pilířem demokracie. Bez lhaní není demokracie schopna existence.
    • Lež je základním pilířem vaší rusácké komunistické vlády.
      • Pokud by se místo zde vládnoucích lumpů vrátila vláda tehdejších komunistů tak by si slušní lidé hodně polepšili a lumpům by bylo mnohem hůř.
        • Vtipálku. Řada dnešních politických a podnikatelských lumpů pochází z vaší StB a KSČ: *2*
          Kdo tu všechno od roku 1989 vládl? - Dlouhý, Fischer, Grégr, Zeman, Telička, Babiš, Dostál a dá se pokračovat hodně dlouho. To všechno jsou členové KSČ.

          Kdyby se prosadilo znárodnění v ČR a v Rusku tak postihne hlavně zločince z StB KGB
          Ti mají nakradené a nahrabané miliardy díky zlodějským privatizacím z 90 let,
  • Až budou na katovských mučírnách katovští mistři zde šestadvacet roků vládnoucí lumpy léčit z lumpáren,tak by se slušelo aby pak delikventi titulovali katovské mistry pane doktore.
  • Pro "paní" Langšláglovou z posranecké sněmovny za její slova o (prošetření odpůrců islámu,zda nejsou napojeni na Rusko *15*)....
    Ano jsem napojen přímo na Putina a jsem za to placenej *15* doporučuji Vám se nechat vyšetřit,zabavit Vám min,řidičák pááč za volant blázni a vymaštění kolaboranti nemají co dělat.
  • Vláda by měla odstoupit za vlastizradu a STB praktiky,viz. policie převlečená za radikály!!!
    Hnus velebnosti *10*
  • Je poněkud schizofrenní, jestliže prezident republiky varuje před přistěhovalci, kteří nebudou respektovat naše zákony, ale sám je porušuje. Jestliže je někde zakázáno kouření, tak to platí pro každého i pro hlavu státu.

    Já souhlasím s názorem Miloše Zemana, který varuje předtím, že islámští uprchlíci nebudou respektovat naše pravidla. Toto nebezpečí nelze podceňovat. Nicméně od prezidenta České republiky bych žádal, aby on sám šel lidem příkladem v respektování práva, protože kdo jiný by to měl dělat.
    Jenomže on bohužel dává najevo špatné příklady. Kouřil v poštovně na Sněžce, kde je to zakázané, a zapálí si i na jiných místech, kde to není dovolené. Naposledy v jistém britském nekuřáckém hotelu, kde byl na summitu NATO. Hotel si kvůli tomu údajně naúčtoval pokutu 60 tisíc korun, ale to není podstatné. Převažuje mezi lidmi názor, že je třeba respektovat pravidla hostující země. S tím souhlasím a platí to pro každého, i pro hlavy států. Obecně, když je někde zákaz kouření, tak je třeba to respektovat. Ti, co to nedělají, jsou burani a vidláci.
    • Ahoj kamarádko, ráda tě tady čtu. Jen nechápu, čím je můj nick tak zajímavý, že ho používáš.
      • No tak co. Dvě hezké mladé holky jménem Livie - o co jde? Já vás mám rád obě dvě. *1*
    • A zrovna tak je buran a vidlák ten, kdo bojuje za to, aby se kouření zakázalo i tam, kde se dnes kouří - v kuřáckých hospodách, když má na výběr a chodit tam nemusí, může jít do nekuřácké. Respektujte svobodu majitele hospody, aby on si určil, co je pro jeho podnik nejlepší.

      Pokud souhlasíš s tím, co jsem napsal, souhlasím i já s tebou. Pokud se mnou nesouhlasíš, tak se moc nelišíš od přístupu Zemana, který tady kritizuješ *1*
      • Problém je v tom že Zeman opakovaně kouří na místech kde je to zakázané a pokuty pak za něj platíme my plátci daní ČR:
  • Už se těším až budu po revoluci prolhaným politickým lumpům,v poklidu katovské mučírny, roztrhávat jejich prolhané huby od ucha k uchu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit