Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jde jen o další vychcané způsoby k tunelování pro vojenské zakázky ve prospěch tzv. "nadnárodních, mocenských struktur" i cizáckých, zbrojních firem, bank atd., nemluvě o tom, že dnešní Německo se v podstatě už opět začíná a v mnohém se i stále více drzeji chová, jako novodobá 4 říše ke svým vazalským protektorátům a je to opět hlavně Německo, co řídí a táhne velkou část Evropy a tzv "EU" do velkých problémů, nedej Bože !.. snad i do možné 3sv. války., se stejnými cíli, směrem hlavně a opět na tzv "východ", což je vlastně novodobá revize 2sv. války, kterou prohráli..Trump, jako jeden z mála..zdravě pochopil, že nemůže dál prosazovat ochranu hranic jiných..tzv. na všech frontách., hlavně za peníze a daně od USA - běžných Američanů., když by měl hlavně chránit nejdříve vlastní hranice USA a národní zájmy USA i vlastních občanů a pak se teprve více starat o jiné..Tzv "EU" ještě bude jednou prosit a to doslova prosit ! "Ostblok- východ " obecně..a hlavně Rusko, co do Evropy přinejmenším až po Ural patří daleko víc, než USA..o opětovné osvobození od "fašismu" i pro jinou spolupráci.. v zájmu i pudu vlastního přežití, protože už ani nyní, nezvládá ani svoji vlastní bezpečnost hranic, ani "běžence" a další sebedestrukci v zájmu "svobody a demokracie"...
  • A zase se bude vesele "rozkrádat",podvádět a lobovat.Kdopak bude našemu "skvělému"
    panu ministrovi pomáhat rozfofrovat peníze poplatníků.Mohl by zase angažovat Kalouska,
    Bartáka,Parkanovou,nebo Dalíka.všichni mají velké zkušenosti a zásluhy již z minula.Pan Kalousek by zase mohl dohodnout nějakou "zabijáckou" výstroj mimo padáků třeba i samopaly,které likvidují samotného střelce,paní parkanová třeba létající rakve a Barták s Dalíkem by mohli inkasovat.To by panečku byla bohovská sestava!..... *16* *16* *16*
  • Vojenské pakty by se měly zrušit, nejen v evropské části, nýbrž i asijské. Ten kdo zahájí válku pod jakoukoliv záminkou ( narodneosvobozenecky boj, získání nových odbytišt, nerostneho bohatství, ovládnutí kosmu, řešení sporných území silou a podobně) měl by být postavený před nezávislý soud a potrestán nejvyšším trestem, tedy i ztrátou života. Vím jak je to utopicke, avšak jinak se válek nezbavime. Z lokální se lehce stane světová a tedy i nukleární.
    Přesto se však domnívám, že všechno to harašení, výzvy ke zvýšení výdajů na zbrojení, strašení USA, Ruskem, Činou, KLDR, Íránem se děje ve prospěch zbrojařských firem, stejně jako války na Ukrajině, Sýrii, Africe. Jak by náš život mohl vypadat, kdyby se tyto prostředky vynaložily na výzkum léčby a prodloužení aktivního života člověka. Válka je vůl!:-)
  • Nekdy musí mít clovek ten pocit,že Nemecká vláda se v pozadí skládá s fašistù.Ze by Barbarossa II.?Když si zaposlechnu v.d.Layen,stojí Rus/Putin/pripraven vtrhnout do Litvy,Estonska ap.Vùl je kdo to bere vážne.Za vším jsou NGos,které se starají o destabilisaci.Máme zde v Cechách dost pitomcù co s ními hrají/viz komentáre,samozrejme koupené/.Vše stojí na bedrech USA????No nevím proc by kdo mel platit za jejích prepady jiných státù.To je ale celý trik NATa.Trump-smí vše?A jak dlouho?Tzv."hluboký stát"to má opet/po krátké iritaci/vše v rukou.A jak receno-nic není náhodou.
  • Občas se napíše i pravda...

    https://www.novinky.cz/komentare/429335-komentar-kdo-nekritizuje-trumpa-neni-in-patrik-nacher.html
  • Když uvážíme, že vlastně NATO je pro srandu králíkům a v situaci kdy se sem valí nelegální migranti nic nedělá, tak bude nejlepší z této organizace pro srandu králíkům okamžitě vystoupit a nic platit těm hlupákům nebudeme.
    • A kdo nás bude pak chránit . Ty, hlupáku Terminátore?
  • felix.julec
    Dělat četníka po celém světě stojí hafo.Někdo to musí zaplatit.Amíci jsou v loji, zadluženi a tak chtějí,aby kmáni cálovali.
    • http://www.reflex.cz/clanek/fotogalerie/77495/pamatnik-totalni-zkazy-pycha-detroitu-chatra-a-prihlizi-tomu-stovky-novych-aut-ktera-nikdo-nechce.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
  • Tak už i Miloš Zeman hlásá že potřebujeme pracovníky z Ukrajiny. Nepotřebujeme.
    Máme dost lidí bez práce . Stejně jako dost nemakačenků kteří se léta poflakují na úřadu práce a berou sociální dávky. Proč je nenaženou makat když místa jsou?
    O co tu zase jde? Západ je zaplaven migranty. ne ze Sýrie ale ze států kde válka není.
    A vláda ČR která na puse hájí vlast před muslimskou migrací sem zve armády Ukrajinců.
    Přitom všichni vědí že ukrajinci většinou makají načerno a neplatí pojištění.

    A média přišla s tím že když se ksčm spojí s čssd tak budou komunisté poprvé od roku 1989 ve vládě. To si děláte z lidí opravdu prču?? Komunisté sedí ve všech vládách od roku 1989. Členy KSČ najdete jak ve vládě ODS, tak ČSSD, Rusnoka, fFischera..
  • Najde se jediný případ kdy NATO něco vyřešilo , zabránílo něčemu????? POUze pračka na peníze. 2 mil. nájezdníků v Evropě a nic. *9* Jen pojízdný cirkus
  • Není nutno nadále sponzorovat americká tažení na kurveni Světa. Raději Zavedte povin. voj. službu.
    • Kdo zažil dobu povinné vojenské docházky, ví, že tehdejší armáda mentálních kriplů by dopadla hůř než na Bílé hoře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit