Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zrušit státní příspěvky politickým stranám,zrušit senát,zrušit žoldnéřskou armádu,zrušit kromě jedné (státní) všechny pojišťovny,zrušit všechny peněžní lichvářské instituce.Ukázalo by se,že finančních
    prostředků na pokrytí díry ve státním rozpočtu by bylo dost.To vůbec nemluvím o potrestání viníků za dnešní stav a zabavení jimi nakradeného státního majetku.Nemá cenu dnes ještě všechno svalovat na komunisty (nikdy jsem v žádné partaji nebyl).To byli oproti dnešním tunelářům obyčejní kašpárkové.
    Jak to pro Boha dělali,že na všechno měli?Vymlouvat se na to,že nemuseli dávat do Bruselu,je hloupé,museli dávat do Moskvy a nejenom tam a asi i víc.A kam se ztratil zlatý poklad republiky ČSR?
  • již jsem si na důchod přispěl, tak proč zase formou DPH
  • To pro to, aby ses z peněz nezbláznil, víš že do nebe se dostane rychleji chydý než bohatý, nechceš přece dopadnout jako já a být čertíkem.
  • Myslím, že jediné řešení české situace je marocká cesta. A vypráskat je do lomů, na stavby dálnic....
  • Zvyšováni DPH je hloupost . Sníží to poptavku a dopadne to jako s naftou a benínem. Stát na tom akorát bude tratitˇ. Stoupne nezaměstnanot a dostane nás toto blbost KAlouska A Nečase na urovenˇ rozvojovích státu.Tak to dopadne když naš stát povedou Tito lidé.NEDEJME SE.
  • to máte tak, odborně se to nazývá dělba práce. ODS, HOP 09 a VV peníze zašantročí a rokradou- viz kauza Drobil a pokus o přihrání 500 milionů do stranické kasy ODS, no a občan to zase zplatí a protože normální, byť vysoké daně nestačí, neboť slimáčků je mnoho a kapustičky( tedy peněz ve státním rozpočtu) evidentně ori všechny potřebné´v trojkoalici a s nimi spojených kamarádíčků) evidentně málo, je třeba zvýšit DPH. No, přité příležitosti by nám mohli prozradit kam byly zašantročeny peníze na důchody, které byly po komunistech, těmi Dědek Tunel v 90 létech zamázl jakousi díru a sliboval, že budou vráceny z ´výnosů privatizace, jenom neřekl kdy, no a následně se po léta vybíralo ročně více než se vyplatilo, rovněž tyto peníze zmizely neznámo kde a dneska Nečas, Kalouses vykládají , že je třeba zvýši DPH, musí si lidé uvědomit, že to znamená zdražení jídla, léků , nájmů, služeb atd. V situaci, kdy je všechno rozkradeno, ještě zbývají peníze na důchody a ty ve zdravotnictví, proto se mrchožrouti už slétají, neboť to už je jediná oblast, kdwe by se ještě dalo něco ukrást.
  • Nečasova dálnice.Co jsme ukradli,lidi zaplatí. *9* *8*
  • Loupež století začali komunisti a koukám že bez trestu pokračují a jmenují se zase jinak
    • Jindřichu, to je opět perla, to jak bylo s tím IQ.......
  • Penzijní reformu by měli zaplatit všichni ti,kteří tuto zemi rozkradli a budování kapitalistického svinčíku podporovali.Všechny "porevoluční" vládní strany prohlásit za vlastizrádné a zločinecké organizace a znárodňovat veškerý majetek stranických rodů,stran,jež zde od údajné revoluce vládly.Tyto prostředky použít na náhradu,této zemi nadělaných škod.Straníky těchto stan nahnat makat do pracovních táborů.Tam je nechat makat do doby,kdy bude tato země znovu bez dluhů a bude mít znovu tolik státního majetku,jako když komunisté končili.
  • Pane Nečasi, odstraňte korupci a bude peněz dost. Nevymýšlejte ptákoviny, jednejte! Chcete vyrazit klín klínem? Jděte se bodnout.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit