Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Srovnejte Putina se zkorumpovaným válečným zločincem z Bílého domu, nebo s jeho loutkami, úřadujícími v současnosti v Německu, Britanii, Francii, Japonsku, Kanadě, Australii, a spatříte rozdíl mezi klikou kriminálníků a vůdcem, usilujícím o svět humánní a hodný života, o svět, v němž jsou respektována práva a zájmy všech národů. Píše na svém serveru člen někdejší Reaganovy vlády ve funkci náměstka ministra financí Paul Craig Roberts.
  • UKRAJINSKÉ VOLBY = VZOR zápaní demokracie !!!!
    Velmi zvědavě jsem očekával výsledky UK voleb. Podporuji demokracii a proto nefandím ukrajinským fašistům, podporovaných Zaorálkem a USA.Ňetrpělivě jsem čekal na to, jaký podvod na světovou veřejnost udělají... A dočkal jsem se !!
    Tyto volby nebyly demokratické, jde o plnohodnotný podvod a jsem zvědav, který náš pitomec z vrcholných politiků je označí jako poctivé a demokratické jen proto, že líže zade..k USA s jejich imperialistickou a vražednou politikou.
    D ů v o d ???
    1. Jak mohou být volby tajné, když volič vhazuje hlas. lístek do naprosto průhledné a kamerou snímané urny ??
    2. Proč nikdo nepřeložit vol. lístek tak, aby nebyl čitelný ???-Asi se nesmělo, jiné vysvětlení neexistuje!!!
    3. Co je to za účast 50 % v této válečné době ?? Je to nesmysl, čekám, kdy vyjde najevo, že voliči strachy volit nešli. A právě kvůli tomu, že museli vhazovat lístky do průhledné urny, nesměli je překládat a navíc se museli na lístek podepsat !!!!
    JE TO JEDEN VELKÝ POPDVOD A LIDÉ PROBUĎTE SE !!! Zítra totiž mohou být takovéto volby i u nás !! Líbily by se vám ?????????????????
  • Nosná raketa Antares s americkou nákladní lodí Cygnus explodovala v úterý při startu z kosmodromu NASA ve státě Virginie. K havárii došlo asi 10 sekund po startu, kdy byly spuštěny motory prvního stupně. První stupeň rakety Antares se vyrábí na Ukrajině. Používá se v něm upravených sovětských raketových motorů NK-33.

    Tak to dopadá, když se úkáčka a amíci rejpou v ruské technologii

    *15*
    • lolku tak ty jsi král místních primitivů,ukázkový příklad proruského debilismu *11*
  • Volby měli jedinou možnost a tu splnily

    - zakonzervovat rakovinové bujení fašismu na Ukrajině, které zabezpečí vorům v zakoně , hajlujícímu Jaceňukovi a spol. - viz. internet, jejich nakradené majetky a USSá Fashingtonu donutit v EU rozjet ve velkém zbrojení , jak už bylo dříve jasně deklarováno USSá - všechny státy musí dávat na zbrojení a svoji armádu v NATO mnohem více peněz. než dosud a pěkně EU musí finančně pomoci bankrotující UA, - takový eurovod z EU na UA. Astronomické dluhy USSá i UA bude platit EU, díky zkorumpovaným a vazalským i nesvéprávným a impotentním j-elitům Bruselským., které tak svobodně, demokraticky a lidsko-.právně odposlouchlává a vydírá Big Brother.
    • Doporučuji - https://www.youtube.com/watch?v=OpzDbzvaZPg&list=UUv4yIkbll8R_IswNc25GrOQ
      • Hezke.
        A co delaly "demokraticke staty" - Francie a Velka Britanie, ktere mely s Poskem a Pobaltim spojeenecke smlouvy? Vystrelily alespon jednou na agresora/at slo o nacisticke Nemecko, nebo SSSR/? A nebylo mozne tomuto vyvoji predejit podpisem smluv o kolektivni bezpecnosti
        v Evrope, ktera byla Kobou pred paktem Molotov-Ribentrop zapadnim demokraciim nabizena, jiriku? *8* *3* *16* *16*
      • speciálně pro tebe doporučuji...
        http://www.lekarna.cz/lexaurin-3-30x3mg-tablety/
        • No někomu se rozbřeskne po nakopnutí do zadku, někomu nikdy, je mi tě moc líto, lolo. *1*
    • oprava - měly
  • Je to v podstatě jedno, jaké uskupení na Ukrajině zvítězilo. Volby stejně měly jen jedno téma a to co největší nenávist k Rusku. A v tom Jaceňuk vynikal tak, že leckdy působil jako psychicky vyšinutý člověk. Skutečnou moc mají oligarchové typu Kolomojského, Firtaš, či Achmetova, kteří ve svých oblastech dosazují gubernátory a mají pod palcem všechny vysoké státní úředníky. Současný binec jim navíc umožnil i vybudování soukromých armád, které se řídí jejich přáními a ne centrální mocí. Tito oligarchové na současné občanské válce také nesmírně bohatnou. Ukrajina se tak spíše stává zemí klanového uspořádání a tzv. vítězství prozápadních sil je směšný termín. Navíc celá země zabředla to takových ekonomických problémů, že její hospodářství a státní správa jsou v podstatě zhroucené a nezachrání je ani stále větší finanční injekce z EU.
  • Kchárl je starej dědek a nemá inteligenci.!!
  • Lidová fronta premiéra Arsenije Jaceňuka - no nazdar, za chvíli se budou bodat noži pro kus chleba a my je tu zadarmo budeme léčit. Svět je vzhůru nohama a Masaryk se v hrobě otáčí...
  • Starý indián si jednou vzal s sebou svého dospívajíciho vnuka,aby mu sdělil svou životní moudrost........ "My všichni v sobě máme dva vlky kteří v nás neustále zápasí,jeden je zlý, agresivní,falešný, hrubý, podlý,je bez citu a svědomí,je to krvelačná šelma,která nikdy nenechá nikoho v klidu žít a usiluje mu o život.Ten druhý vlk,je pravý opak prvního, je rozumný, loví pouze tolik, kolik potřebuje ke svému přežití,je spravedlivý a myslí i na ostatní,má svědomí a smysl pro čest a pravdu"pak se starý indián na okamžik odmlčel, tu mu jeho vnuk položil otázku: dědečku, a který vlk nakonec v nás zvítězí? TEN, KTERÉHO V SOBĚ ŽIVÍŠ..... odpověděl starý indián ...... *3*
    ps. kterého vlka v sobě živí všichni ti, kteří přejí Rusku a jeho prezidentovi dokonce i těžkou nemoc a smrt,víme, kterého vlka si vybrali.....
    • každý myslící Čech by mohl pochopit, že nám je Rus bližší než Američan. Tak to prostě bylo, je a dlouho bude. A navíc mnoho lidi mají raději Rusy už jenom kvůli takovým hajzlům jako jsou Hvlové,Klouskové,štětinové,Schwarzenbergové,Ludátové,Bhémové.Dinsbirové,Lanngšádlové a pod. Rusové tu žádnou totální devastaci nikdy nezpůsobili. Naopak rok 1968 semknul národ. Zatímco dnes je národ zdecimovaný, rozeštvaný jen kvůli Vondrům, Havlům, Klausům, Kalouskům a jiným zaprodancům, kteří republiku dílem zaprodali a a dílem rozkradli. To je totiž ta totální devastace se kterou Rusko nemá vůbec nic společného.!!! *3*
      • Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.Přes kvalitní práci co nejkrutějších katů k lepším zítřkům mladé a budoucích generací.Se starými lumpy,kteří Česko zbídačili musí mladá generace jednat hrdě a hlavně tvrdě.
      • Vám možná, ale nám rozhodně ne. Vy máte rudý myšlení. Nevim, proč by mi měl být rus blízký. Nemám ho rád, protože mi není sympatický, nemám rád jeho kulturu, protože mi nic neříká, nemám rád jeho dějiny, protože jsou kruté a lživé. Howgh, domluvil jsem a ty si můžeš oprášit ty přiblblý bábušky na šífoneru. *1*
        • Mohl byste nam /zde kolem stojicim rict/, co vam osobne Rus provedl?
          Rus, ne "sovetsky clovek" a la1968 /coz mohl byt stejne Ukrajinec, Litevec, Lotys, Kazach, Gruzin........../ pricemz CA v te dobe velel Ukrajinec Breznev? Mimochodem, uvedomujete si vubec, ze nebyt tech samych "Rusu" velmi pravdepodobne byste /po vitezstvi Grossdeutsches Reichu/ tohle zde nenapsal, ze Cesi byli/podle Himmlerova obezniku 28/42 / druzi zrali na konecne reseni hned po zidech? *3*
          PS: Kultura? Puskin, Prokopjev, Tolstoj, Mendelejev, Dejiny? Oc mene krute a lzive jsou britske
          nebo nemecke? A jak ti je sympaticky Prusak nebo obecne Dederon?
        • Jiříčku, tak jsi tady všem oznámil, jak nemáš rád ruskou kulturu a kruté ruské dějiny. Zřejmě o ruské (ne sovětské) kultuře toho moc nevíš a jména ruských básníků, spisovatelů, hudebních skladatelů, malířů, které zná celý svět, ti nic neříkají. A ano, rusští lidé zažili mnoho krutých dob ve svých dějinách, ale vždy je dokázali překonat. A podíváš-li se na celý svět, tak dějiny celého světa jsou kruté. Pokud jsi takový obdivovatel USA, tak věz, že jen v občanské válce v letech 1861-65 se mezi sebou povraždilo cca 800 tisích Američanů.
          • Agente - dívej - Doporučuji - www.youtube.com/watch...25GrOQ
            • Jiříčku a co Mrazík? Těšíš se na Vánoce? I když dle tvého fota soudím, že by to pro tebe byla ještě moc náročná podívaná.
        • Ano, Jiřík má fašistické myšlení a proto má rád USSá s hlavním městem Fashington . AMeričané mají "mírumilovnou " politiku . Svůj stát vytvořili genocidou 98 milionů Indiánů, humánně, demokraticky, svobodně a hlavně lidsko-právně a tudíž správně je vyvraždili a ukradli jim jejich zemi. Na jakých základech USSá vznikly , těmi se také udržují. . Zavraždily si proto nejvíce svých prezidentů vlastními silami, žádné Rusy k tomu nepotřebovaly , jsou v této mírumilovné politice naprosto soběstační.
          Stručné dějiny intervencí USA od r. 1945

          China 1945-46, Korea 1950-53, China 1950-53, Guatemala 1954, Indonesia 1958, Kuba 1959-60, Guatemala 1960, Belgian Kongo 1964, Guatemala 1964, Dominican Republic 1965-66
          Peru1965, Laos 1964-73, Vietnam 1961-73, Kambodža 1969-70, Guatemala 1967-69, Libanon 1982-84, Grenada 1983-84, Libya 1986, El Salvador 1981-92, Nicaragua 1981-90, Iran 1987-88,Libya 1989, Panama 1989-90, Iraq 1991, Kuwait 1991, Somalia 1992-94, Bosnia 1995, Iran 1998, Sudan 1998, Afghanistan 1998, Yugoslavia – Serbia 1999, Afghanistan 2001.., Dnes je třeba přidat ještě celý BLízký východ a Ukrajinu.
          Ve Vietnamu Amíci upalovali ženy a děti Jiříku napalmem, naházeli do této země tisíce tun orange, který je tam ještě dodnes, ovšem demokraticky, svobodně a lidsko-právně tudíž správně - po americku.
          Nemá rád ruskou kulturu, která mu nic neříká na rozdíl od té americké, kdy se na něho z PC, TV i kin valí tuny mrtvol a hektolitry krve, protože bez toho by chudáček ani neusnul a tuto kulturu kulturně zají hambáčem od Mc s-áče z papírku a PVC .
          • Vinetou - rudý gentleman z ksčm. To mluví samo za sebe. Má rád ruský uchlastaný, zavšivený mužíky, každý rok jezdí očichávat smradlavou zdechlinu masovýho vraha lénina a dokonce na ní stojí frontu. Doma v ložnici na počest velkého bratra pěstuje štěnice a rusáky, který si přivezl jako dárek z poslední návštěvy moskvy. Byl jich plnej pětihvězdičkovej hotel. Zrekonstruoval hajzlík, místo původní latrýny instaloval záchodový mísy typu duál, jak to viděl na posledních OH v rusku. No vpravdě intelektuál a lidumil. A neříkej mi jiříku, když tak jiřik, moulo. *1*
    • opičák z bílého bungalovu v sobě živí zlého vlka
      • Sice spis Nudelmanova, ale budiz. *4* *16*
      • Ve Fashingtonu živí všichni přímo vlkodlaka.
      • Pouze mstivý, zapšklý člověk pěstuje v sobě nenávist,
        Navíc kolektivní vina je něco, co je v rozporu s lidskými právy. Museli bychom nenávidět jak Němce kvůli 2. sv., tak Rakušáky, že jsme neměli samostatnost, tak Rusy , protože nás 1945 osvobodili /?/ a v 1968 obsadili. Bežný člověk respektuje, že tu byly nějaké dějiny, ale nepřičítá je dnešním generacím, které po 60-80 letech od událostí žádnou vinu nenesou. každý,kdo to takto nesvede by se měl zamyslet nad sebou, případně požádat o odbornou pomoc. Pro lidi je potřebný mír, vzájemná spoluprace a respekt k ostatním zemím a národům....
        *14* *3*
        • Zločince, masové vrahy, válečné zločince, osnovatele vražd, nájemné vrahy, pachatele genocidy se lidstvo vždy musí znažit potrestat.

          Národy, jako celky si musí odpouštět. V tom s Vámi naprosto souhlasím.
          Jsou to velmi moudré myšlenky a závěry.
          Lidstvo se má vždy řídit dobrem a cestou k němu.
          • Doporučuji - www.youtube.com/watch...25GrOQ
  • zkurvení fašisti
  • APEL KE VŠEM SLUŠNÝM A INTELIGENTNÍM ČTENÁŘŮM:
    Bc. jaroslave, vy jste jistě ten unikát z Plzenské gynekologie, potrat,který se na poslední okamžik mezi odpadem nadechnul....jste lidský hnůj,odpad a kupa prasečí kejdy......jsem přesvědčen, že lidé na úrovni a s přirozenou inteligencí by na vás nemměli reagovat, já slibuji, za sebe , že již tak nikdy neučiním,a apeluji na ostatní čtenáře, kteří jsou rozumní, slušní,a na úrovni, učintě také tak,necht si pan bakalář v těch svých mentálních sr@čkách koupe svůj rypáček sám.....
    • Diskutující vystupující pod přezdívkou Bc. Kak, je zcela jistě jen provokatér, který se baví tím, jak jeho zvejně imbecilní příspěvky dokáží, ty, kteří se snaží diskutovat k tématům, vytočit. Takže nejlepší bude, vůbec na něj nereagovat.
    • Omyl není to BC kak ale pomatený Plzeňský tečka kterého nechce přijat žádný psychiatrický ústav.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit