Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne za všechnu obezitu může přežírání se...
    Všechny baculky zaslouží obdiv, že se do cvičení pustí.
    • A odsouzení ty, které se do cvičení nepustí, jen se válí na gauči, žerou a stěžují si na celý svět. *1*
  • Ještě víc propagace kouření, uzeném , vepřovému a zákuskům bych prosil. A samozřejmě nezapomenout i na alkohol.Tam je sice reklamy dost, ale vždy může být ještě víc.
  • Sportující boubelky :P, no co někde se začít musí, čest jim :)).
  • Je to jednoduché, když někdo jí jako *12* vypadá jako *12*
    • Jednoduše ,,sytý hladovému nevěří,, -myšleno obrazně i doslova-vy,pokud jste muž, nemáte žádnou odchylku od missáka,od jakéhokoli idola žen,jste s ním jako klon? Odjakživa jsem nechápala úsloví typu:Každý svého štěstí strůjcem! Proč nejsou všichni šťastni či nechtějí být šťastni? To snad ne všichni,že? Tony,tak sexy jméno a tak odměřený názor!?! Vy jste se nikdy milostně nezakoukal na boubelku či alespoň holku krev a mlíko? A nehledejte hnidy,zkuste si všímat i něčeho dalšího,nemyslíte si doufám,že twigy vám bude vařit domácí knedlo-vepřo a péct štrudl!? A jestli jste na na tom tak,že jste se u těhle jídel teď ušklíbl? No,důvodů může být spousta,ale dříve či později se budete rád domů vracet,kde to bude po otevření dveří báječně vonět a když notabene i poznáte co vaše polovička uklohnila,může to být i impuls evokující chuť na desert po tom usnou děcka... No,pak mě ještě napadá-a teď to neberte osobně-ono někdo se chová jako vůl,ale bohužel to není nutně vidět navenek,aby nás spokojené ,,střídmojedlíky,, to upozornilo se takové ,,bytosti,, raději obloukem vyhnout,aaby nám nezkazil den!!!.. O.
    • No ne tak docela. Někdo se cpe od rána do večera a je hubený jak lunt. A někomu stačí přejít kolem cukrárny a přibude rázem pět kilo. *2*
      • Hele na tohle se nejčastěji vymlouvají lidi kteří neustále chodí kolem mcdonald :), navíc obezita je hlavně problém dnešní doby, dřív s tím takové problémy nebyly takže bych to na geny nesváděl (ono když se koukneš čím se děti dneska cpou tak to opravdu na geny svádět nejde) :P.
        • To je fakt. Oni se lidé dřív také víc pohybovali, chodili pěšky, jezdili na kole.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit