Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prostě s KSČ se musí počítat, i kdyby se z toho teplouš Sajmon třeba zesral!
    • Kuurvy, sviině a čuuráci budou i nadále kuurvy, sviině a čuuráci i kdyby se Kulihrach třeba zesraal!
      • kulihrach, ten se z toho jistě zblázní, když mu to píše teplej blbec sajmon
  • Zdá se, že socialisté začínají doopravdy mít obavy z výsledků příštích voleb a proto budou ochotní se spojit s kýmkoliv, jenom aby zůstali u vládních koryt.. Za ty obavy mohou poděkovat Sobotkovi, jeho podržtažce Chovancovi a spol, kteří politickými kejkly a Sobotkovou vlezlosti Merkelové "kdesi" způsobili, že o úspěch strany ztrácejí zájem i samotní straníci, natož další voliči. Je nejvyšší čas, aby socialisté dostali u voleb pořádně za vyučenou, protože toto vedení, které teď řídí stranu, připustilo, aby v politice řádili lidé jako Hašek, Škromach, Chovanec a spol. Je čas "výměny stráži" na našem politickém nebi.
    • Souhlas. Jestli ale stádo zvolí Kobliháře, tak to budou poslední svobodné volby. Pak ČR přejmenuje na ČH - Čapí Hnízdo a lidi budou muset makat a držet h.bu a krok.
  • Od této koalice bych chtěl slyšet jasný názor co si myslí o:
    - invazi muslimských migrantů a jejich možném usídlování u nás
    - podřízenosti čéskeho práva vůči právu EU
    - zavedení eura v současné ekonom.pol. situaci
    - změnách v brannem zákoně a setrvání v NATO
    A podle toho ať se každý myslící volič rozhodne . . .
  • Tonoucí se stébla chytá
  • A no snad čeká nškdo něco jiného od "páte kolony" zločinecké party - KSČ (dnes se směšnou příponou M).
    Ta partička oranžovo-rudých grázlů, jejímž odchovancem je mimo jiné i konfident STB - jakýsi zeman (prý sprasident z hradu) se spolčí i s pověstnými paroubkovými marťany, takže to že jsou jen odnoží loupežných komouš-vrahů může udivit jen totálního neználka.
    • víme sajmon, nškdo
  • Můžeš nesouhlasit, ale to je tak vše. Zákony byly řádně přijaty, odpovídají skutečnosti, mají svou logiku a platí. Jde jen o to, aby soudy a veřejná správa platné zákony respektovala.
  • Je tu veľa bláznov, ale na strašne obmedzeného "x" nikto nemá.
    • hrebeňáre jsi pořádnej lofas
  • ČSSĎácí se spojí třeba i čertem, jen aby se udrželi u koryta. Anebo se zločinci z Klubu Smečky Českých Mizerů. ČSSD je tedy stejný ksindl jako KSČ(m), která je podle zákona stranou zločinců a hlásání rudé fašistické ideologie je trestným činem.
    • To se pleteš. To spojení s ďáblem jsou schopny prakrtikovat pouze KDU-ČSL, neznám větší ksindl a podvraťáky. A pokud je KSČM jen trochu soudná tak ČSSD pošle s návrhem k čertu. Největšími zločinci jsou dnes ODS, TOP09 a KDU-ČSL.
      A ty tvé zákony se nehodí ani na vytření zadku.
      • Trestní zákon č. 40/2009 Sb.,:
        § 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k POTLAČENÍ PRÁV a SVOBOD člověka…
        § 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
        § 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, KOMUNISTICKÉ nebo jiné GENOCIDIUM nebo ZLOČINY nacistů a KOMUNISTŮ PROTI LIDSKOSTI…
        bude potrestán ODNĚTÍM SVOBODY až na DESET LET. A jelikož

        1) KSČ podporovala, propagovala a veřejně projevovala sympatie ke komunistické ideologii, veřejně popírala, zpochybňovala, schvalovala a snažila se ospravedlnit komunistické zločiny,
        2) KSČ(m) jako pohrobek KSČ PODPORUJE A PROPAGUJE ZRŮDNOU KOMUNISTICKOU IDEOLOGII, která prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, proto

        3) členové KSČ(m), její STOUPENCI a SYMPATIZANTI hlásající veřejně zrůdnou komunistickou ideologii, se dopouštějí trestných činů podle §§ 403, 404 a 405 TZ, za což jim hrozí až DESET LET ODNĚTÍ SVOBODY.
        • Tento režim bude tak do 10 let odsuzován a to zejména za rozkradenou republiku.Šel jsem si koupit vynikající vodu Vincentku.A vrátil jsem se bez ní,protože 30Kč za půlitr dávat nebudu,když v demokracii před rokem 1989 stála 1,70 KčsOdmítám podporovat Euro a kupovat nekvalitní peníz této značky.Soudruzi z prognosťáku je toho již moc.Teorie je od praxe rozdílná.
      • OBĚTI KOMUNISTICKÉHO HOLOKAUSTU V ČSR:
        * 234 občanů bylo popraveno
        * 374 lidí bylo zastřeleno na západní hranici
        * 188 občanů zahynulo v elektrických drátech na západní hranici.
        * nejméně 8000 lidí zahynulo v koncentrácích a vězeních
        * okolo 600 lidí bylo zlikvidováno při zatčení a výsleších
        * 240 000 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů
        * 300 000 jich bylo perzekvováno v zaměstnání a studiu
        * 244 000 občanů uprchlo před zločinným komunistickým režimem.
        • Ještě ti tam chybí tlupy imigrantů z EU.Škoda,že tam ty dráty nejsou.Kolika lidem zničila tato havloidní prognosťácká sebranka život .Já bych také chtěl uprchnout před zločinným režimem v Česku.Již ten název mě irituje.
        • Nech se s tím vycpat ty sběrateli červených nesouhlasů. Jsi pouze k smíchu. Cha, cháááááá.
      • e) pro dosažení svých cílů neváhal páchat zločiny, umožňoval jejich beztrestné páchání a poskytoval neoprávněné výhody těm, kteří se na zločinech a perzekucích podíleli,
        f) spojil se s cizí mocností a od roku 1968 udržoval uvedený stav pomocí jejích okupačních vojsk.
        (2) Za spáchané zločiny a další skutečnosti, uvedené v odstavci 1 jsou plně spoluodpovědni ti, kteří komunistický režim prosazovali jako funkcionáři, organizátoři a podněcovatelé v politické i ideologické oblasti.
        § 2 (1) Zejména pro skutečnosti uvedené v § 1 odst. 1 tohoto zákona byl režim založený na komunistické ideologii, který rozhodoval o řízení státu a osudech občanů v Československu od 25. února 1948 do 17. listopadu 1989, zločinný, nelegitimní a je zavrženíhodný.
        (2) Komunistická strana Československa byla organizací zločinnou a zavrženíhodnou obdobně jako další organizace založené na její ideologii, které ve své činnosti směřovaly k potlačování lidských práv a demokratického systému.
      • Zákon č. 198/1993 Sb.O PROTIPRÁVNOSTI KOMUNISTICKÉHO REŽIMU A O ODPORU PROTI NĚMU: Parlament konstatuje, že Komunistická strana Československa, její vedení i členové jsou odpovědni za způsob vlády v naší zemi v letech 1948 - 1989, a to zejména za programové ničení tradičních hodnot evropské civilizace, za vědomé porušování lidských práv a svobod, za morální a hospodářský úpadek provázený justičními zločiny a terorem proti nositelům odlišných názorů, nahrazením fungujícího tržního hospodářství direktivním řízením, destrukcí tradičních principů vlastnického práva, zneužíváním výchovy, vzdělávání, vědy a kultury k politickým a ideologickým účelům, bezohledným ničením přírody, a prohlašuje, že ve své další činnosti bude vycházet z tohoto zákona.
        § 1 (1) Komunistický režim a ti, kteří ho aktivně prosazovali, a) upíral občanům jakoukoliv možnost svobodného vyjádření politické vůle, nutil je skrývat své názory na situaci ve státě a společnosti a nutil je veřejně vyslovovat svůj souhlas i s tím, co považovali za lež nebo zločin, a to perzekucemi nebo hrozbou perzekucí vůči nim samotným, jejich rodinám a blízkým, b) systematicky a trvale porušoval lidská práva, přičemž zvlášť závažným způsobem utlačoval některé politické, sociální a náboženské skupiny občanů, c) porušoval základní zásady demokratického právního státu, mezinárodní smlouvy i své vlastní zákony a prakticky tím postavil vůli a zájmy komunistické strany a jejích představitelů nad zákon, d) používal k perzekuci občanů všech mocenských nástrojů, a to zejména:
        * popravoval, vraždil je a žalářoval je ve věznicích a táborech nucených prací, při vyšetřování a v době žalářování vůči nim používal brutální metody včetně fyzického a psychického mučení a vystavování nelidským útrapám, * zbavoval je svévolně majetku a porušoval jejich vlastnická práva,
        * znemožňoval jim výkon zaměstnání, povolání nebo funkce a dosažení vyššího nebo odborného vzdělání, * zabraňoval jim svobodně vycestovat do zahraničí či vrátit se svobodně zpět,
        * povolával je k výkonu vojenské služby v Pomocných technických praporech a Technických praporech na neomezenou dobu,
        • Přesně jak jsem říkal, není to ani na vytření zadku. Je to samý háček a zřejmě by to hodně drhlo.
  • Takže - ČSSD se klidně nespojí jen s marťany, ale i s komunisty?!
    Touha po vrchovatých korytech je silnější, než-li sebeúcta...
  • To musel sepsat člověk po lobotomii mozku bez narkozy.Určitě se za nějakou dobu najde blbec, který bude odsuzovat kapitalismus.
    • Ten mě za 27 let nepřesvědčil,Ztracený život.Začínají nás být miliony ,máte se čeho bát.
    • bude jistě postižený sajmon

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit