Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsi nám to vysvětlil. Tak nějak po našem. Po bolševicky.A to je dobře.Představ si, neuvěříš. 17.11. hovořili plamennou řečí na Albertově z tribunky Pithart i rektor ČVUT. Oba dva někdejší dobří komunisti. Ten rektorskej dokonce horlivý. A taková obyčejná sprostá a drzá někdejší komunistická chátra nám dělá morální kázání před hloupými studenty. A ti zběsile tleskají a staříka Bradyho opěvují.Nic v životě nedokázali, jen ve vhodnou chvíli převlékli kabát. Ale už rozdávají moudra. Já bych řekl - fuj!
    • Hele, kámošu, vám Jihomoravákům stačí nalít sklenici slivovice a k tomu dát kus flákoty a budete jásat nad každou blbostí.
    • Pozor, koho kritizujete, zeman byl také členem KSČ *14*
  • Až budou volení představitelé pracovat pro blaho všech a budou nést odpovědnost za majetek, tak nebudeme vybírat p. Babiše.A nebo budeme, pokud bude z těch odpovědnějších nejlepší.
  • Pithart a Pehe jsou demagogové prezentující ideje zhoubného havlismu.
    • Chápu, soudruhu, že ti vadí ideje V. Havla, které ctí celý civilizovaný svět. Nezapomínej, že V. Havel také hlásal heslo "nejsme jako oni". V opačné případě by rudoši končili na kandelábrech, jak to máte ve zvyku, vy rudokožci.
  • Žádné straně nedat ani korunu!
  • A opět Chalupa a jeho nenávist vůči Babišovi a Zemanovi. Chalupo, politiků zralých ke kritizování je daleko víc. Zkus se zaměřit chvilku na někoho jiného. Dám Ti tip, zkus bývalého ministra financí. Ten zmrvil co mohl a ještě se chlubí jak to dělal dobře.
    • Pane rado, taky mají rád burešovy koblihy?
      • Já sladké nesmím. Mám cukrovku.
  • Pane Babiš! Děláte to dobře. Proto také sluníčkáři, kchárlovci a jiný politický odpad typu Jiřího Peheho nebo Petra Pitharta Vás stále budou z něčeho podezírat. Sami nikdy nic pořádného nevytvořili protože umí pouze mlátit hubou. Držím Vám palce a s výše jmenovanými pokritci se ani nebavte. Nesahají Vám totiž ani po kotníky.
  • K článkům a názorům Tomáše Chalupy nemá význam nějak moc reagovat. Není to objektivní redaktor, kterému objektivita a fakta jsou naprosto fuk. Člověka jenom buď vyprovokuje, nebo jej přiměje k jeho ignoraci. To druhé beru i já, ale při čtení obhajoby socialistu a havlistu Peheho, nebo politického prostituta Pitharta, musím reagovat jenom malou ukázkou, kdy poučuje Babiše o demokracii, když píše, že "... v našem případě mluvíme o nepřímé demokracii, je lid, který vykonává svou moc prostřednictvím volených zástupců." Probůh, a kdo volí ANO, že má nejvyšší preference a důvěru?? Duch svatý ?? Ne, právě je to ten lid, který podle Tomáše Chalupy, prostřednictvím svých volených zástupců vykonává svou moc. A Babiš a ANO to dělají přesně tak. Chalupo, Chalupo, slez už z toho stromu.
  • Pane Chalupo již před časem jsem pochyboval o vašem duševním zdraví a objektivnosti.Porovnávat Babiše s Kelnerem,Bakalou , Křetínským a jim podobnými je naprostá podpásovka vy to dobře víte.Tak pro koho,v čí zájmu píšete tyto ex krementy?
    • ... blba s primitivním pravopisem jako tebe nelze brát vážně a není důvod číst, vidláku :)))
      • ... já než pravopis, tak Simonku, pěkně si jí vočmuchám v rozkroku, někdy mě dá i líznout a že pěkně smrdí jak je zapařená a to mě dělá moc dobře :)))
  • Držme si palce, aby se pan Babiš nenechal znechutit podobnými nenávistnými výplody jako je tento. Autor článku píše, že Babiš kdeco nepochopil. Z jeho článku ale čiší, že spoustu věcí nepochopil autor článku. Namátkou:

    - Nepochopil, že kdyby politici ve standardních politických stranách pracovali skutečně ku prospěchu občanů, tak Babiše nikdy nenapadlo jít do politiky, a nepochopil ani to, že kdyby politici ve standardních politických stranách pracovali skutečně ku prospěchu občanů, tak by Babiše a jeho hnutí ANO nikdo nevolil.

    - Zřejmě nechce pochopit ani to, že konečně máme 3 roky ministra financí, jehož prioritou je dobře spravovat státní finance, a nikoli hrabat do kapsy své.

    - Určitě nechápe princip podnikání, když říká, že neví co Babiš obětovat tím, že šel do politiky. Kdyby se pan Babiš ty tři roky co je ministrem věnoval se stejným úsilím své firmě, tak by vydělal mnohem víc peněz. Ono podnikání "neběží" samo o sobě, tomu musí člověk věnovat hodně času.
  • Andrej Babiš se veřejně vyjádřil v polemickém článku ke kritice, že jeho hnutí ANO ohrožuje demokracii.
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    není možné aby Babiš ohrožoval demokracii z jednoho prostého důvodu a to že tu totiž žádná není. Stranicko-sektářská dementokracie není demokracie i kdyby propagandistické trouby bučely 25 hodin denně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit