Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stalingrad
    Opět zlodějina-proč má nárok do 2,7% atd.....no přeci aby to dostávali ti naši milovaní 600 let se přizpůsobující "dájtě" ty rasísty....Vůbec bych tyto dafky zrušil-žena ktará pracuje a živí ty ksindle z daní vládou počínaje,přes kriminálníky a dájtě konče dostane vnoho,ale co se válí při veškerém zabezpečení v krimu,v parlamentě,senátu,stranách ,dájtě budou mět přidáno aby se opět mohli úspěšně množit ??!!! Nic,žena ktará má dítě a pracuje by neplatila žádnou da%n za mzdy a pokud má více dětí,neplatil by daně ani manžel,partner....nevím kolik zaplatí na daních a kolik by event.dostala na přídavcích ,ale nepodporovalo by se tak množení těch dájtě dříčů !!!! A pokud by pracující žena měla malý plat,tak by její děti měly obědy zadarmo,školy v přírodě,lyžařský a jiný kurzy či kroužky !!!! Proč je mají mět zadara ty množící se jak potkani ???!!!! To se rozhazuje z nakradených daní !!!! Že páni kapitalisti *12* *12* *12*
  • Poslanci si přidali 30 000,- takže na rodiny s dětmi přispějí 300,- Kč. Tomu rozumím........... To na krávu dostane BABIŠ větší dotace, než rodič na dítě.
    Oligarchové a lžisocialisti běžte do pr.... ,nechte lidi vydělat a neoslabujte, kvůli nákupům půdy pro rusáky českou korunu, abyste nám pak milostivě přidali 10 Euro (snídaně v bufetu).
    • Svatá pravda přidat 300 Kč. je jako v roce 1989 když Vám někdo dal 30 Kč. To Babiš navrhoval 100 Kč. šmejd jeden. Ať táhne odkud přišel.
  • Předvolební kampaň a potom NIC!
    • Po volbách ztráta paměti...
  • Já na to vrácení již čekám 27 let od sametového podvodu.Další okrádení i na důchodu.Jak dlouho ještě?
  • Eržiko, idem robic dzeci, dostaneme pžidano.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit