Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jednostranně cenzurované příspěvky. Holt Tiscali.
  • Cenzor zde vymazává pravdivé příspěvky v intencích merkelovské politické korektnosti, takže nelze psát zde pravdivě o konfliktu v Sýrii.
    • tak co sem lezeš Pamelo ? pojď k nám na Sputnik *4*
  • Sýrie, Irák, Afganistán, proč se svět vměšuje do států do kterých jim nic není. Kdo dal právo Americe, Rusům a dalším státům bombardovat a zabíjet lid jiného státu.
    Každý ať si napřed zamete před svým prahem.
    Co to je za agresivní živočišný druh, který vyhladí jiný lidský druh. Nestačí, že lidé vyhubili živočišné druhy, které již nikdy nebudou, ale lidé se vyhlazují navzájem.
    Jak dlouho bude trvat bohu než si uvědomí, že někde udělal chybu, nebo to je boží záměr?
    Přijde na lidstvo další pohroma ze které se bude vzpamatovávat další miliony let?
    • USA do Sýrie nezval nikdo, Rusko pozval Asad a to je podstatný rozdíl. V Libyi, Iráku a Afghánu Rus není.
      • Jsi pravděpodobně hodně mladý když nevíš jak Rusové dostaly v Afganistánu na frak.
        Je ti známo když šla Čínská milionová armáda na Sovětský svaz a co se potom stalo?
        Kdo podporoval Husajna to si již asi nepamatuješ nebo si nebyl na světě?
        Jaké zbraně jsou v Iráku jsou to Americké nebo Ruské?
        Libye? Bylo by dobré aby jsi si doplnil vzdělání jinak proti tobě nic nemam.
        Najdi si kde všude byl použit Semtex.
        Do dnešní doby jsou zakázány informace o kterých se nesmí mluvit ani společnost o nich nesmí vědět.
        • Američané dostali na frak nejen v Afghánu a Vietnamu, já psal o současnosti. Husajna podporovaly obě strany a obě mu dodávaly zbraně. A kde všude byla použita C4?
    • kde chybí vědomosti nastrčí se Bůh, co si konečně uvědomit a přiznat, že žádný není a začít jednat sám za sebe
      • Kde chybí vědomosti?
        Doufám, že máš tolik vědomostí, že zastavíš války.
        Doufám, že ty si uvědomuješ, že vědomosti na stvoření světa ani dneska nestačí a nikdy stačit nebudou.
        Nebo ty máš tolik vědomostí, že stvoříš vyhynulé druhy?
        Pokud máš takové vědomosti a zveřejníš je vyplatím ti desítky milionů.
        Pokud stvoříš jediného mamuta, který až tak dávno nevyhynul dám to miliardu.
        Až vyhyne druh homo sapiens ani Tvoje vědomosti na to stačit nebudou.
  • "Vrací se dřívější život," říká zaměstnanec radnice Muhammad Džásim Muhammad, který stromky chodí zalévat.... TAK HYBAJ VŠICHNI SYŘANÉ ZPĚT DOMŮ!!! Opravit a postavit znovu to co jste nechali opuštěné bez ochrany na pospas ničení!
    • Syřané jděte domů až Amerika a Rus co Vám rozmlátil domovy dá všechno zase do pořádku. tt Vám určitě rád pomůže.
  • Jen taková řečnická otázka. OSN pomáhá přelidněné Africe a Asii, kde se právě rekrutuje násilí proti civilizovanému světu, a který nečinně přihlíží zkáze. Zkrátka peníze vládnou světem a jde se přes mrtvoly.
  • Kdo jinému jámu kopá...Aneb když prvotní příčina má nekalý záměr je následek v neprospěch intrikářů. Bohužel zůstanou těžké rány které se špatně hojí. A staré křivdy jsou použity v další odvety. Odnesou to většinou opět nevinní, s nedostatkem poznání co je kořenem toho zla. A ta škodná je si někde v klídku a kuje další pikle své moci prostřednictvím všehoschopných psychopatů...
    Pro ty co nemusí rusy- Zkuste si najít původní příčinu proč se stalo že do Evropy vstoupila tehdy rudá armáda a tím komunismus. Jsou principy které jakoby další generace už nevědí, zapomínají a mají tendenci se v jiných obměnách opakovat. Historii píší vítězové. Historie se pak mění podle potřeby která loby zrovna vládne a vtluče další generaci ve školách. Ti co vědí jak to skutečně bylo už tu většinou nejsou. Lidský život je v podstatě krátký na to zjistit příčiny zla v lidské společnosti...Kdo toto vlastně řídí? Je na čase posvítit si na ty skutečné šváby lidské společnosti. V pohybu je stále heslo-poštvi proti sobě a panuj. Štváči mají dokonalé krytí. Dokud lidstvo bude rozhádané a podléhat lživým informacím"domělých" nastrčených nepřátel bude se tak dít...Dívejme se, soustřeďme pozornost výš a dál, prostě jinam než nám je"někým" lživě předhazováno...
    • přesně tak hlupák kdo jde do války bojovat "za SVOU? zem" v rámci cti proti zlu atd. je to jen hloupá loutka co svůj život naprosto ZBYTEČNĚ nasazuje kvůli zájmům těch v pozadí co se jich nikdy žádná válka nedotkne protože vždy budou dávat příkazy z klidného místa kdekoliv na zemi. Nechápu jak může někdo jít dnes bojovat za kohokoliv, jako v dobách kdy král co zavelel šel první v řadě ten byl hoden následování, ale dnes? Jen hlupák nasazuje vlastní život dnes VŽDY PRO FINANČNÍ zájmy určitých skupin, o nic jiného NEJDE!
      • Velký částečný omyl. Ano, jen hlupák jde nasazovat vlastní život za zájmy jiných. Naši vojáci, kteří bojují v zahraničí, však nedosáhli ani stádia těch hlupáků. Oni tam bojují a nasazují vlastní život pouze jako žoldáci za mrzký peníz.
  • CIA už necvičí a neposílá opozici zbraně.To se změnilo. Tudiž zase vítězí Assadova armáda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit