Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč se o ty uprchlíky nepostarají okolní islámské země? Tam budou mezi svými, ženské budou moct bez problémů chodit s pytlem přes hlavu, budou moct pětkrát denně mlátit hlavou o zem, nebudou je tam "strašit" kříže ani psi ani vepřová pečeně ani pivnice, žádné vánoce.
  • Pryč z EU! .. Pryč z NATA! .. Tam nás nic dobrého nečeká...

    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/2419-klicove-odhaleni-v-migrantske-krizi-je-mocna-kanclerka-merkelova-pouhy-pesak-take-posledni-dohodu-s-erdoganem-ji-pouze-predlozili-k-prosazeni-v-eu-kdo-stoji-v-pozadi-za-planem-na-zniceni-evropy.htm
    • Kolik ti za tu propagandu platí ruská ambasáda?
      Chápu, že by se to Putinovi líbilo, mohl by sem poslat vojáčky na dovolenou. V Karlových Varech už je ruská pátá kolona.

      Země Koruny České patřily vždy do křesťanské Evropy, nyní EU, budoucí USE. To je záruka naší budoucnosti a rozvoje. A aby to různí východní rádoby kolonizátoři a jejich kolaboranti nemohli změnit, jsme členy NATO.
    • CZEXIT a to co nejdříve!!!
      • čéchijaexit
  • Co kdyby mně Evropská komise dala místo mého důchodu =u nás průměrný= sociální dávky jako mají imigranti? *14*
  • tohle tušit při hadrové revoluci jak to dopadne tak bych si radši při cinkání ruku usekl a klíče hodil do kanálu
    • A havloid Chavel se to již tenkrát dověděl při návštěvě USA.
  • Geniální nápad bruselských vyžírků, jak legálně okrást malé členské státy a mít vícero peněz na přerozdělování mezi ty velké. Skvělá ukázka novodobého vykořisťování.
    • Jde o jakousi kuratelu nebo protektorát nad slovanskými státy a Maďarskem.
  • Jsem jinak slušný člověk, ale nyní mne napadá jediné:

    -Milí proletáři! Jděte mi s K(v)okotama do hajz.u!-

    Já se budu honit v arbeitu a milí příchozí a sebranka pánů Erdoganů z Turecka a Bruselu mi budou ubírat z daní? Tak to tedy ne! *12*
  • Drzost, prasárna a porušení všeho.,co skutečná EU měla a má představovat,.Taková "EU", už je jen "něčí" protektorát, kde neoprávněně vládnou.."něčí"..a nikým nevolené a dokonce i neodvolatelné "menšiny s.r.o.".., nad oprávněnou většinou občanů, co si to většinově a aktivně nepřejí..Taková "EU" nepatří do Evropy !!! Z takové "EU" je nutné buď rychle odejít a nebo proti ní otevřeně a to zdůrazněno otevřeně bojovat !..v pudu sebezáchovy a cílem raději opět uzavřít znovu hranice "ostbloku", protože tyto hranice stejně nikdy "západ" fakticky ani prakticky vlastně nezrušil., přesněji v západních cenách ano..,ale v platech i jiném, nečestném, protektorátním.. jednání..ani omylem už ne !..vytvořit vlastní, středoevropský blok i co se týká trhů, energie, surovin, včetně obrany.. tzv."malý, Varšavský pakt", protože to "naše slavné" NATO neumí ochránit už ani hranice, před "běženci", natož občany, města i ulice v Evropě..a přitom to bylo právě NATO, co aktivně pomáhalo "spojenecky" rozvrátit i rozbombardovat zrova ty země., odkud nyní v naprosté většině až na vyjímky..přicházejí tyto kriminální a zcela nezvladatelné tlupy, patrně i vojáci, zločinci, teroristé, vyžírkové a jiná parazitní a destrukční svoloč, které se "korektně" říká.. "běženci či utečenci před válkou"..jako záměrné produkty..desítky let..trvajícího vývozu "demokracie a svobody" na cizím i s cizího..v čele USA, co má na tom největší podíl, včetně všech následků i důsledků.s cílem tohle vše.. nyní ještě vychcaně a "spojenecky korektně" vnutit právě jen Evropě i Evropanům..a pokud možno to ještě drze a sprostě svést na Rusko.Tohle je záměr i cíl zničit konkurenčně Evropu i její související trhy..a spolupráci s obrovským "východem" i Asií..a udělat z Evropy ze všech stran..obklíčeného a vysátého vazala "nového řádu"..kde už nebudou vlády, státy, demokracie a už vůbec ne občanská práva většiny nad "menšinami"..
    • soudruhu spisovateli, 19 lidí kladně ohodnotilo váš román, co na to říct ? jste úspěšný *3*

      budeme se těšit na druhý díl
    • Konečně to někdo napsal tak jak to je havloidi a další zde opruzující sebranko.Pryč z EU a udělat protiváhu V 4 případně,kdo se přidá.Začíná to pěkně smrdět.
  • bruselské zrůdy,jak já vás nenávidím,přeji vám smrt v co nejbližší době a ten kdo nezdechne ten bude viset za zradu evropských hodnot
  • samozřejmě všechno má své meze. Pokud máme platit za drzou vtěrku která jen zkouší zda by to šlo se vetnout ...... tak už končí legrace.Za všeobecného povzbuzování a podpory se jistě nalezne dostatek dobrovolníků kteří přímo u hranice zabrání vniknutí parazita.Prostě se budou vetřelci lovit.Není možné aby bylo standartem, že v Africe vezmu svoje malé smrady, naprcanou babu a vijoo do EU.Přeci si i hlupáci v Bruselu dovedou představit, jaká vlna všeobecné averze a odporu se vzedme proti všem cizokrajným vetřelcům.Krom DDR.Tady pozor.Tady dovoleno vše!A bez zábran!
  • Začátek otrokářského systému v Evropě. Cena jednoho člověka 7 milionů. Pryč od otrokářů, čím dříve, tím lépe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit