Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím, tak to sleduji a když vidím povstalce docela dobře oblečené v kožených bundách se zbraněma v ruce a s raikálama v pozadí tak se bojím, co z toho vzejde. Až vyhrajou tak se s nima nikdo nevěřící nedomluví. Muslim je muslim. *8*
  • Pro budoucnost světa je důležité ,že to vře ve většině arabských zemích.Protože se vyspělé kapitalistické země,včetně USA potácejí v krizi,tak na nějaký vojenský zásah musí zapomenout.Protože arabským zemím by stačilo ,k vítězství zapálit všechny ropné vrty.Takže je třeba počítat s vítězstvím arabských zemí,nad těmi vyspělými,které by se u nich chtěly roztahovat a diktovat ceny ropy.Ropa asi hodně podraží a to na pořád.
  • Nejhezčí na tom je, jak obracejí novináři -nejdřív to bylo lidové povstání, teď už to jsou rebelové a za chvíli už to budou zločinci. Kadáffí byl diktátor, kterého sice Tony Blair poplacával po zádech, teď už to zase začíná být respektovaný vůdce suverénního státu. V OSN se zbláznili, když Libyi pozastavili členství, teď si budou sypat popel na hlavu. Jo, halt kdo ovládá ropné terminály, před ním se budeme uklánět. A vůbec nejde o ideu, o myšlenky. Stejně jako nešlo v Iráku o nic jiného. Hnus je, když se to nazývá návratem k demokracii.
    • *1* Přesně příteli. A tak to je a bylo v 89. u nás...
  • Tak i tak i nejinak.Jedou my,podrudé oni.A tak to ma byt.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit