Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je zralý do penze. Škody s AM a sopl. už bylo pro Evropu dost.
    Je třeba radikálně jednat v holportu s Ruskem.
  • Info pro Jean-Claude Juncker(a):

    EU už skončila dávno, hledá se akorát někdo, kdo bude mít ty koule to vohlásit.. *3*
  • EU míří do státních bankrotů,proto chce včas Merkelová urvat včas Sudety a tu část Polska,která do konce války patřila k Říši. Uvedenému má dopomoci zaplavení Česka a Polska migranty,aby takto uvedené země zbankrotovaly.
  • jjj
  • proč on není hlavní cíl teroristů?protože jim pomáhá *1*
  • jsi starý plantala a srandista.Zas nemůžeš prášit do světa co ti slina na jazyk přinese.Vyvedený for je - jak atentaty nesouvisí s uprchlickou vlnou.Hochu právě že svinsky souvisí.Mezi termitama bez identity je moc a moc potencionálních darebáků.Je dobře, že si je tam na vašem konci pěkně vykrmujete a chováte v lágrech.Tady by nezažili vlídné zacházení.A bude tomu za rok i za 5 let.Tady jsme k vyžírkám zásadoví! Jsi jen takový komediant který už je jenom pro srandu a nikdo jej nebere vážně.A to je ten problém.Chce to hochu pevnou ruku.Která by zavládla alespoň na čas.Některé vyfackovala některé poplácala po ramenou.Na poplácání kandidujou kluci maďarští.A kandidát jsi i TY .....
  • Je paradoxní číst o tom, jak ten, který se na exodu běženců podílel jako vrcholný funkcionář EU svým souhlasem porušování hranic EU, chce opět spravit vše co pokazil. Se stejnými lidmi, kteří Evropu dovedli do smrtelné krizi, a Juncker mezi ně bezesporu patří, nelze spravit nic. "Pozdě honiti bycha", o tom lidovém řčení by se mělo dozvědět celé vedení EU a vůdcové největších dvou států, kteří v podstatě rozhoduji, jak EU bude fungovat. Lepit, co je rozbité není řešení. Řešením jsou noví lidé, jiná, spravedlivá pravidla, kdy každý stát je roven tomu druhému, a hlavně nové vize a snaha je plnit, to vše ve prospěch především občanů EU. Hosty by měl potom hostit ten, kdo je pozval. Především Merkelová. Hollande, Junker a jim podobní další eurohujeři. Hostů si pozvali tolik, že brzy nebudou vědět, kde jim hlava stojí. Kdyby se řídili tím správným lidovým "Host do domu, čagan do ruky", bylo by po problémech. "Od moc dobroty i krá.a zdechne". Místo tečky dosaďte písmeno "v".A už je to tu. Admin, a jeho pravidla. Prý krá.a je zakázané slovo, i když je myšleno jako zvíře.
  • Umíněný dědek!! Má už jedinou myšlenku a té se bude umíněně držet. Že by stařecká demence ?????
  • "Musíme zachovat při životě ducha schengenu," prohlásil Juncker a pustil ožraleckýho ducha z kožucha. *15* *15*
  • "Opětovně také varoval před svalováním viny na běžence, kteří podle něj prchají před stejnými lidmi"
    .
    Ale Junckere, nedělej ze sebe většího blba, než jsi. Lidé nesvalují na běžence žádnou vinu. Vinu svalují na tvůj přístup, přístup Merkelové a Hollanda k nelegální migraci.
    Máte vinu za to, že jste se rozhodli svévolně nerespektovat schengenské a jiné dohody. Dokonce jste podporovali nelegální migraci.
    Vinu máte Vy a právě vy, ne běženci nebo spíš nelegální migranti. Ti to zkusili a když to šlo, tak prostě pokračovali dál a ve větších a větších počtech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit