Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kluci tak na stužky pozor! Tady se mu přezdívalo maršál Žukov.Stužky pečlivě sbíral a věšel na svá místa.Má tam i od zahrádkářů cosi přidali i valcíři z Vítkovic. A jednou se byl podívat z dálky na požár tak dostal i od hasičů za statečnost.Aby bylo jasno.
  • Je opravdu zajímavé pozorovat jak člověk který slouží 20 roků je ověšený stužkami, předpokládám, že si stužky vypůjčil ještě od dalších deseti spolupracovníků. Vůbec někteří funkcionáři u policie chodí v poslední době ověšeni stužkami v takovém množství, že museli sloužit již v době kdy tady byli husité. Připadá mi, že si vzali příklad z SSSR tam také důstojníci chodili skoro v předklonu jak byli na prsou zatíženi vyznamenáními. Priority které nový policejní president prezentuje, jsou pouze stále opakované kecy, ty opakuje každý nový vedoucí pracovník.
  • stužek jak americkej jenerál *1* *1* *1*
  • Tomášu Tomášu - ale mimo domácnost se nepíchá!A když jo - tak ne ve funkci policejního ředitele!Jak to potom bude v řadách PČR vypadat?Zdraví tě kluci z Jeseníků.
  • Další moravská makovice v pražské kanceláři.
  • Chci doufat, že Babiš si svou prosadí, česká tzv. policie je naddimenzovaná asi na dvojnásobek průměru EU, a to hlavně proto, že více jak 90% jejích "příslušníků" jen čmuchá, kde koho okrást, či páchá zločiny včetně nájemních vražd na objednávku, z větší části tzv. politickou...a to Cechy ani nemají tzv. vnější shengenskou hranici!
    A co je horší, nikde v politických programech tzv. etablovaných politických subjektů ani zmínka
    o životně nutné reorganizaci tohoto podivného tělesa, jehož bolševický model výstavby a fungování tristně přetrvává, kdo by se pak divil, že je fenoménem organizovaného zločinu!!! *5*
  • Jen by mně zajímalo zda si tu paní jak ji tady v Ostravě na krajském ředitelství PČR opracovával vezme i na Presidium.Jo do Prahy to s ním šla.Je to nesmírně pracovitá paní.V horizontu několika měsíců zaznamenala karierní postup který neměli ani dlouholetí policajti.To dostala za přesčasy.Ovšem co na to legitimní paní manželka Tuhá?Tady byl všem pro legraci.JIstě tomu bude i v Praze.
  • Až si stát uvědomí, že se může kdokoliv zúčatnit výběrové fonkce na prasidenta PČR, tak to je diskriminizace, protože, kdo může být v 11 třídě, před výběrem.

    To je diskriminizece a komedie tzv právího státu.

    Fuj hnuj
  • *2*
  • !!!

    http://tribun.name/2014/04/08/vypalne-pro-bakalu/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit