Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Věděl co dělá, nechal rozkrást i dřevo v pekle. Takže ani v pekle není čím topit. Rusové jin také neprozřetelně zavřeli plyn.
  • Podle tebe byl 200 milionový český národ zavřenej na 200 let a déle.
  • Mluva a gesta tohoto "polance" ukazují na to, pročje vyjadřování obyvatelstva zejména mládeže čím dále vulgárnější. Jeho arogance a sprostota přesahuje meze slušnosti. On ani nechce být slušný, on chce neustále hrabat majetek a moc.
  • Jo, ale poněkud nezdravě dlouho!! *12* *12* *12*
  • Co dělá komunistický fízl v parlamentě???!!!

    Komusti patří do kriminálu!!!
  • Já nepočítám koho je víc a koho je míň. Pravda není závislá na počtu lidí, ale na souhlasu se skutečností. Mi v téhle chvíli nejde vůbec o to, kdo je chytrý či nechytrý Američan, ale podivuji se, kde jste vzal tu informaci o tom, že dvojčata shodila vlastně americká vláda a vymyslela si terorismus. Tohle je divný myšlenkový postup, může-li se o myšlení tady vůbec mluvit. Není pochyb, že komunisté vyvrátili národ z jeho kořenů,- co ty tisíce politických vězňů, kteří byli po změně režimu plně rehabilitováni? Opravdu mi v téhle chvíli nejde o to, co je v Americe, protože komunistická ideologie postihla nás a nás znetvořila. Kdo k nám pozval v roce 1968 okupační vojska? Na vlastní národ!!! Taky Američané???
  • mě teda bude,b-bečku
  • Jane,Jane,kdy už pochopíte,že je to přesně naopak,už jste někdy slyšel o chytrém američanovi já tedy ne a když už konečne po roce 2000, začali obyč amici jakože přemýšlet tak vláda shodila dvojčata,vymyslela terorismus a otevři si hubu tak seš terorista,to je to přirozené ??? A pouze opakují a papouškují takoví jako vy,v telce řeknou Rusi ohrožují usa, tak jo rusi jsou ti špatní,ale nezoufejte,je vás pořád míň
  • Martine vy odvádíte daně v daňovém ráji ,já tedy ne a dostanu pár korun důchodu.Jak to bude až půjdou do důchodu lidé kteří daně a pod.u nás neplatí ?? taky dostanou 8000.- ???Pokud to víte,řekněte mi to,k čemu je našemu státu že nějaký sportovec sám za sebe vyhrává a dostává za to nelogicky velké peníze,mě tedy k ničemu,a Vám ?????
  • Z té úvodní fotografie se dá zřetelně vyčíst:"Jsem sprostej hulvát, mlátím lidi, lidem, kteří se mnou nesouhlasí hrubě nadávám a marně se snažím vysvětlit armádě nezaměstnaných, že se mají jako prasata v žitě!Tak mně a moji stranu volte.Slibuji, že se ze mne stane tolerantní slušňák, Schwarzenberk se naučí konečně česky a přestane koketovat s poběhlicema, ,Gazdík přestane vyučovat a začne konečně normálně komunikovat.Jen tou Langšádlovou a Laudátem si jaksi nejsem jistej.Jsou to takoví nečitelní samorosti.
  • Exekutory zavedl sobotka a za to by neměl mít v hubě jediný zub. Pospíšil jen "poupravil" jejich pravomoce. Za OZ a za to, že udělal ze státního úřadu byzniz pro své degenerované milence, by měl být tento hajzl odpraven. Dosáhl již dávno jateční váhy!
  • Byl to režim (a který není), kde se to fízly a fízlováním jen hemžilo, takže není žádného důvodu pro omluvu. Kdo žádá za tento výrok omluvu, nechť se napřed řádně podívá do své vlastní minulosti nebo se řádně seznámí s historií Československa před rokem 1989.
  • Kdy už to náš národ pochopí, že to byl vlastně komunismus, který tento národ vyvrátil z jeho přirozených kořenů už v roce 1948. Najednou byli všichni zločinci, kulaci, a já nevím co. Sovětské soudružky učily naše mámy sázet brambory a samy je znaly leda tak z obrázku. Pamatuji si na návštěvu jednoho sovětského vojenského lékaře v jedné naší vojenské nemocnici. Valil oči, když viděl čisté prádlo na postelích a když viděl, že každá injekce se píchá čistou, sterilní stříkačkou a jehlou. Kdo nám tloukl do hlavy, že Sovětský svaz je náš vzor? Co to bylo za vlastenectví? Komunisté nám vzali národní identitu, národní hrdost a vlastenectví. Naučili nás nemyslet vlastní hlavou a vše až po dnešek je toho krutým důsledkem.Může být hůř, protože Český člověk neuvažuje, pouze opakuje, rozčiluje se a sem tam griluje.
  • já chodil pravidelně a volil ČSSD,diky Humlovi a spol už tuto stranu nikdy.
  • ono je jich více Diensbier a Huml,který doporučil Kvitové za vítězství Wimblendonu,aby si změnila České občaství.Vždyť ti lide si nevidí do úst s jakými výroky jdou na veřejnost.Místo aby byla oceněná,zkrachovalý dopravák ji pošpiní.To je úroveň a tokovou stranu pak máme volit.
  • je podivuhodné,jak takový dobytek může působit v politice a navíc vykonávát funkci mistopředsedy.Voličům to zřejmě nevadi a proto stále preferuje tu stranu,ve které je ten,co naší pokladnu přivedl na mizinu místopředseda.
  • To zde není v módě. Tady se raději nadává a uráží. Je to jednodušší, než něco vymýšlet. *1*
  • Vzpomínám si na aktivního zapáleného svazáka. Dnes je to největší nepřítel národa. Kradousek poplive každého. Co mu to tak spočítat?
  • I na Kalouska se voda vaří!!!
  • víte co nechápu? Že se před časem chtěl dát s těma "fízlama" do holportu a dnes plive jedy...chtěl bych ho vidět, jestli o fízlech mluvil i před 89., resp. jestli mu nevadí, že ti "fízlové"
    mu před 89. dopomohli k vysokoškolskému vzdělání..a nutno podotknout, že za sokolský nazdar...a dnes by zpoplatnil i vzduch a chůzi po chodníku kdyby mohl...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit