Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Problém se nazývá uprchlík.Přesněji vetřelec.Vtěrka která se rozhodla že se pokusí vniknout do EU a tam parazitovat a parazitovat.Pokud možno samozřejmě za naše.Ovšem na to tady nejsme zvědaví.Jestli si je kluci italští nedovedou odradit od břehu je to jejich věc.Ale ani oni ani vetřelec nemůže očekávat nějakou vstřícnost.Vetřelec bude v EU celoživotním vyvrhelem.A je třeba mu to neustále a na každém kroku dávat najevo.Přeci pokud sem táhnu malé smrady a starce, nemíním pracovat tak logicky dřív nebo později to tady vypukne.Obrovský výbuch zlosti a averze.Ovšem i na to už je nejvyšší čas!
    • Upřesním.Díval jsem se na televizi německou,nevím jaký to byl program,zda ZDF či SAT,kde bylo řečeno,že to je práce USA,která se snaqží devastovat Evropu a totálně jí rozložit.Vládnutí Husajna Baraka je šílené.Je nejvyšší čas,aby to tam převzal Tramp.
      • Soudný člověk už dávno ví, že devastace Evropy je v zájmu Putina a jeho věrchušky. To zcela zapadá do jejich povahy potomků mongolsko-tatarsko-chazarských nájezdníků. Oni sní nejméně od dob krvelačné bestie Džugašvilliho-Stalina o tom, že zaberou a vyplundrují Evropu až k Atlantiku. Zatím se jim to podařilo jen z malé části. A teď když ruská kobyla dodělává, tak takový nájezd by mohl oddálit její chcípnutí. A k tomu jistě Putin pár rublíků najde.

        Nechápu jaký zájem by měly USA na rozvratu Evropy, v jejich zájmu je naopak, aby ve světě byla stabilita a k tomu může přispět i konsolidovaná pevná Evropa.

        Je vidět, že ruská propaganda pracuje, jak o tom svědčí i jiné zdroje. A najdou se tací, kdo ty ruské lži šíří dál.
  • T-34-85
    Hra na demokracii skončila: Tajná dohoda TISA předá Americe národní státy na stříbrném podnosu.
    Vzdělání, zdravotnictví a vše ostatní do privátních rukou?
    Klíčový projekt Nového světového řádu.
    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/2211-hra-na-demokracii-skoncila-tajna-dohoda-tisa-preda-americe-narodni-staty-na-stribrnem-podnosu-vzdelani-zdravotnictvi-a-vse-ostatni-do-privatnich-rukou-klicovy-projekt-noveho-svetoveho-radu.htm
    Příprava TISA má tři základní zvláštnosti:
    Zaprvé, rozhovory o TISA se vedou mimo WTO. V rámci WTO, jak známo, platí Generální dohoda o obchodu se službami – GATS. Vzhledem k tomu, že v oblasti mezinárodního obchodu se službami existuje spousta neřešených problémů, bylo by logické řešit je dopracováním GATS. Nicméně USA a jejich spojenci rozhodly, že je jim v rámci WTO těsno, a zorganizovaly souběžnou platformu rozhovorů. To fakticky organizaci, mající téměř 70 let (GATT vznikla v r. 1947), rozvrací.
    Zadruhé, k diskusím o projektu TISA zatvrzele nepřipouštějí Rusko, Čínu, Indii, Brazílii a Jihoafrickou republiku. Dokonce tyto země oficiálně ani neinformovali o existenci takového projektu. Fakticky je to politika jejich izolace. Tudíž cílem TISA není spolupráce, ale střet. Ne nadarmo Barack Obama říká, že Amerika nemůže dovolit zemím jako Čína psát pravidla globální ekonomiky. Tato pravidla prý musí psát USA.
    Zatřetí TISA byla do léta 2014 rozpracovávána v tajnosti. A co víc: pokud bude tato dohoda podepsána, tak její obsah zůstane tajným ještě dalších pět let. Pokud k podpisu nedojde, i tak bude na materiálech o rozhovorech razítko „přísně tajné“. Hra na demokracii skončila...
    *10* *16* *12* *11*
    • Makak
      Hodím tu roletku pod tebe abych tě neodsouval...

      V ruských médiích je podrobně rozebírána podstata incidentu, který se odehrál v jihomoravském Tišnově. Jedná se o ostrou odpověď prezidenta Zemana na otázku: Jaké možnosti mají voliči, aby se zbavili premiéra Bohuslava Sobotky, který nehájí jejich zájmy.
      Prezident samozřejmě připomněl běžnou proceduru změny moci prostřednictvím svobodných voleb, které se budou v České republice konat, jak je známo, v roce 2017. Potom ale dodal, že existuje i nedemokratická možnost, a tou je kalašnikov.
      Zeman: Nejsme těsto, snažíme se myslet samostatně
      Naprosto vážná reakce politiků následovala okamžitě, prezidenta možná poženou k soudu, protože člen Rady České televize Zdeněk Šarapatka uviděl v prezidentově výroku vyhrožování vraždou.
      „Vyhlídky podobného soudního vyšetřování jsou, řečeno právním jazykem, mizivé", řekl Sputniku ruský historik, profesor Ruské státní humanitární univerzity, odborník na střední a východní Evropu Vadim Truchačov.
      „Kdyby se o kalašnikovu zmínil v daném kontextu kterýkoli jiný politik, pak by zřejmě na takový výrok přítomní nereagovali smíchem. Čeští voliči si už ale dávno zvykli na řečnické a polemické vyjadřování svého prezidenta, na jeho svérázný humor, peprné žerty, dokonce i na urážlivé poznámky, které si občas neodpustí. Právě takouvouhle dramaturgií svých veřejných vystoupení si získal Miloš Zeman popularitu u svých voličů, a mnoho let se už nachází na jejím vrcholu, Samozřejmě že rafinovaného inteligenta, knížete Schwarzenberga a jeho stoupence z Pražské kavárny musí Miloš Zeman nutně šokovat. Zato obyčejným lidem se líbí. Proč? Proto, že se velice výhodně liší touto svou výrazností a svérázností od fádních, nerozhodných, necharizmatických evropských a českých politiků. Někomu se ale zdála být zmínka o kalašnikovu hrozivou. Ano, když prezident Zeman hovořil o nedemokratické cestě odstraňování politiků, zmínil se právě o něm a ne o nějaké jiné zbrani, třeba o browningu. Myslím si, že to udělal proto, že kalašnikov je nejpopulárnější střelnou zbraní na světě, už dávno ho nikdo nespojuje se zemí původu, tento termín existuje jako by sám o sobě. Takže bych na místě českých politiků situaci nijak nedramatizoval, jak to dělá bývalý Zemanův poradce, pan Šarapatka, který se chce soudit s prezidentem. Opakuji: vyhlídky jsou u tohoto řízení mizivé. Prezident nikomu nevyhrožoval, pouze znovu připomněl to, co je i bez toho zjevné, a sice, že alternativu má demokratická procedura změny moci, tedy svobodné volby, pouze jedinou — a tou je mimosoudní zúčtování. Cožpak v tom nemá pravdu?" ptá se Truchačov.
  • "Je to právě hlavně Merkelová, kdo protlačil třímiliardový příspěvek Turecku, aby zastavila migrační proud"
    .
    Nejdřív ta "partnerka od býka" něco spustí, podporuje a podněcuje ta a pak nemá ani tolik slušnosti, aby se Němcům i Evropě omluvila a přiznala chybu, ale místo toho chce za peníze nás všech svoji chybu odstraňovat.
    Ta už měla dávno stát před soudem a ne aby pořád stála v čele Německa. To už všichni nepochopili, že ona na to vůbec nemá? Neumí nic vyřešit, všechno jen dělá horší a horší.

    Je dobře, že jsou do opozice Italové a doufám, že se budou postupně přidávat další a zvýší tak tlak na Německo, aby už změnili svoji imigrantskou politiku a tu babu konečně strčili do nějakého ústavu pro choromyslné, když už ne před ten soud.
  • EU je krycí název pro faktickou Německou unii. Navíc je Evropa zasažena merkelovským morem, jehož ničivé důsledky mohou způsobit škody daleko většího a hlubšího rozsahu než způsobili hitlerovci.
    • Tvůj mozek už je blbostí nenávratně poškozen a to na Merkelovou nesvedeš.
  • Itálie druhá nejzadluženější země po Řecku, v těsném závěsu Španělsko a miliony Afričanů na pochodu. Nějak se vám ten EUrosojuz sype soudruzi...
  • Jestliže Tiscali bude mazat i: "Dobré ráno", má na to plné právo, chápete šašci??? Ne???

    Soráč Litvo, bylo to v Estonsku:
    Evropský soud: Portál nese zodpovědnost za komentáře pod články
    http://www.newtonmedia.cz/cs/mediainfo-cz/komentare/evropsky-soud-portal-nese-zodpovednost-za-komentare-pod-clanky/detail
    • Jo, jasně už se to nebude opakovat. Zkoušel jsem teď nějaké lehké drogy a jsem ještě trochu v rauši. Ale hodím se do pohody a pro příště si dám větší pozor.
      Ještě jednou sorry.
      • Ty jsi jen zloděj nicků a blbec. Nic jiného redakční naklikávači hlasů trolle.
  • Makak
    Pozvánka na demonstraci 6.2.2016!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=EqxUuGDjkKc
    Dne 6.2.2016 Evropa společně povstane! Budou se konat protesty proti islamizaci a Evropské Unii napříč celou Evropou.
    Tímto bychom vás chtěli pozvat na demonstrace do Prahy, které jsou součástí těchto celoevropských protestů. Vše záleží jen na nás, občanech České republiky, zda dokážeme zachránit naši zemi před vnějšími hrozbami: terorismem, nekontrolovatelnou migrační vlnou a diktaturou EU.
    Vaše pomoc a účast je proto prioritou! Sdílejte toto video na Facebooku, pošlete ho svým známým na email!
    Na Václavském náměstí budou stát bok po boku Češi, Slováci, Poláci a Němci!
    http://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/20160127/2220864/vaclavske-namesti-cesi-slovaci-nemci.html
    Předehrou k demonstracím evropských antiislamistů, jež se plánují 6. února v různých zemích, má být protiválečný mítink v Praze ve středu 27. ledna.
    Proč je znovu aktuální heslo „boje za mír" řekla Sputniku jedna z organizátorů akce, předsedkyně Českého mírového fóra Vladimíra Vítová:
    „Sejdeme se ve 14:00 na Václavském náměstí a příští den se má stejný mítink konat v Bratislavě. Chceme vyzvat Evropany k zachování míru na kontinentě, protože invaze běženců reálně hrozí vypuknutím občanské, náboženské války*5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
    • O jaké občanské válce píšete.Jen sobotka s rodinou je vyděšený.Ten to o sobě napsal veřejně.Těch několik stovek vítačů mlátit nikdo nebude.umlátí se sami.Velká většina veŕejnosti ČR a i zbytek EU má stejný postoj.Kdo by proti komu "občansky válčil"?
    • pozvánka na demonstraci od někoho,kdo má v profilu fotku Hitlera, to fakt nee!!! Ty a tobě podobní jste stejnou hrozbou jako ti muslimští imigranti *11*
      • na té fotce je makak obama
        • Pošli tvojí fotku plesnivej dědku. Ať se pořádně zasmějeme.
  • Tak už i Italové se vzpouzí? No to se ten spolek na hliněných nohách s naprosto neschopným vedením krásně rozpadá. Tenhle rok bude přelomový a očekávám první odchody.
    • Soudruh se už těší na "bratrskou pomoc" z východních stepí? To těžko ruská kobyla kope z posledního.
    • Taky mám pocit, že tento rok začíná dobře. *1*
  • Dnes jako by blbce z nebe přímo shazovali!!!
    O vhodnosti či nevhodnosti příspěvku v diskuzi, VŽDY rozhoduje jen a pouze majitel serveru!!!
    Za nevhodné příspěvky je soudně postižitelnej ten kdo server provozuje, to je dle nařízení mezinárodního soudu, nedávno se to řešilo tuším v Litvě!!!
    A za další, Tiscali si beztrestně může mazat co a kdy chce, jako majitel si sám určuje pravidla, může klidně diskuzi moderovat a nikdo mu do toho nesmí kecat!!!
    • Souhlas, v tomhle máš pravdu. Omlouvám se, choval jsem se jako zakomplexovaný malý spratek.
      • Tiscali chráněný troll BTW zase lhal a pravdu nemá,.
        Ano chováš se jako malý spratek, když lidem kradeš nicky jen proto že si dovolují
        s tebou nesouhlasit
  • EU je to nejhorší co mohlo obyvatele Evropy potkat.
    Ani Hitler nedokázal nadělat tolik škody, jako ty šašci z Bruselu, frau Merkl, jejich napomáhači v vládách evropských států a různých neziskových organizací. Prostě konec Evropy a evropanů se blíží.
    • Nejhorší co mohlo obyvatele Evropy potkat je socialismus: nejdřív hnědý a pak rudý, který byl vlastně učitelem toho hnědého. A jak je vidět ruští kolaboranti a konfidenti StB-KGB dělají proto, aby zničili evropskou jednotu a umožnili ovládat opět Evropu, alespoň tu střední, fašistou Putinem. Existence Evropy s tradičními hodnotami je ohrožena, ale konec fašistického Ruska je jistý. Česká se do dvou let Putin skončí, buď nějakým demokratickým způsobem, což není v Rusku zvykem, nebo spíš "po russki", např. vypitím čaje s poloniem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit