Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • p. nový PP není z jihu moravy, pochází z Frýdku a před rokem byl v tuším v Ostravě velitelm.
  • volil jsem ods ale že nesouhlasí s nově zvoleným policejním šéfem značí že policajty na jižní moravě neměli moc ošéfované a tak mají strach i sobotkovi hoši co se bude dít.Radku fandím i vv protože se něco děje i bez planých kecu.
  • Nechápu,že tolik lidí si naivně myslí,že ABL je lepší,než ODS.Kdyby to tak bylo,tak se s nima a především Kalouskem hodinu po volbách neobejme.Jde jim jen o informace,které budou používat ve své nebezpečnostní firmě tzn. ABL. *5*
    • ABL je nějaká detektivní agentura. ODS je strana. ABL i kdyby dělala cokoli, nemůže přivést stát na mizinu, nemůže degenerovat celý národ i kdyby měla všechny informace které na světě existují. ODS toto ale v koalici s ČSSD hravě zvládá a nemá je kdo zastavit. V tom je ten podstatný rozdíl.
      • Správně, Josef, Paměť národa radostně konstatuje, žes na sobě od posledně pořádně zamakal, a jmenuje tě velitelem husitského vozu, braň svěřenou pozici a svého místa neopouštěj, to není ironie, věř, jsi dobrej!!! *5*
      • Pepíčku,ABL a VV jedno jest.A nezaspi ráno do školky. *4*
      • Jasně, ODs to zvládá v koalici s ČSSD --- a VV jsou v opozici. Opoziční VV iniciovaly vyslovení nedůvěry vládě a ČSSD jako koaliční partner ODS korupční vládu po Drobilově aféře podržela. *1* Boha jeho! Ale z toho vašeho prohlášení vidím, že v jednom máte přece jen pravdu, část národa je skutečně zdegenerovaná. Jinak nejvíc přived na mizinu ten, kdo byl skutečně v každé vládě (a v koalici se socany i s ODS), tj. Mirek Kalousků.
  • Jak jednoduché-odchod VV z vlády znamená její pád a ČSSD spolu s ODS už se těší na novou oposmlouvu jako na pražské radnici. A to vše "demokraticky". Bude pouze třeba vyměnit koberec za větší, neboť pod stávající se už nic nevejde.
    • A netěší se na novou oposmlouvu TOP 09 a ČSSD (jako na budějovické radnici), nebo TOP 09, VV a ČSSD jako na Praze 1? *1* Zase nějaký komediant vytahuje jednu komunální koalici a vyvozuje z toho závěry pro celostátní politiku.
    • A proč nevznikla oposmlouva hned po volbách? Ještě nikdy tu nevládla velká koalice a oposmlouvu uzavřeli jen Klaus a Zeman kvůli Klausově nepřekonatelné averzi k bývalým odesákům nalezlým do jiných partají, tak blbě nekecejte. Politologové skutečně na baterky.

      Jestli jste si nevšimli, tak ODS vesele kradla stamiliony na MŽP ve vládě s VV a když to VV zjistily, vládu podpořily (když to tajně posvětil Bártův velký oblíbenc Venda z Hradu). Michálek se na fond nevrátil, Drobil v partaji povýšil, další korupčník Chalupa přišel na jeho místo a jede se dál jako by se nechumelilo. výmluva na velkou koalici je jen berlička pro pokrytce, kteří se snaží tvářit, že vlastně VV ve vládě vůbec nejsou a za nic nemůžou. *12* Tak křičí a myslí si, že překřičí fakta. Nepřekřečíte a nevylžete se z odpovědnosti za tuto prokorupční vládu.
    • Bohužel to tak vypadá. Místo politiků máme dobytek. Jenže ještě přijdou volby.
      • A já vám řeknu, jak to dopadne. Před volbama budete ječet o grázlech a kmotrech z ODS, se kterými jen VV a nikdo hrdinně bojují. Poté zvolíte VV, ti uzavřou koalici s ODS, Bárta bude místopředsedou vlády, a do pár měsíců zde opět máme ještě kolosálnější a větší rozkrádačku a korupční kauzu, než byla kauza Drobil. VV vládu s ODs opět nepoloží, naopak ji opět podrží, ale protože jim budou klesat preference, tak tonoucí, co se stébla chytá, Bárta bez důkazů zakřičí - podívejte jednu z organizací mého ministerstva ovládají nějací kmotři z ČSSD a ODs společně. a vy Bártovi zase nasadíte svatozář, zase mu uvěříte, že to s váma myslí, zase ho zvolíte, zase se necháte ožulit - a tekhle to půjde furt dokola, jenže to už budeme v korupci někde za Zimbabwe. *2* a ono to možná zní jako špatný vtip, ale při absolutní, kolosální a věčné nepoučitelnosti (já nebudu říkat blbosti) voličů, to může být realita.
        • Nebo jsi snad volič ČSSD? To je přece to samé jako ODS. Vůbec nejde o levici či pravici a politiku, jde o zlodějinu a tyto dvě strany se opět spojí a budou se krýt. O nic jiného nejde a proto jim všem vadí VV jelikož ještě nejsou zapojeni ve zlodějských vzájemných vazbách jako všechny staré strany (včetně KSČM).
          • Už se prober a zjisti si, jaký byl výsledek voleb v roce 2010 a kdo s kým uzavřel koalici a kdo s kým vládne. Není to ČSSD s ODS, i když to tu tak vehementně zkoušíš tvrdit a někdo ti to možná papká. ale z černé bílou neuděláš. Momentálně se kryjí VV, TOP a ODS (viz tajná dohoda na Hradě, viz koaliční smlouva, viz vykřikování, jak udělají společné reformy)
        • A copak tedy navrhuješ Ty??? Nechat vše pěkně při starém, že? To tu je 20 let a výsledky známe.
          • Vždyt jsi mne četl. Já navrhuji pokračování korupční a kriminální politiky posledních pěti let v podání ODS (za Topola se to rozjelo, a ted to pokračuje). A toho nejlépe docílíme společně tím, že budeme volit Věci veřejné. Tož vzhůru. Za dvacet let řádění ODs a po stovkách afér typu Drobil, při nichž budou VV krýt ODs záda jako koaliční partner, se zase objeví někdo nový, kdo se tě zeptá: a ty to chceš nechat při starém? :-)

            Co je tu dvacet let? O čem to vykládáš... Je vidět, že sleduješ politiku rok, ne dvacet let. Dvacet let je tu každý funkční období něco úplně jinýho. Nejdřív pravicové koalice s naprosto bezvýznamnými socany někde daeko v pozadí a bez jakéhokoli vlivu a moci, později oposmlouva a hanebné rozdělení moci mezi Zemanem a Klausem, ještě později Grossovská socdem v koalici s Kalouskem a Němcem a nakonec řádění zločinecké bandy Topolovy a Nečasovy ODS podporované tu zelenými, tu VV, tu Top 09, tu lidovci. Takže ano, je čas na změnu, ale tu nepředstavuje status quo, v němž jen místo zelených kryjí záda ODS a jejím zlodějnám VV. Myslím, že všichni vodí, kam to tahle koalice vede - rozhodně ne k pozitivním změnám.
  • Nečas si dělá ostudu. A ještě ke všemu zbytečně. Těžko pochopit že mu to někdo neřekne.
  • Panu Nečasovi by prospělo, kdyby přestal dělat nejchytřejšího a tím se zbavil pokušení neustéle tvořit nějaké obstrukce k výkonu práce svých koaličních partnerů. Chápu, že se snaží vytěžit politicky pro ODS co nejvíce prospěchu, ale už je tím očividně směšný! Chápu, že pan Nečas stále tvrdošíjně věří, že politika je o lhaní, intrikách a předstírání služby občanům, ale měl by zkusit myslet jinak. Jinak bude nadále jen onuce svých partajních kmotrů a ne Pan Čistý! Měl by myslet sám za sebe a ne natahovat uši k Hradu, jaké povely se nesou ozvěnou!
  • Pane Nečas-čistý-zkorumpovaný, neunesete,že není ministrem pan Langer-jediný pro ODS ,TOP09,ČSSD a KSČM schopný člověk -vyvolený vybrat loajálního řiditele policie schopného ututlat všechny Vaše společné zlodějny.Věci veřejné vám pijou krev,že???A to je dobře.
  • Jinak já VVéčkařům nefandím, protože tím, že vlezli do holportu s ODS se u mne znemožnili a tím, jak se zachovali po kauze Drobil ještě víc, ale výběr policejního šéfa by měl samozřejmě být věcí Johna a je jasný, proč to zparchantělá ODS zpochybňuje.
  • Johny,nedej se.
  • Správně Nečas,dej mu čuchnout.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit