Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tichcali chtěli říct, že když se teroristické USA prohnaly blízkým východem, tak všude propuklo násilí, vraždy a začal skvétat extrémní islám
  • jo kdyby USSAEU nevnucovali stále někam tu svojí "demkravinu" tak byl v Africe poměrně klid... *16* *16* *16*
  • v Bahrajnu je samozřejmě nejen přípustné, ale i správné zatočit krutě s opozicí,, protože vláda, které tam je, slouží USA, takže je ta jediná správná a být k ní v opozici je čisté zlo... a tak je to se vším.
  • Arabské jaro - podle některých jedinců nakažených přihlouplým antiamerikanismem to vše vyprovokovala CIA, stejně jako události na Ukrajině, Jugoslávii a vůbec vše,co nemohou postihnout svým malokapacitním mozečkem..
    Ve své ničím nepodložené nadřazenosti nemohou pochopit, že i v arabských zemích jsou lidé a zvláště mladí lidé, kteří jsou krajně nespokojeni s korupcí, klientelismem, a s bezútěšnou a bezperspektivní situací - od Alžíru po Bahrajn.
    I v Sýrii to mělo dopad na to, jak se situace po střelbě na demonstranty pak vyvíjela.
    • snad, ale tu korupci, ten klientelismus a ty nemožné vůdce zpravidla dosadily právě USA, a ponechali na místě, pokud oni skákali, jak CIA pískala... viz Bahrajn.. kyž projevili vlastní postupy - pryč s nimi.

      i na Ukrajině po zatím slovních útocích na obyvatele východu, jak Rusy tak Ukrajince - třeba Tymošenková je chtěla vyvraždit za pomoci jaderných zbraní, ztratili možnost jednat na svých územích ve svém jazyce s úřady....se lidé vzbouřili a bojují stále - ale to se nehodí, takže oni jsou ti zlí. .
    • tak teď hezky spolkni prášek a sestřička ti dá snídani.......potom půjdete s ošetřovatelem do oploceného parku na vycházku......a ne aby ses zase válel v ptačím trusu jako posledně
  • Tzv. arabské jaro bylo zinscenováno nejtemnějšími silami pozemské civilizace. Mj. arabské jaro vyprodukovalo kolosální migrační krizi, zbídačení miliónů lidí, statisíce mrtvých atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit