Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebejt tebe ty nadstarnický pseudoekonome, tak tam už tyhle prasata nejsou. Nebejt komunistů a jejich podpory, tak tam nejsi ani ty!!!
  • Škoda že pan prezident nebyl tak pravicový už jako premiér. Tehdy ho zajímaly jen stranické preference ODS a do žádných větších "utahovacích" akcí se raději nepouštěl.
  • Jedine reseni vsech tech nehod a problemu by patrne bylo, kdyby tato vlada uznala, ze je neschopna
    realne uvazovat a schopne vladnout a mela by prispet k uklidneni situace podekovanim za to , ze je vubec nekdo volil a odchodem ze sceny. Resenim by bylo nastoleni urednicke neutralni vlady ze schopnych odborniku, kteri by dali tuto zemi do poradku a hlavne dale ji nerozkradali, nemine dne,
    kdy se z medii dozvidame o nejakem rozkradani ci nejakem podvodu. Tato vlada ztratila podporu
    a stava i pri vaznosti situace smesna.
  • Pan prezident se ukázal jako správný pravicový politik. A pokud se to někomu nelíbí, pak ať se znovu zamyslí. Jde skutečně o to, mít zaručený co nejvyšší důchod jen na základě štědré sociální politiky a nepochopitelné solidarity? Tím spíš, že by se lidé měli smířit s tím že budou vydatně spořit do společného měšce. Nechť stát všem sdělí, na co má, vyplácí lidem důchod podle svých možností bez dodatečných daní a o to, aby důchodci neživořili, ať se každý postará sám, případně s pomocí svých potomků.
  • Možná STÁVKA BY POMOHLA JÍT OD VALU TÉTO VLÁDĚ. Je to nesmysl co dělá tato vláda.Nešetří u sebe a zase jenom chce vybírat u lidí.Neměli by jsme se pořád jenom na to dívat a přikyvovat.chce to tak jak to teď udělali v sobotu.Vyjít do ulic a říct to nahlas ,aby se vláda zamyslela.Vláda je tak jistá ,že si z toho moc nedělá.Musí to být razantnější.Jedině pořádná stávka a pryč s takovou vládou, která neumí vládnout a počítá jenom pro sebe a pro své rodiny.Mají nahrabané na několik životů,chtělo by to všem zbohatlíkům rychle znárodnit ve prospěch státu.A potom za práci 10000,-Kč čistého ať si šetří. Jedině stávka.
  • Kde jsou ty předcházející příspěvky? Museli jste je odstranit? Přijdou další stejné. Kdo si co zasel, to sklízí.
  • Jedno se tomu tuneláři z hradu nedá upřít. Dokáže vždy včas vytušit nebezpečí a potom začne kolem sebe kopat a házet špínu ve snaze získat sympatie veřejnosti. Díky tuposti lidí mu to zatím vždy vyšlo ........

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit