Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hrdinové novoruska se nevzdají,dokud nevypráskají posledního banderovce a fašistu na ukrajině,sláva novorusku,bůh jim dej sílu porazit fašisty nejenom z ukrajiny,ale i z USA a EU
  • a co teprve jak převrat tak válka stála EU a USA...ovšem sanovat Ukrajinu, k tomu kdoví kdo se přihlásí....
    • přéééésně,kdo to zaplatí? já rozhodně na to přizpívat nehodlám *10*
  • Na Ukrajině padlo 220 Rusů, válka stála Kreml desítky miliard‘

    Válka na východě Ukrajiny stála Rusko během deseti měsíců už 53 miliard rublů (25,6 miliardy korun). Uvádí se to ve zprávě nazvané „Putin. Válka“, kterou vypracovala skupina expertů s využitím materiálů shromážděných bývalým předákem ruské opozice Borisem Němcovem, zavražděným koncem února v Moskvě. O zprávě v úterý informovala na svém webu ruská tisková agentura RBK.

    Kromě toho Alexašenko spočítal, že od anexe Krymu ruští občané přišli ze svých mezd o dva biliony rublů a z úspor o 750 miliard rublů.
  • V jednom má Lukašenko pravdu. Kreml má války na ukrajině plné zuby.
    Místo snadné okupace jako na Krimu tady má druhé Čečensko s koncem v nedohlednu.

    Lukašenko je šťastný jak blecha. Funkce mírotvůrce mu jde hezky. Moskva ho zoufale potřebuje a západ je rád že byť by je ve funkci prapodivně dlouho je alespoň s kým jednat. Jednat totiž z bandity v maskáčích je přinejmenším složité. Byť by všichni víme odkud přišli.
  • Lukašenko je celý šťastný, že s ním EU mluví, a EU je celá srandovní, jak bleskurychle opouští i ty své pochybné "zásady"
  • no jak to tvrdily čtyři evropské pozorovatelské instituce ... tak určitě zmanipulované nebyly..... Víme přece co tyhlety příživnické Instituce dokáží.
  • Teprve až ukrajinský lid vypráská samozvanou nazisebranku z Kyjeva a žoldáky z Donbasu, teprve pak bude na Ukrajině klid a mír. Krym byl naštěstí zachráněn před zničením, Donbas to již nestihl.
    • Váš příspěvek není tzv.vyvážený - zapomněl jste totiž současně uvést ještě toto: "a až ukrajinský lid taktéž současně vypráská samozvanou postbolševickou proruskou sebranku a zejména ruské žoldáky (na dovolené apod.), kdy současně nikdo nebude bez kontroly dodávat na Ukrajinu zbraně a tzv. dobrovolníky, teprve potom nastane na Ukrajině skutečný klid a mír."
      • hezký pokus,jen je třeba doplnit, východoukrajinští povstallci byli donedávna součástí ukrajinského lidu a jsou na svém území, proč nejsou už součástí ukrajinského lidu? to je otázka, kterou je třeba položit kyjevské juntě.

        takže bývalý ukrajinský lid sám sebe asi nevypráská a jiní Ukrajinci s nepřátelskými úmysly na jeho území budou patřičně přijati.

        škoda, že Rusko bylo tak moc korektní a nedodávalo ani zbraně ani poradce, mohl tam už být pokoj.
      • O to se právě naziKyjev snaží a páchá tak genocidu na vlastním obyvatelstvu, neboť ti tvoji tzv. proruští postbolševici tam tvoří většinu obyvatel, kterým přišli pomoct bránit jejich domovy příbuzní a přátelé z Ruska a dalších zemí, včetně ČR.
  • Lukašenko lže,Kreml toho plné zuby nemá,dokud nebude Novorossia osvobozena od fašistických banderovců a UssA žoldáků kteří decimují Ukrajinu bude dál vést osvobozenecký boj,celá Ukrajina už má akorát tak plné zuby američanů kteří se potulují po zemi a rozsévají strach.
    • já myslí, že Kreml a celé Ruskou jsou nešťastni z války tak blízko svých hranic, kde bojují a jsou napadáni lidé mnohdy rodinně spříznění mezi sebou i s Rusy i s Ukrajinci a myslím, že ani běžní Ukrajinci z toho nejsou nadšení, ovšem nikoliv proto že by se báli, že by se necítili na vítězství, ale jen z toho, že prostě Rusko válku nechce a neklid na jeho hranicích je i pro něj potencionálním nebezpečím, zejména, když vidíme, jací "politici a vojevůdci" za kyjevskou juntu kopou. doufejme, že i Ukrajinci mají Majdanských plné zuby a že jim zatnou tipec
    • Vy jste bolševický hajzl a táhněte ke svým rusákům nejlépe na Sibiř-pryč s Putlerem-osvobozenecký boj?Ruský banditizmus bude dle zásluhy potrestán!! *10*
      • ano, vaše argumenty plně potvrzují vaši inteligenci stejně jako vaše hloupé názory...zajímavé, jak snadno se nedostatek argumentů nahrazuje u některých hrubostí...jste směšný a nemáte ani kousíček pravdy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit