Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To snad není možný, taková s.ačka. Bodejť by neodmítli, když minimální mzda ve Švajcu je sto tisíc na naše, ať se jedná o jakoukoliv práci. My jsme okrádáni ze všech stran a nuceně máme nejnižsí mzdy v eueu, protože z nás ty k.rvy u moci udělali lacinou pracovní sílu, aby se samy měly jak pr.sata v žitě. Ten zm.d, co napsal tyhle blitky, by se měl pěkně zhoupnout. Fuj tajbl!!! *12* *16* *12* *16*
    • ... jsi správný český d*ment :)))
      • D.ment jsi ty sám.
        Minimální mzdy se obvykle prezentují jako měsíční mzdové sazby hrubých výdělků, tj. před odečtením daně z příjmů a příspěvků na sociální zabezpečení, jež odvádí zaměstnanec; tyto odpočty se v každé zemi liší. Uzákoněná minimální mzda je něco zcela jiného a Švýcaři by na ní prodělali.
  • Copak švýcaři, ti jsou v poho, ale od října má platit bezvízový režim pro Ukrajinu, to se nám tu vyrojí ukrošistickejch parazitů!!!






    HNUS !!!
    • Já se změny nebojím... rumuni je nepustěj :D
  • autor by take v clanku mohl uvest ze pri jednom z nejnizsich duchodu ve svycarsku (cca 1100 franku - frank cca 25kc) si lze zazadak o doplatek, odpusteni poplatku za tv,rozhlas nebo snizeni zdravotniho pojisteni.a jeste nektere obce temto duchodcum dotuji bydleni ..

    tolik pro srovnani s duchodci u nas
  • Spíš to svědčí o tom, že díky své neutralitě se Švýcaři mají jak prasata v žitě a víc nepotřebují. Ony ty jejich banky dodnes plné židovských peněz jsou dostatečná záruka blahobytu. My nemáme díky Havlovi a jeho kámošům z ODA už nic krom Budvaru a pár dalších státních podniků co přežily velkou státní polistopadovou tunelařinu, které se říká privatizace.
    • Ono je to spíš tím, že Švýcaři jsou ŠVÝCARŠTÍ OBČANÉ. My jsme přináležitost k Zemím Koruny České zaprodali za komunismus. Díky V. Havlovi jsme získali ve světě obdiv a ztracenou úctu.. To všech však zničili jeho následovníci mimo jiné i krádeží pera v přímém přenosu a blábolením, že řízek vypadal a chutnal jak bublinková rrdel.
      • 6 zajímavé že Havlovi kamarádi to tu od roku 1989 vedou všichni krom komunistů ho mají plnou pusu.Ale dávají téhle zemi tak naprd.l že se z toho nikdy nevzpamatuje.
      • Díky zrzavému Veškrnovi jsme získali akorát pověst vožralů.
  • Díky prasatům, jako byl Havel budeme na Swiss jen obdivně čumět!!!





    TAK !!!
  • Jak můžete srovnávat Čechy a Švýcary, když chudší švýcarský důchodce má min. 2x větší kupní sílu, než český pracující s průměrným českým platem?
    A když český volič vidí kauzu, kde chlap nabízí za pozici státního úředníka 100tis měsíčně (šéf věznice) a dostane 3 roky podmínku - kolik se asi rozkrádá výše? - tak má asi taky ten pocit, že co odevzdá na daních, skončí v nenasytných chřtánech mafií navázaných na státní orgány.
    To není o zodpovědnosti voličů, ale o poměrech diametrálně odlišných od švýcarských.
    Kdyby mi bylo 22 let, taky bych byl schopen zmastit takovou rádoby pravičáckou, černobílou hovadinu.
  • Tak Demokracie je prý tady nereálná. Tak potom nechápu, proč celý ten sametový cirkus, když máme zůstat v totalitě. To jsme mohli rovnou nechat u moci komunisty když jedeme pořád po staré lajně.....
  • Top 09 proti navýšení pro důchodce : 200,-Kč !!! Nikdo z TOP 09 nehlasoval pro zvýšení důchodů od 1.ledna 2017 !!! Nesouhlasilo 13 : Zdeněk Bezecný, Jan Farský, Petr Gazdík, Leoš Heger, Václav Horáček, Jiří Koubek ,Marek Ženíšek,Věra Kovářová, Michal Kučera,
    Helena Langšádlová, František Laudát,Jaroslav Lobkowicz (Plzeň), Karel Tureček

    Nepřihlášeni: 4. Nina Nováková, Stanislav Polčák, Karel Schwarzenberg,
    František Vácha Zdrželi se: 3: Jiří Skalický, Anna Putnová, Gabriela Pecková

    Omluveni: 6: Markéta Adamová, Jitka Chalánková ,Daniel Korte, Miroslav
    Kalousek,Rom Kostřica, Herbert Pavera
    Všichni z TOP 09, ale hlasovali pro zvýšení platů poslanců o 7000,- Kč !!!!!! ... za TOP 09 pro BYLO VŠECH .............26 poslanců !!!
    Rozpočtová zodpovědnost nebo vychcanost? To je důvod, proč zastupitelská demokracie u nás nemůže fungovat a proč je stát rozkraden a s dvoubiliónovým dluhem....
    • U nás totiž nemůže fungovat žádná demokracie, pokud něco takového existuje vůbec někde jinde, než v hubách politiků.
  • Švýcarsko nezažilo války, díky válkám neuvěřitelně zbohatlo a nezažilo roky 1939,1948,1968 a ve finále1989, kdy se naopak majetky a peníze přelévají do země, která poslední 2 války prohrála. Asi je někde chyba.
  • Stalingrad
    Raději ty peníze posílají -jak uvedeno níže.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit