Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Petře,díky jste poslední,kdo stojí při nás.Máte VUML?Stavte se na hradě. *12*
  • Pro "Petr anonym- vy se v těch uklizečkách nějak vyznáte,nemáte vy náhodou vysokou školu???? Člověče i když ji máte proč se navážíte zrovna do uklizeček? Vždyť nebýt uklízeček,tak vy inteligenti se v tom nepořádku utopíte! I hrníčky od kávy po vás musí uklízečky umýt!
  • Stavky se zucastnilo prez ctvrt milionu lidi, dvakrat tolik jich stavku podporovalo. To je na 10 milionu lidi hodne, starci a deti jeste nepracuji.

    Klaus tudiz konecne vysvetlili svoje zlocinecke chovani: je hluchy, slepy,a neschopen ani tak jednoducheho ukonu jako je pochopeni cisel.

    Takze vlatne za nic nemuze, slabomyslni nejsou za svoje odpovedni.
  • Klaus je provokatér a disident po válce.Místo,aby lidi spojoval,tak je rozeštvává a to moudrý panovník nedělá.Ale zahrává si s ohněm...Na druhou stranu ho chápu,neb nikdo nechce,aby po něm zbylo jen h.....a to po jeho kapitalismu počesku se mu podařilo!!!
  • Pro Dekojová Olga.Základem současné a i nastupující bídy je Klausova teorie,že kapitalistického ráje dosahneme nejrychleji,když se státní majetek prodá,co nejrychleji ,cizincům za hubičku.Této velkozlodějny se také zúčastnilo mnoho dnešních důchodců,kteří bědují že se z jejich důchodů nedá vyžít.Hloupě předpokládají,že se na jejich důchody bude stát stále dlužit.Prostě ,za svoji hloupost a nezodpovědnost budou muset zaplatit.Ty nasekané astronomické dluhy bude muset někdo zaplatit .Rozprodaný státní majetek nám také nikdo zpět nedaruje.A na začátku této chmurné perspektivy stála horda politických šíbrů a převeliké stádo obyčejných českých blbů,které jim pomohlo k politickým postům.
  • Ikdyž jsem státní zaměstnanec, se škrty rozhodně souhlasím. Vemte si jen absurdnost situace kdy vysmáté uklízečky a kuchařky ze škol jsou placený v podstatě podle stejné tabulky jako já s vysokou školou. Jen proto, že se na svých "postech" dokázely zuby nehty držet třebas i 30 let berou o 5000Kč ale i o víc, než ženská co tahá koště u soukromníka.
    A to se už vůbec raději nepouštím do hodnocení jejich pracovního nasažení.(kávička v 8:00, v 11:00 pak 45minut až hodina na oběd a pozdní kávička v 13:30... pak už jen do baťůžku nafasovat flašku jaru nebo domestosu co nějakou náhodou nepoužily a tradá domu).
    Suma sumárum jen na těchto vyžírkách se seškrtá pěkný pár set milionů. Kdo to nechce vidět, to je u mě pokrytec
    • Mohu Vám zdělit jedno vážený vysokoškoláku, vraťte školné aběžte dělat tu uklízečku nebo kuchařku, když je to tak lukrativní zaměstnání a možná po 30-ti letech zjistíte že jste idiot a pokrytec, a ženský co tahá koště u soukromníka můžete ze solidárnosti po Vaší pracovní době pomoct, nebo jí doplácet finanční rozdíl tak abyste měli stejně.
  • Politici si místo škrtů v lednu zřejmě přilepší o desítky tisíc
    Místo tisícových škrtů desetitisíce korun navrch. To je reálná vyhlídka, pokud se naplní chmurný scénář při schvalování platů ústavních činitelů koncem roku. Senát totiž už nestihne snížení platů letos schválit.
    Je to zajímavý vzkaz politiků v době stávky ve veřejné sféře. Od léta slibovali koaliční politici, že v rámci úspor se sníží platy členům vlády, zákonodárcům, soudcům a státním zástupcům po letošních čtyřech procentech o dalších pět procent. Teď to ale vypadá, že si naopak výrazně polepší. Byť na jediný měsíc.
    V případě prezidenta se může stát, že jeho měsíční plat poskočí od 1. ledna ze současných 196 512 Kč čistého měsíčně na 249 500 Kč, platy premiéra a předsedů parlamentních komor z 158 304 korun na 201 tisíc, členů vlády z 112 512 na 142 800. A platy poslanců a senátorů by se zvedly z 58 944 na 74 900 bez funkčních příplatků.Senát zasedne až v lednu.Jak je to možné? Novelu zákona o snížení platů totiž těžko stihne parlament schválit do konce roku, takže od 1. ledna
    Dědit odchodné
    Jaroslav Plachý z ODS přišel s návrhem, aby tzv. odchodné, které činí za celé volební období pětinásobek měsíčního platu, mohli v případě smrti zákonodárce dědit příbuzní. Zdůvodnil to tím, že na zákonodárce se nevztahuje zákoník práce, a pokud se s nimi něco stane, pozůstalí nemají na nic nárok.
    „Přitom poslanci se dostávají v souvislosti s výkonem mandátu často někdy i do velmi významných rizik,“ uvedl Plachý. Jde podle něj třeba o monitoring krizových oblastí, jako je např. Afghánistán a krizové země všeho druhu. „Pokud by poslanec, který je takto vyslán Sněmovnou na zahraniční cestu, zahynul, nedostanou jeho nejbližší vůbec nic, ačkoliv de facto položil svůj život za vlast,“ prohlásil Plachý.
  • že pan KLAUS neumi počítat tak to už víme s kuponové privatizace a teď nám ten stařiček to dokazal opět když neumi ani spočitat kolik lidi stavkovalo
    • Kuponové privatizace se zúčastnilo velké stádo pitomců(diků),kteří nevěděli o čem to je a svoji finanční nevzdělanost svádějí na jiné.Já jsem dobrou investicí po dvou- hodinovém studiu akciového trhu vydělal 250.000,-Kč.Chce to jen trochu uvažovat a méně kritizovat . Kolik lidí vědělo co je to akciový trh a tedˇnadává ,nikoliv však na svoji hloupost! Genialitě se meze nekladou !
      • Pane Gorale, i když se chlubíte, jak jste dobře investoval do kuponové provatizace a získal během dvou hodin 250.000 Kč, jste naprostý poseroutka proti jiným daleko úspěšnějším, např. proti Viktoru Koženému. Kolik ten vydělal na kuponovce, to asi dneska nedokáže vůbec nikdo spočítat. A přitom nebyl vůbec ani DIK . Úspěch kuponové privatizace byl kostaven úplně na jiných principech, než vědění o tom, co je to akciový trh a finanční vzdělanost. *1* *12* *1*
        • Pro mne jsou lepší malé ryby a stále , než velké a posléze zákaz rybolovu .Chlubení je mi cizí a závistí komunistickou netrpím ! Rozdíl mezi mnou a Viktorem Koženým je v tom , že mě patří celý svět a jemu jenom Bahamy .Přesto však Viktor pomohl mojí tchyni k zakoupení elektr.topení atd. a potom již nemohl lidem pomáhat , poněvadž mu závistivci komunistického ranku odstavili účty(nemohl plnit své závazky) .Amerika ,která má relativně nejlepší justici na světě Koženého netrestá a pochopitelně ho nevydá rozběsněnému závistivému postkomunistickému davu.Není mi jasné , kde je jeho zločin ? Neví to někdo ?
          • V tomto příspěvku musím s Vámi plně souhlasit. Nebýt Viktora Koženého (dodnes nevím, jak se do privatizace dostal anebo kdo jej do ní zapojil) by se prvé kolo provatizace vůbec nerozjelo. I já, moje rodina a většina mých známých, jsme nehodlali se této akce vůbec zúčastnit. Až když, několik dní před termínem ukončení prvního kola, se po městech a obcích rozběhlo mnoho výkupců čistých kuponových knížek, a z kufrů nacpaných bankovkami, začali okamžitě na ruku vyplácet 4 až 7 tisícovek, takřka všichni DIKové kuponové knížky měnili za hotové peníze. Já jsem si také skutečně ,se svojí rodinou, mohl uskutečnit sen a to koupí malé zemědělské techniky a tak jsem mohl začít hospodařit na svých pozemcích (cca 1 ha) pěstováním brambor, zeleniny a sklizní píce pro domácí zvířata a tak si alespoň trochu přilepšit na životobytí. Jak jste napsal: malá ryba taky dobrá. Co se dělo pak s našimi kuponovými knížkami, jen čert ví a pan Klaus.
            • Vy víte tedy nejlíp co je práce a L.N.Tolstoj by z Vás měl radost .Já vidím smysl života ve skromnosti a v rámci možností pomáhat druhým . Takže takový nějaký real pravicový komunista .Nehlaste se všichni ...
      • Vy jste fakt Goral-pletete si genialitu s lumpárnou v největším stylu,zlodějnou velkého kalibru! Ano ijá si myslím,že tvůrci této zlodějny patří před soud,s Klausem v čele!!!!!!!!!
    • no fakt co to je cca 150 tis demonstrujících a fakt jim média dávali tak významný prostor v tisku, TV i rozhlase. Je vidět, že si většina uvědomuje, že je to sice humus, ale že to asi jinak nepůjde, já jen doufám, že v poslanecké sněmovně se někdo ozva a dají si snížení všichni i senát o 10% , včetně snížení náhrad o 10%. To bych považovala za slušné.
  • Nešlo by diyskutovat bez těch osobních urážek. A jestli někdo zde píše, že má být prezident před soudem, tak to udělejte a nepište jen ty řeči anonymně tady.
    • Paní Olgo Dekojová, musím ještě něco napsat o mých, jak Vy píšete, osobních urážkách. To nejsou urážky, to jsou fakta uváděná, např. ve vlastních knihách Václava Klause Modrá, nikoliv zelená planeta, Kde začíná zítřek, v řadě projevů doma nebo zahraničí , OSN, na universitách nebo v EÚ, dále v knize Tomáše Ježka Zrození ze zkumavky, v knize Jiřího Pehe Portrét politika ve dvaceti obrazech, v životopise na Wikipedii nebo na osobních netových stránkách V.Klause. To, že často při projevech v zahraničí, posluchači odcházejí z jeho výstupů, projevují svoje pocity smíchem nebo bučení, není jen z obsahu jeho projevů, ale také z projevu v anglickém jazyce. Podle mých známých,
      skutečných čecho-angličanů, naprosto ovládajících český a anglický jazyk, jsou jeho věty natolik zkomolené a tvořené tak, že skutečně působí posměšně, zatímco on se cití být neomylným , vševědoucím a všeovládajícím. Zatímco on je přesvědčen, že je elitou českého národa, je ve světě
      chápán jako prostáček nepatrného národa někde uprostřed Evropy a spíše českému národu dělá ostudu. *1* *12* *1*
      • Já osobně docházím na různé akce, kde je přítomen i pan prezident a dostala jsem se s ním i do debat, kde jsem dala slovně jasně najevo svůj nesouhlas s jeho názorem. Ano máte pravdu, že reaguje vždy spíše z pozice profesora (tedy úči) a asi je dost složité stát v pozici jeho kritika. Na druhou stranu si myslím, že si zaslouží za mnohé své názory respekt. Celkem vzato je mi úplně jedno co si o něm a nás myslí celý svět. Každá zem a národ mají své plusy a mínusy, tady je třeba si uvědomit, že je nás cca 10 mil a že není třeba se podělat z toho, že nás někdo vnímá negativně. U nás je určitě vnímáno negativně hodně představitelů jiných zemí a to neznamená, že kvuli tomu si ten který občan některé ze zemí bude kydat hnůj na svého prezidenta. Mám totiž nějak divný pocit, že my si nějak moc kydáme hnůj na své politiky a vlastně jsme tak zvaný myči prodloužených zad. Prostě ta neustála kritika do vlastních řad mi někdy přijde přehnana. Je fakt, že už jsem šedesátnice a že je to možná i z mých životních zkušeností, ale trochu tolerance by nám neuškodilo. *3*
        • Paní Dekojová, opět musím reagovat na Vaše názory: Václav Klaus není pro mne presidentem, neboť jsem neměl možnost účastnit se jeho volby, ani jeho volbu nějak ovlivnit. Václav Klaus je presidentem pro pouhou nadpoloviční většinu poslanců sněmovny a senátu. Navíc je všem inteligentním občanům ČR známo, za jakých okolností byl naposledy zvolen do této funkce. Sama musíte vědět, že oficiální záznam o jeho zvolení o jeden hlas, se okamžitě po napsání ZTRATIL !!!
          Kdo a jak pro jeho zvolení hlasoval, se dodatečně pak zjišťovalo z televizního záznamu. Velmi podezřelé byly události před prvými koly hlasování : výhrůžky, kolapsy některých voličů !!! Ukázka demokracie ? Víte, že dnes existují dva výklady slova DEMOKRACIE ? Vy i já jsme se ve škole učili, že překlad z latiny zní : demos = lid, kratos = vláda. Podle netových stránek i stránek Karla Schwanzerberga je dnes i druhý překlad : demos = lůza, kratos = vláda. I když je to proti mému přesvědčení, dávám za pravdu druhé verzi překladu. Ano, v nás Čechách je demokracie = VLÁDA LŮZY. Ve Vašem příspěvku doporučená tolerance je pro mne naprosto NEPŘÍPUSTNÁ. Veškeré zločiny musí být trestány. A zločiny proti republice a vlastnímu národu jsou trestány tresty absolutními. Opět moje informace nejsou žádné pomluvy nebo urážky, ale fakta (nepříjemná fakta) veřejně přístupná v tehdejší době v novinách a dnes na různých netových stránkách.
          • A koho byste volil , kdyby Vám dali šanci ? Já Klause .A Vy se zatím cvičte zabíjením kuřat - absolutní trest a netrapte se ! Většina lidí dle průzkumu Klause staví na místo nejvyší !
            • Jó pane Gorale, také jsem slyšel a četl o různých průzkumech. Nevím, kdo jsou respodenti těchto průzkumů, ale mne, ani nikoho mého známého, se žádný průzkumník, za celých 20 let , neptal na můj názor ! Kolik je tedy (konkrétně číselně) stavěčů Václava Klause na místo nejvyšší ? Vy to víte? Jestli ta většina je početně nad 5 milionů, pak se omlouvám za jeho mojí kritiku a osobně jej požádám o trest.
              A koho bych volil osobně za prezidenta českého národa ? Absolutně apolitického, přirozeně moudrého, skromného, slušně žijícího ve spořádané rodině, ctícího principů solidarity, ctícího důstojnosti života a stáří a hlavně bez EKONOMICKÉHO a PRÁVNÍHO VZDĚLÁNÍ (takto vzdělaní lidé jsou nejpodlejších myšlenek). *8* *9* *8*
      • Ziji ve Statech, plne ovladam oba jazyky. Pan Klaus je zhruba tak obdivovan jako auto Skoda, je celkem neznam.
        Neni pravda, ze se na Cechy se Americane divaji prizmem Romu, divaji se na ne jako na lidi z Vychodni, cili menecenne, Evropy. To je hisotricky dano velkym a dravym prilivem Nemcu, kteri nazory silne ovlivnili. Datuje se to od konce 19 stoleti, kdy Nemci zurili nad narodnimi obrozenimi a pozdeji ztratou uzemi. Chytre se staveli do role naroda inteligentu a poradku. K tomu se hodil i Kopernik, Skoda a Kavka. A tyhle predsudky pretrvavaji.
        Bohuzel soucasne politcke a ekonomicke Cesko neni ukazka inteligence ani obnovy.
      • To je Klaus vnímán ještě relativně dobře .Češi obecně jsou američany pojímáni tak , jako rasističtí čížkové v globálu berou Romy . Já si osobně těchto občanů vážím a názor američanů na nás plně respektuji !
    • Paní Olgo Dekojová, moje uvedené jméno není anonymní, tohoto jména používám již několik let v regionálním tisku, a většina čtenářů mne osobně zná. To co uvádím nejsou osobní urážky, ale skutečná fakta! Václav Klaus, jako mladý jinoch dojížděl do 5km vzdálené obce od mého rodiště ke svému dědečkovi, a tak od místních obyvatel znám velice dobře jeho osobnost od mládí. Věru zajímavý životopis ! Od svého útlého mládí to byl prachsprostý pražský fracek, který skoro každou návštěvu u dědečka odnesl výpraskem od místní chasy. A ten spravedlivý trest, věřím, že se jej ještě dožiji. *1* *12* *1*
      • Dobrý vtip . Prachsprostý pražský fracek byl spráskán venkovskými burany a přesto miloval svého dědečka a stále ho navštěvoval ! Nebyl ten výprask spíše poctou příští hlavě státu ?
        • Pane Gorale, Václav Klaus bude pravděpodobně za svoje výprasky a celožitovní útrapy Husitskou církví (k té se totiž oficiálně hlásí) záhy prohlášený za mučedníka, blahořečen a později prohlášen za svatého. Státní svátek si, spolu s Václavem Havlem, již dávno ustanovili na 28.září. *8* *8* *8*
    • no a pro jistotu jsem napsala dvě iy, no asi už taky hloupnu
  • Jakmile se místo státních zaměstnanců,sjednotí mladá generace,pod heslem:"Kdo si dluhy nadělal,ať si dluhy zaplatí",tak Klausovi humor přejde.Pak rychle začne"lámání chleba" a politickým šíbrům,posledních dvaceti roků,začnou zlé časy.
    • A co vaši rodiče a prarodiče, to my jsme ty dluhy nadělali i když ne osobně, ale žili jsme v té době

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit