Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ti co nechtějí Babiše - jdite všichni do perdele§§§
  • Mýlíte se, dálnice je možno stavět pouze z dotací pro dálnice, stejně kanalizace pouze z dotací po kanalizace a z dotací pro nepěstování vojtěšky lze pouze nepěstovat vojtěšku.
    Použití dotací je průběžně kontrolováno a prokazování uznatelnosti (k proplacení z přiznané dotace) jednotlivých položek v rozpočtech je mnohdy obtížné až nemožné.
    Není možné převádět finance ani mezi kapitolami rozpočtu jedné stavby.
    Při objevní takových nesrovnalostí následnou kontrolou se dotace vracejí, ve zprávách se zmínky o vrácení objevují až nepříjemně často ČR není schopna vyčerpat přidělený objem dotací.
    Tolik k vašim dohadům a odhadům.
  • Píše se: ..." kdyby ho nebylo, jednak by neexistovalo, nemělo by prostředky na svůj rozjezd, ale také by ho volilo mnohem méně lidí, jestli vůbec někdo." A co tak hrozného by se stalo? Čtvrt století to šlo bez ANO, šlo by to i dál. Změna by ale byla. Za miliardy z dotací pro Agrofert by se například mohly stavět dálnice.
    Jinak článek zřejmě napsal někdo z Agrofertu, protože opakuje Burešovy bláboly. že nechtěl do politiky atd. Skutečný důvod? Ve volebním programu před rokem 2013 měli socani zvednutí daní pro velké korporace o 2%! TOHLE byl hlavní důvod, proč šel konfident STB do politiky. V koalici s majitelem velkých firem už nešlo zvýšení daní prosadit. Při zisku Agrofertu několik miliard by ty 2% byly hodně velký balík každý rok.....
    (Volby nakonec vyhrál i Hitler. A taky ho jeho voliči chtěli)...
    A za co stojí strana, která se opírá o jediného člověka? Je někde v civilizovaném světě něco takového? ...Na druhou stranu Bureš přece neustále popírá, že jsou stranou jednoho muže. Má možnost to dokázat....Jestli poslanci za ANO myslí svůj program vážně, musí ho prosazovat i když jim chlebodárce zavřou. Zřejmě jim jde ale o zdroje příjmů bokem od miliardáře, proti kterým je ovšem poslanecký plat maličkost...
    Dejme tomu, že by 2013 socani trvali na Ŕathovi jako premiérovi.... To by Zeman také trval na presumpci neviny? Před zákonem jsou si Rath i Babiš rovni! Rozhodnout musí soud, ne samozvaný soudce Zeman!!!!
  • Myslíš Piráty ?A nepomlouvej Havla s krátkými kalhotami jak byl vysoký!
  • Popsaný postup není divný, ani nepochopitelný.
    Tedy je-li voličem zaměstnanec nebo ekonomicky neaktivní občan.
    Podnikatel ANO ani ČSSD volit nemůže, ten může kolísat mezi TOP09 a ODS v závislosti na tom, komu dal větší sponzorský dar apod.
    Živnostník ANO volit nemůže, ČSSD v éře před ANO snad ano, nyní ne.
    Možná vám to řeknou i ti sociologové.

    Dotaz:
    Ten šestý pád používáte jako emetikum vědomě, nebo jen normálně neumíte česky?
  • Pravda je míra shody popisu a popisovaného, nutně tedy závisí na poznatelnosti popisovaného a může se v závislosti na ní v čase měnit.
    Proč?
    Protože úplný popis skutečnosti je z důvodu časové a prostorové omezenosti existence člověka nemožný.
    S láskou a dobrem nesouvisí pravda prakticky nijak, zejména kvůli volné definici těchto.
    Naopak se v literatuře uvádí souvislost lži a dobra: pia fraus.

    Pokud podle vás pravda souvisí s pravdou, musela jste absolvovat skutečně výjimečný vzdělávací proces.
  • Komunisté nejsou legální?
    Jsou-li, jak je může někdo legalizovat?
    Může být strana účastnící se parlamentních voleb nelegální?
    Nebo, jako ostatně obvykle, zase jen žvaníte?
    Dokážete popsat jediný důvod, proč a která fašistická strana, kterou Babiš legalizuje, je nelegální?
    Co je to "facebook profil"? To je volební progam nebo snad stanovy politické stany?
  • Ty výpustky nejsou tak roztomilé, jak předpokládáte.
    Co kdybyste se je naučila používat jinak, než z neschopnosti zformulovat větu?
  • Koníček pravíte?
    Jak jste to zjistila?
    A pokud je to pravda, pak Váš možná, můj určitě ne.
  • Přesně.
    Dvacet tisíc podpisů v referendu je nic.
    Dvacet tisíc lidí na náměstí je síla, které je údajně nutno ustoupit.
    To je pro některé organizátory společenských akcí důvod, proč za žádnou cenu referendum nechtít.
  • p1871942L
    Koho tam dát.Kalouse velkého.Ten ponese prapor demokracie do roztrhání těla.To Česko to dopracovalo.Ahoj
  • Platné volby--- petice, odstoupení. Platné volby--- petice, odstoupení. Jak dlouho to chcete dělat???? Proč nechodíte k volbám???? Nebo jste se teď probudili??? Te je jako hrát fotbal a po první půlce revize pravidel. Nepřipadáte si hloupě???? I ti cigoši mají více rozumu. Když mu na pracáku víc nedají, tak už tam nejde.
  • Souhlas. Pro většinu demokratických zahraničních pozorovatelů musí tyhle "akce " vypadat jako tlupy šašků. Ne nadarmo se nám pak říká národ Švejků. A tihle to jen potvrzují...
  • I kdyby jich sehnali 2 miliony. Má to nějakou oporu v zákoně a ústavě? Řekl bych že ne a tím pádem odstupovat nemusí. Referendum by asi bylo něco jiného, ale to není. A také - který imbecil by dal do zákona platnost takového referenda půl roku či rok po volbách. To bychom tu měli referenda stabilně. Prostě jsou to jen žabomyší války a snahy zhrzených a vývojem událostí už totálně zpitomělých "sluníčkářů" prosadit si svou bez ohledu na tu jejich vyřvávanou demokracii.Je to obrázek zpitomění části národa a pokud to opozice nevidí a nekritizuje, nepatří do politiky. I ona totiž ví, že jediná možnost jsou předčasné volby.
  • Na ty demonstranty patří z práškovacího letadla vylít kejdu. A Svěrakovi v tom vymáchat hubu,je to prašivý pes.
  • Tu petici si podepisuje na wc papír a pojmenujete to Chátra komediantská a kníže vám to orazítkuje svou hnědou DNA.
  • Když ono to udávání je takový krásný český koníček... že už to nevnímáme tak zle...
  • To svědčí o hlouposti voličů... když jim nevadí zásadní etické problémy.. tak se nedivím, že jsme v takovém stavu jak jsme....Hitler v Německu také zvítězil a bolševici v roce 48 také.. jen se to chce mít trochu na pozoru, protože můžeme lehce spadnout do totáče a vědět, jak to v historii fungovalo... zdánlivě vše probíhalo demokraticky, ale co z toho vzešlo
  • Jenže sociologové ti řeknou, že se často nevolí o tématu voleb... téma nerozhoduje..., ale jsou to hlasy jako na této diskuzi...souhlasím... a ještě častěji nesouhlasím...Když jsem se ptala známéjaým způsobem volila... prý vybrala dvě kandidátky/Ano a ČSSD/ a pak šla za plentu a nedívala se a náhodně vybrala.. Jen jak volíme jak se rozhodujeme...
  • Teď už ne, protože je Lidl v rekonstrukci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit