Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno má svůj původ; nezapomínejte, prosím.

    Toto prohlásil Allen W. Dulles ze CIA (USA) v roce 1945: "Válka je u konce. Všechno se nějak usadí a uklidní, a my nasadíme všechny síly, dáme všechno, co máme, veškerý materiální potenciál ve prospěch klamu a balamutění lidí. Lidský mozek a vědomí jsou přístupné změnám. Zasejeme tam chaos, nenápadně zaměníme lidské hodnoty za falešné a necháme lidi, aby jim věřili. Jak to provedeme? Najdeme stejně smýšlející spojence všude na zemi, i ve státech východního bloku. Jak se tak dívám, těch spojenců bude dostatek. Krok za krokem rozehrajeme grandiózní tragédii zániku těchto národů až do úplné a nezvratné likvidace jejich vědomí. Z literatury a umění odstraníme společenskou podstatu, odnaučíme umělce zobrazovat a sledovat jakékoliv procesy, odrážející národní nitro. Literaturu, divadlo, filmy – to všechno budeme všemožně podporovat a velebit. Podpoříme nejodpornější lidské tendence a vyzdvihneme tak zvané umělce, kteří budou prosazovat sex, násilí, sadizmus, zradu a další degeneraci. Ve vedení hospodářství navodíme zmatek a chaos, náš postup bude sice nenápadný, ale aktivně vytvoříme despocii úředníků a úplatkářů. Slušnost a poctivost budou k smíchu. Jen pár lidí se v situaci zorientuje. Ty ale postavíme do trapné pozice, zesměšníme je, pomluvíme je a uděláme z nich společenský odpad. Společnosti vyrveme z duchovních kořenů a znevážíme morálku národů. Takto narušíme pokolení za pokolením, zaměříme se na děti a mládež. Budeme je rozvracet, budeme je učit neřestem a tak postupně zdegenerují. Vytvoříme z nich cyniky, lidi bez ducha a kosmopolity. Tak to uděláme!"
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Jak je vidno, v Česku se to podařilo, během pětadvaceti let máme hotovo, a jasno...
  • ze dostanou pred soud tu Necasovou bejvalku . Vubec se nebudu divit kdyz ji uznaji vsim vinnou . A pochopitelne dostane nejakej ten flastr. Ta za vsechno vlastne muze ,vsechno zpunktovala , branila mu ve stesti a vykecala vlastne vsechny statni tajemstvi. Tahle nova bude jeste pozadovat / a dostane / , nejaky odskodny , doplati ji usly prachy za tu poctivou kobyli drinu o kterou prisla a vubec jeste neco okolo.
  • ona kdyz starnouci osamela zenska ucejti nekde pobliz prachatyho korena , nezna zadnou prekazku a jde pres mrtvoly. jen aby ho urvala pro sebe. Tahle hospodska ficka neni zadna vyjimka. Mela moznost ho te predesle urvat a jednala podle toho.
    Soud to definoval presne at se to tady komu libi nebo nelibi. Opravdu tam vubec neslo o zadnou spionaz. Jen o ten jeji organ mezi nohama kterym vsechny zensky mysli a potom to takhle dopada.
  • Za co jsou placení státní zástupci a policie, aby nás nevinné zavírali, naháněli jako divou zvěř a vše jim bez trestu procházelo jako když se nic nestalo?
    Banda namyšlených zkorumpovaných zločinců, která za naše peníze bude lidi beztrestně stíhat? Potom si uzákoní, že nebudete jim moci říci, že jsou to ubožáci, hlupáci a nevím co ještě? Za vším hledej STB Babiše. Toto jsou praktiky komunistických zločinců.
  • neúplatná soudkyně a nevinná Nagy-ííča, kolipak dostala ta soudkyně všimného? *15*
  • Ištváne odstup!!!
    • Proč by měl odstupovat? Jen proto, že bývalá komunistka nesoudila podle práva?
  • kopne si každý.Třeba dnes nějaký bezvýznamný novinářský šmudla Jaroslav Kmenta. Prý Pan Šlachta svůj boj prohrál. Takovou slátaninu může z huby vypustit opravdu je okrajový ušmudlaný pisálek ve snaze strhnout na sebe pozornost. A užít si pár minut pozornosti. Jinak chorobného pisálka a mluvky hloupostí. Pak už je zas napořád zapomenut a ponořen do bahna bezvýznamnosti a pohrdání. Smečka okolo Nečase se dnes předčasně raduje. Užívá si surrealistickou představu že na úřadě vlády se tehdy mohlo cokoliv a nikdo do toho neměl co mluvit. A že to tak bude na věčné časy.Ale ono to prasklo. A Petřík s jeho hlupaňou se rázem ocitli mezi zavedenými, všeobecně uznávanými a certifikovanými hnoji této země. A tak už to zůstane.
  • jsou pořád takové samorostlé nevzdělané lopaty jako tady ta dole.A to furt chtějí přidávat a prudit.
    • Rád bych věděl, co ty jsi za šmejda! Závistivý a mstivý jako Zeman, co?
  • Je to jenom výsměch lidem a ukázka, jak pracuje naše justice. Kobyla i s Nečasem měli sedět v base, oni se smějí lidem do ksichtu a spolu se třemi králi si hrají na ublížené. Je to justiční hnus.
  • To snad není možné, tak místo toho, aby se policie zaměřila například na Babišův původ majetku, zabývá se kabelkou paní Nečasové ? Doufám, že ministr Chovanec si už s ním poradí.
    • Chovanec... jakého ústavu?... *1* *1* *1*
      • Pracuje prý v Ústavu pro popírání zlodějny bývalých estébáků ze Slovenska např.Bureše. zkratku má tento ústav ÚPPZBENB.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit