Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, tak to my jsme se také docela dost dlouho trápili s tím, jakou televizi nebo vlastně co si do ni necháme vysílat a pak jsme to jednoduše rozsekli tak, že jsme si z této stránky zde nechali udělat internetovou televizi... Mimo jiné si u nich můžete i změřit rychlost internetu, takže zjistíte, zda je to vlastně řešení i pro vás.

  • Text byl smazán. Žádám o vysvětlení. Cdaka@iscali.cz
  • Pan Soukup, ředitel TV Barandov má většinou svou kritikou ČTV pravdu. Toto informační monstrum, s rozpočtem 6 miliard, 2000 aparátem lidí, zavaluje občany celý den zprávami, nazývanými novinkami, jež spíše vyvolávají chaos v hlavách diváků svou neobjektivností, než je pravdivě informovat o skutečném stavu věcí ve státě.O tom mají občané dost povrchní, a často i nepravdivé, informace.
    Tisk, tato čtvrtá moc, reportéři, novináři atd.,uskutečňují moc informace, kterou nikdo k tomu nezmocnil, kteří však vládnou velice rozsáhlými prostředky, často v neprospěch vládnoucí společenské síly společnosti.
    Řešením je její hluboká reforma , navrácení jejího obsahu "pravdivě a hospodárně, informovat občany o stavu věcí celého státu.
    Ing Zdeněk Opolzer
  • Co chcete od bývalého komunisty Dvořáka ?O to se zajímejte komunistobijci a nenálepkujte lidi tak jak to dělala KSČ před rokem 1989.Pamatujte,že nejvíc řvou,co mají špinavé ruce.Pochopte,že tady nikdy nebyla demokracie a svoboda,ta zkrátka neexistuje.To ohrožuje kařdý režim ať je bílý nebo černý či rudý.Dvořák svou vizáží mi připadá tak na předsedu JZD a ne na ředitele.Soukup to je formát.Ještě,že má čt1,čt24 archiv.Jinak nemá co vysílat.
  • Za peníze potvrdí i že slunce má barvu zeleněfialovou.
  • josef.servit.9
    Dvořák to nezvládl, jeho ředitelování NOVY mu pomohlo do křesla ředitele ČT, ale jeho
    šéf je pořád stejný?
  • Vypnout topení
  • V pořadu z volební noci zaznělo že celý NYC je v slzách a uplakaní obyvatelé bloudí bezradně ulicemi.Nevyhrála Hilary.Takovou ultrakravinu lze stvořit jen na Kavčích horách. Podstatné části obyvatel města je to šuma fuk kdo byl zvolen. Jsou důležitější věci ve městě. Ovšem statečná ČT učinila velké srandovní odhalení. Ano kdyby to byl nějaký komediální vstup ale toto bylo řečeno placeným komentátorem ve vší vážnosti. A ve vší vážnosti je třeba všude okolo říkat: takovou prolhanou televizi nelze živit z koncesionářských poplatků!
  • ČT ani náhodou není nezávislá, ale provádí nehoráznou a nepokrytou probruselskou propagandu. S tím bude potřeba udělat zásadní změnu. To bude kravál a kvikot jako v Polsku. U nás možná zase budou okupovat budovu. Už se těším, jak budou ty rodinnné klany Šámalů, Fridrichů a Zárubů se všemi současnými i odloženými manželkami bivakovat na chodbách. Junckerovi idioti budou navíc vyhrožovat sankcemi.
    • Svatá pravda. *1* Je to banda kryplů, včele s tím zmr.em Dvořákem...
  • v ČT? No a podívejte se teď s odstupem času, jak to dopadlo. Opravdu nemá smysl tuto šaškárnu podporovat.
    • josef.servit.9
      Pan ředitel určitě rezignuje, jinak bude vyhozen. Celou televizi rozddrbal, takže se nedvíme
      nic jen, že pan Trump určitě nebude zvolen.24 zrušil a Kubala se tam promenáduje, jako by mu patřila!Pane Dvořák vráťíte nám Českou televizi?
      • NO víte, k tomu Kubalovi - ve světle pozdějších poznání a informací mi vychází - jestli vůbec na tom stř. východě byl. A ž e tam byl zajat. Proč - uvažujme. Školu skončil2004, nikde ani zmínka o jazykovém vybavení. Možná trochu anglinu, ale arabština chce dlouhé učení,. No a hned po škole - střední Východ. Jakse tam domlouvalI KDYŽ NEMĚLI/NEBYL ZAJATÝ S NIMI/ TLUNMOČNÍK, copak arabové všichni umí anglicky nebo jak... tudle nudle. No a když si vzpomenu jak naši ajťáci" pomáhali" s výrobou "důkazů" o Iráku , Lybii a dalších - kdo ví jestli to nebyla taková PRÓBA" VÝROBA HRDINY, OBLBOVÁK.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit