Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vždyť i naše slepice z ČT hned věděly kdo letadlo sundal bližší info jistě předloží nebo né, jednou vystřelená "zpráva" jistě vykoná své!
  • zvěrstva pokračují

    Ihned po sestřelení boeningu Kyjev všemi silami udeřil na Doněck a Luhansk, ve snaze co nejrychleji města dobýt, dokud je zrak světové veřejnosti upřen na sestřelené letadlo a nad osudem „teroristů“ – včetně milionu civilistů – nikdo truchlit nebude.

    Zprávy, které postupně přicházely z dobytých měst, byly silnou kávou i pro mediálně zmanipulovanou západní veřejnost – pokud se o nich tedy dozvěděla. Výpovědi svědků, kteří hovoří o ukřižování desetiletých dětí a uvláčení jejich matek přivázaných za transportéry za to, že jejich otcové a manželé slouží v domobraně, jsou i pro otrlého něčím nepředstavitelným.

    Zprávy o tom, jak ve Slavjasku a Kramatorsku byli popraveni všichni muži od 18 do 50 let, kteří byli v bytech při raziích nalezeni a jejich mrtvoly pohozeny na ulicích, jsou jako z hororových filmů. Hysterické třeštění západních médií kolem katastrofy letu MH17 je však docela účinně „přikrylo“.
  • Báseň o myslivečkovi

    Švarný mysliveček
    Přišel o věneček
    Ach ouvej jak to bolí
    Už se mi řiť
    Nikdy nezahojí
    .
  • at si UK fašist,bander. armada vypere sama posrane kalhoty............
  • mají pravdu chlapci! sušičky nejsou a nebudou....
  • Podle posledních zpráv Kyjev dnes odmítl vydat audio nahrávky mezinárodní vyšetřovací komisi a bylo potvrzeno, že bezpečnostní ukrajinská služba SBU vtrhla krátce po zřícení letadla do řídící věže a pásky zkonfiskovala,“ Stejně tak že onen španělský dispečer řídící let je skutečná fyzická osoba, která své SMS poslané zprávy v okamžiku po katastrofě potvrzuje. Je otázka, jak dlouho budou USA zadržovat satelitní fotografie, které střelbu Kyjeva též dokládají a jak dlouho ještě budou štvavě spolu s Kyjevem lhát.
  • Mimochodem, netušíte někdo, kam zmizela ta "Copatá kosočtverec"?
  • I když nejsem jazykově vybaven, máš pravdu, stojí to za to. Nechápu proč to ČT neodvysílala s českým překladem. Asi se to šmejdům nehodí. Komouši nám lhali, ale co dokáže současná sebranka to nemá obdoby.
  • Doporučuji obětovat půl hodiny na zhlédnutí konference Ruského ministerstva obrany.
    Souhlasit s tím nemusíte, dokážete-li sám ty argumenty, grafy, fakt a záznamy vyvrátit upevníte sám svoji víru v pravdivost argumentů USA.
    Ale nezpomeňte, že po této konferenci americký prezident znejistěl a náš herec na Obraně prohlásil, že SE BOHUŽEL ASI NIKDY NEDOVÍME JAK TO DOOPRAVDY BYLO. Takhle mluví odpovědný ministr, který přece musí věřit v NATO?

    Proto si to pusťte - a nemusíte rozumět ani rusky ani anglicky a zaujme vás to. Tak tedy:

    www.youtube.com/watch?v=BrhEzecCdTI&feature=youtu.be
  • Jak vidno, odborný termín "zkurvení američani" je hodně v kurzu. Je tu vůkol asi nějak moc klikajících (mladých ?) rozežranců na čtvereční metr. Za mého mládí naopak frčelo spojení "zkurvení rusáci", ale za tím byla často osobní zkušenost (tzn. skutečná, nikoliv virtuální realita !) - tedy určitě ne stádový či fejsbůkový efekt. *2*
  • Zase "náš" člověk !!! Stejně jako Ježíš Kristus Nazaretský ...
  • vážený kolemjdoucí, a vy jste na vlastní oči viděl fakturu od Američanů na ty peníze a analyzoval tok 5 miliard USD "do přípravy státního převratu" ? Prozraďte nám nějaké zajímavé podrobnosti. Pokud tedy nejste žvanílek na úrovni autora článku, jehož kritizujete, že ? *3*
  • Porošenko se narodil jako Waltzman...
    http://www.zvedavec.org/komentare/2014/06/6009-zbrane-prostitutky-a-drogy-to-jsou-veci-se-kterymi-je-spojen-petro-porosenko.htm
    Čtěme, přemýšlejme, konejme...
  • říká, že svět se obrací v posranou kravskou prdeel !!!
  • a ty jsi na tom výzkumu asi osobně dělal, co !? Takové pohádky si nechej pro "pomalejší" kamarády s podobným IQ !!! Inženýru Křižíkovi takoví jako ty kdysi vytýkali, že elektřina způsobuje průjem ! *1*
  • Pokud jsem to pochopil správně, tak přes Ukrajinu i jižní Rusko vedou mezinárodní letecké koridory. Neslyšel jsem, že by z nich aerolinky od počátku krize na Ukrajině (válečný stav) nějak masivně "odkláněly" své lety, ale možná o tom jen chybí informace. Nezodpovědnost nebo něco jiného ? Příměr k dálnici je zmateční. Nikdy nemůže vést dálnice "skrz minové pole" - dálnici jako jiné pozemky je nutné "zaminovat". Kdo byl na vojně a není jen teoretik od stolu, tak ví, o čem je řeč ! Souhlasím, že sestřelení civilního dopravního letadla (nebo vědomá spoluúčast na tom) je hnus, ať to provedl kdokoliv !
  • Fašista Heletej, Parubyj, Jaceňuk, Turcynov, vor-v zákoně Porošenko nebo jak se zove, tj. hnůj na vymetení železnými hráběmi.
    Chtěli za každou cenu 3. světovou válku, sv...ě. Ani amíci jim raději nevyhověli. Svět se mění!
  • Tak teď by Putin měl nad východem Ukrajiny zajistit bezletovou zónupo vzoru USA třeba operací "Křišťálové nebe", a pak sestřelit i jenom letící mouchu. A přirozeně vést i omezenou "horkou" válku, takové "humanitární" bombardováníčko Ukrajinské "armády" by se šiklo, zase po vzoru USA s cílem zajištění "trvalého" míru. A důkazy pro celou akci si zajistit z Facebooku a You Tube, to jsou ty pravé a nejspolehlivější zdroje... Má se ještě od těch USAmanů co učit, jak se to správně dělá!
  • Lívie, neukojená soudruižka všehoschopná? Je to obyčejná komunstická pizda.
    Když ji tak nazveš, neurazíš ji!.
  • Výstižněji to ani napsat nešlo. Dopravní letadlo bylo sestřeleno raketou vzduch-vzduch z ukrajinského Suchoj-25.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit