Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To znamená, že kupříkladu Jemenec bez kynžálu není prakticky mužem, a odejmutí by znamenalo jeho urážku.... Tož vítejte v našich školách. Že přeháním, ale kde, pravdoláskaři různé džamily, šabatové, kocábové či jim podobní pánové či dámy se o to postarají. Bůh je nekonečný, v zemi, kde není ani 20 procent věřících budeme oživovat modlářství. A oni nám rádi udělají z hlav kopací balony. Nu mám to za pár, ale chudáci zde žijící za dvacet let..... *10*
  • Takže další kapitulace před přistěhovalci.

    Pokud chtějí žít v EU musí respektovat naše zákony a zvyky. Ne že se EU
    bude přizpůsobovat jim.

    Muslimové ať o toleranci nehovoří. V jejich světě je vše nemuslimské pronásledováno.
  • Přeci není možné stahovat kalhoty před islámskou bandou! Dvě studentské hlupaně se rozhodly chodit jak batmanky.Dobře to mohou doma.Ale tady je Evropa.Tady se nikdo krom vlezdoprdelek tady z ministerstva s hlupaňama bavit nebude.Tedy všude jinde krom nás.Já si přeji vidět zda pod šátkem není terorista.Když mi to systém zakazuje nebudu posílat děcka do takové školy!Mám důvodnou obavu že zdejší systém mně neubrání.Se zbláznili !
  • A já jsem si myslel, že jsme stále v Českém státě kde platí naše zákony. A my jsme již v totálním hovnu. Kdo se nechce ve škole podřídit školnímu řádu, tak má být okamžitě vyhozen ze dveří školy. Oni jsou tu na návštěvě a ještě si budou drze poroučet?
    • To máš úplnou pravdu. Bohužel bruselští uplacení politici a úředníci to tak nevidí a snaží se nám vnucovat nařízení, která přivedou naši kulturu do pekel. Pokud se sami lidé masově nepostaví proti těmto Jidášům, kteří mají za úkol Evropu odevzdat muslimákům, tak nám zbývá posledních několik desetiletí. Pak vyhynem, nebo spíše budem zlikvidováni.
  • zlatí komunisti,normální obyčejný člověk se cítil bezpečně,jenom paraziti,kreatury a rozrýpavači typu havel se měli špatně
  • Jestli do třídy mýho děcka začlou lozit kašpaři v pyžamech a hadrech na hlavě, okamžitě ho přehlásím na jinou školu.
    • No Dane, v některých oblastech v Německu, Francii a Velké Británii už jsou děti muslimáků na školách ve většině a školy se naopak musí přispůsobovat jejich zvyklostem. Děti původních obyvatel jsou denně, jako nevěřící, šikanováni a zpracovávány ostatními dětmi, aby přijali jedinou pravou víru.
    • Zdravím Dane, ano to je řešení, ale jen do té doby, než školy budou mít nařízené kvóty na ručníkáře či jiná etnika, která nás krásně multikulturně rozvíjejí.... Což děti začít připravovat do života tím, že je naučíš jednu súru denně. *9* Asi ne!
  • Pokud zde nechceme agresivni islamisty, podporme petici zadajici referendum o kvotach na uprchliky zvl. z muslimskych zemi, viz: www.ivcrn.cz. Tisknete, podepisujte a poslete (doporucene). V zapadni Evrope uz se ani nesmi verejne kritizivat omezovani vlastniho obyvatelstva a verejne mluvit o nasili ze strany roztahovacnych muslimu. Zkusme jeste nasi zemicku trochu branit, jak to jen jde.
  • Jděte se vy...t s těmi šátky. Když se ve třídě topí, tak tam není zima a šátky patří do šatny a ne na hlavu.

    Ve slimáckých zemích také mohou ve škole nosit na krku křížek?
    • No do školy si ho tam na krk vzít můžeš, ale až pujdeš ze školy nebude ti na něm držet bo tělo bude jinde.....
  • Klid, přátelé, klid.

    Z důvodu častého výskytu vší na naší škole, nebudou z hygienických důvodů ŽÁDNÉ pokrývky hlavy nošeny ani tolerovány během výuky. A je vyřízeno.
    • Souhlas Bobe. Ale narazí to na blechy a vši islámského vyznání. Súra pro tyto pravověrné parazity se prý již připravuje.Těm se budou muset vytvářet podmínky pro existenci, tedy islámské oblečení. Agentka islamu Šabatová už začala.
  • Jééé. Rád bych se dožil doby, kdyby paní Šabatové nařídíli islámisti nosit burku. Těm je u zádele nějaká listina lidských práv!
    • Šabatová ombducmanka nebo co je obrovským krokem k islámizaci ČR. VYVEZTE ji někde do mešity nebo do pravlasti cikánů. A uvidíme zda tam budou respektovat její pokrytecké křesťanství. ODS, KDU, STOP občanům a ČSSD zmršily naše školství. Aplikují zásadu - čím nevzdělanější ( míněno blbější ) občané tím lépe můžeme přesměrovat penízky, které z nich vyždímáme do vlastních kapes. Tím lépe se ovládají. Na co vlastně máme exekutivu, která nám škodí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit