Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to výborný nápad zdanění hazardu.
  • Nejlepší bude se v listopadu vyšlápnout do ulic ,s pádným argumentem v ruce.Pak zase otočit kolo dějin.S těmi darebáky,kteří přes dvacet roků tuto zemi zbídačují,je třeba zatočit tak krutým způsobem,aby se darebáci politice nejméně dalších sto roků vyhýbali.Tak měli slušní lidé dost času vyvádět tuto zemi z bídy,do které ji političtí šíbři za posledních jednadvacet roků přivedli.
  • Tak konecne doslo na kamarady, loupeznik Rath se jiste raduje, ze po zabaveni pensijnich fondu
    by doslo i k zdaneni hazardu a mel by jeste tak vetsi vyhody z loupeze, myslim ze by se mohl spojit
    se svym protivnikem Bartou( toho pilneho Ferdu Brabence) a radeji se venovat rozbitym silnicim a pomahat je spravovat, maji jich ve svych rajonech hodne, penez by jiste meli na to dost, kdyby ty penize uloupene ze silnicni dane, dane na benzin a konecne z mytneho na tuto zalezitost pouzili. *11*
  • Bohužel nám vládnou dílem blbci,větším dílem zločinci.
  • Ožebračili jste hasiče, policajty a všechny státní zaměstnance v průměru o 40 000 Kč za rok, snížily základ pro výpoščet důchodu. Tedy důchodová reforma již dávno začala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lidičky a to při takovém ždímáním daní u solidních občanů váháte se zdaněním hazardu? Jak to, že vás to nenapadlo už v minulosti? A takových míst je v naší společnosti daleko víc. Jenže naši politici na postih špinavosti v naší společnosti ani nepomyslí. Jde to z jejich zlodějské podstaty. Svojí omezeností, bych je přirovnala k rádcům krále v pohádce "Pyšná princezna". Tam také odírali chudé poddané, aby si mohli nahrabat do své kapse. Podezřívám tuto novou garnituru, jako jsou TOP9 i VV, že reformou vymožené peníze budou vytuneluvané nebo si je půjčí na "porcování medvěda" tak, jako v minulosti si peníze půjčili na tento účel z prostředků na důchody. Už se zpátky nedostaly a teď na důchody chybí. Proč se nehledají způsoby exekučně zabavit majetek těch,kteří rozhodli za úplatek půjčit si z důchodových prostředků na takovéto porcování?
  • A ještě přidat nezákonnost "llobismu". *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit