Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na vedoucích postech nejsou žádní bývalí komunisti, to by museli mít už 80 let i víc, jsou to všechno novým režimem vychovaní kapitalisti kteří hledí jen kde co ukrást a urvat, tak je to pánové.
  • No on ministr zdravotnictví má tak čas na nějaké srandičky s bábovkou harmonikou. To mohou jedině ti odboráři. A tomu říkají "práce"? No pokud jim na to stádo tupců přispívá...
    • Vážený pane, mezi námi tělesně postiženými nebyl jediný odborář. My jsme chtěli jednat s panem ministrem sami za sebe, naše problémy se zabezpečením lékařské péče jsou specifické a netýkají se Vás ani odborů. Stejně tak Svaz pacientů není žádná odborářská organizace. Že jsme si za své užívali bábovky (oni to byly koláče) nám závidět nemusíte.
  • Jak se choval a jak mluvil před devadesátým rokem?Táhl aktivně bolševickou káru a nikdo z nás,kdo jsme cinkali klíči netušil,že kolaborant Klaus si vzápětí p=řitáhne k sobě kamarádíčky komunisty do pozic.a tak to pokračuje dál.Bezcharakterní převlečená pakáž
    z rudé zmodrala a škodí dál.Teď už ne ideologií,ale rozkrádáním,lhaním a loupením ze státního.Teď už je třeba nemyslet na basu-odtud by se mohli vrátit!
    • Stále si většina myslí,že jde o lidi ale to je hrozný omyl !!! Jde o systém který vytváří limity a organizuje jednání lidí ! Já to pro zjednodušení přirovnávám k dopravním předpisům,kde je dáno kdo má přednost a za jaké situace ale stále říkám a tvrdím,že za kapitalismu má přednost jen ten kdo má větší auto a je podrazák,zkrátka právo nejenom silnějšího ale i většího zloděje a nikdy a nikde kapitalismus nebyl jiný a nebude !!! I kdyby jste tyto lidi pozavírali a nebo dokonce postříleli tak se objeví jiní a proto se musí změnit společenské zákony a celý systém jinak je to jen jak se říká "Mlácení prázdné slámy" a tito příživníci se jen smějí !!!!!
      • Přidejte ještě víc vykřičníků, zatím vypadáte jen jako průměrný Blesk čtoucí primitiv.
  • Bezvýhradně souhlasím s tím že je Leo špatný ministr. Chyba je v tom že nevlastní koncepci, neprosazuje ji a je členem politické strany. Politické strany jsou, stejně jako církve, nefunkčním pozůstatkem společenského vývoje a jsou již pro další vývoj zbytečné a jako ony vývoj společnosti v lepším případě pouze brzdí.
    Stejně tak vynucování si schůzek postiženou menšinou v okamžiku kdy se hroutí a je devastován většinový systém je pouze lobismem naruby nic jiného. Ministr či jakýkoliv jiný státní úředník - tedy sloužící, má být odvolatelný voliči a způsobů existuje mraky jen chtít.
    • To snad papouškujete pana Popelku, ne? Ten měl podobné nápady. Nedošlo mu/vám ale, že při stavu, v jakém jsou dnes státní/evropské/světové finance, ministři by byli stupidními občany vyhazováni pořád dokola, než by si po pár (možná desítek) letech uvědomili, že se asi opravdu bude muset dělat něco nehezkého.
  • Jen ať si celej Krása vzpomene na převrat v 89 !!! To nadával na bývalý režim a byl nadšený z nástupu "demokracie" tak ať si ji užije !!!
    • To je hloupá reakce! Momentálně je jedno, kdo v roce 89 zvonil klíči a kdo ne. Nyní jsme všichni na jedné lodi ovládané piráty a musíme táhnout za jeden provaz, chceme-li dostat svou loď zpět. Ano, je to kocábka, do níž notně teče, ale jinou nemáme. Nejprve se musíme zbavit pirátů a pak všichni společně metelit k pumpám. Na kádrování není čas!
      • Ta část "všichni k pumpám" v Čechách nikdy nevyjde. A nejspíš ani ten jeden provaz.
  • Vypadáte tak seriozně a jdete proti lidu, Mafie už vás taky dosáhla? Vyprdněte se na politiku a běžte léčit lidi. Nestojí vám za to, si ničit pověst.
  • G.E.N.E.R.Á.L.N.Í S.T.Á.V.K.U !!!
    • DEFENESTRACI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Preji si z celeho srdce aby tomu panovi Hegerovi znicilo zdravi takovym zpusobem jakym se obraci proti nam a to si priroda udela a pak bude divit cim to anebo si sam zjisti kde udelal chybu vzdyt ma titul tak snad vi a kdyz nevi tak naco ma titul? Nepatri mezi pracujici lidi. Lekarstvi neni leceni jenom zpomaleni a utiseni bolesti doktori se honi jenom penezma na zdravi kaslou ale to sami nevedi ze zivot nebodou zit vecne. Tak to pochopte Buh Vas stejne znici....staci zapatrat jenze to by se museli trochu vzit ale vidim ze to jsou jen ubohe vymyte mozky co nejsou schopni samostatneho zivota. Zvedat ceny umi kazdy trouba umeni je vsak vite co nebo jeste nevite? Tak co tam jeste sedite v praci? nemate na praci nic? tak vypoved pane.....
  • Snižte si sobě platy, bando zlodějská. Jsou to bývalí komunisté a dělají vše proto, aby lidé šli do ulic a byla revoluce a komunisti se vrátili. Lékař tak sympatický a mafiánům podlehl.
  • Jak pozoruji tuhle mafiánskou vládu,která si s občany doslova vytírá zadek,vůbec bych se nedivil kdyby poslala na postižené policejní těžkooděnce s pendrekama.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit