Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • američani umí jenom bombardovat,jinak jsou to zbabělci
    • Většina Američanů jsou zákeřní šmejdi a lidské zrůdy , málo z nich je inteligentních a nebojácných co se jim postaví a zbytek jsou vypatlanci s hambáči místo mozku z jejich Mc-ráčů. I ta jejich kultura tomu odpovídá. .
  • A nedávno Adolf Bombama tvrdil že do Iráku vojáky US army nepošle!

    Takže Irák a Sýrie bude okupována. Záminkou jsou Islamisté které tam již měsíce USA
    platí. Jejich Arabští spojenci ty bojůvky svážejí a ty se pak prohlašují za Syrský odboj.
    Pak je na řadě Irán - ten páchá hrozné zločiny. Jaké? Má ropu. Daří se mu a Americký
    trh do země nepustí. Chce také jaderné zbraně které USA a Izrael vlastní už dávno.

    V EU zase bude USA stavět základny aby se válka s Ruskem odehrála u nás a né u nich.
  • Situace se vyvíjí přesně tak, jak chtějí USA. USA chtějí slabou terorizovanou Evropu, což zajistí válčení s musliny. Proti islamizaci Evropy se musí začít proti choutkám USA. Neposlouchat je a zařčídit se podle svého. To ale černoch v Bílém domě nedovolí. Bude zle a mladí se budou divit, jak byli hloupí, když podporovali americkou politiku.
  • Obama přiznává že dá další zbraně žoldákům kteří chtějí svrhnout Asada. Kdyby
    svět fungoval normálně a nelezl USA do zadní části těla tak je Obama postaven
    před soud jako válečný zločinec. Toto je mezinárodní terorismus v podobě pučů.

    Proti jakým silám Asada? Asad je řádně zvolený prezident stejně jako byl Janukovyč.
    Kdyby někdo v USA/EU chtěl svrhnout vládu byl by bez milosti zatčen a potrestán.
    Pro USa však žádné zákony neplatí. Považují se za nadlidi a brzo na to tvrdě dojedou.
    • ANo přesně tak ,maňásek Ohava skáče jak Bilderberg píská, to v PS potvrdil i Kárl von Sajrajt z Bilderbergu , že oni rozhodují a nikoliv vlády států, Perkins napsal jako lovec ekonomik pro USSá, jak to USA dělají, všechno to svinstvo na svrhávání vlád, vraždění jejich představitelů, kteří se nehodí do jejich plánů NWO, zabírání strategických území, strategických surovin, ničeho se neštítí a také Američan Chomsky přiznal, že všichni USSá prezidenti po druhé světové válce jsou zločinci a museli by být odsouzeni a sedět., kdyby existovalo mezinárodní právo. a dodržovalo se.

      Jefferson pronesl - bojím se o USA, když pomyslím, že Bůh existuje

      a dnes je to ještě horší. Jen vypatlanci za peníze zkorumpovaní a nebo naprostí dem-nti mohou stát po tom všem, co se ve světě děje na straně USSá. - zločinců, fašistů, teroristů , diktátorů, vrahů.
  • "Pokud si s radikály z organizace Islámský stát (IS) neporadí Irák sám, měly by mu vypomoci americké pozemní síly". Vážení pravicoví soudruzi, dovedu si představit jak by jste reagovali na to, kdyby takovou nehoráznost, jakou si dovolují váleční zločinci z USA, prohlásil někdo z Rusů. Kdo dává právo představitelům země s tak pochybnou minulostí a přítomností, jako je USA, někam posílat bagančata svého prohnilého totalitního státu, který je tak křivý, že se na venek snaží krýt rouškou demokracie a lidských práv? Pokud po roce 68 jsem považoval Rusy za okupanty, pak považovat Američany dnes za okupanty je slabé slovo a Rusové jsou proti nim výspa demokracie.
    • To psali v Haló kravinách, blbečku?
  • "Arabské jaro" nezačalo,ale bylo spuštěno, letora,
    Tzv."arabské jaro",není nic jiného než barevné revoluce Gruzie,Ukrajina a pod.stejný scénář,stejné cíle a rukopis, v tom má pan Huml naprostou pravdu. Tak si řeší své problémy USA na úkor zbytku světa, destabilizuje státy tam,kde má své zájmy( zdroje surovin) a následně sanuje vojensky tyto problémy.Vysoce efektivní způsob vládnutí, svrhne legitimní vlády za pomoci jimi vycvičené a vyzbrojené opozice (za pomoci "humanitárního bombardování"),nastolí kolaborantskou vládu a začne bezostyšně drancovat tamní ekonomiku a suroviny.Samozřejmě,že zničenou infrastrukturu budují americké firmy, které si zde také dojdou na své. Tento scénář proběhne i na Ukrajině, platit jej však nebudou Ukrajinci, ti jsou na dně, ale celá Evropa!!!
    • Práce USSá - Bilderbergu a NWO v plné kráse

      Islám se radikalizuje díky vměšování USA do jejich zemí,především kvůli ropě,plynu aj. Islamistické,nyní již teroristické organizace jsou "plody" zahraniční politiky USA,čili její CIA. Byly to USA a její tajné služby kdo tyto organizace,většinou ještě před svým vznikem,začal financovat,vyzbrojovat a cvičit jejich zakladatele. Táliban,potažmo Al-kaidu a Usámu proti Sovětům v Afghánistánu...ISIL proti Syrské vládě a Asadovi a mnoho dalších "menších" průšvihů po celém světě...ale i Ukrajinské odpůrce Janukovičovo vlády,což jak dobře známo,byli především ultranacionalisté,fašisté ale paradoxně i anarchisté (pro sichr...však dohromady tvořili na Majdanu pořádnou sílu),což USA stálo do té doby asi 5 mld. dolarů ( http://pravdu.cz/zajimava-videa/paul-roberts-amerika-chce-valku-s-ruskem ). Je zřejmé,že k prosazování amerického zájmu se USA neštítí použít jakékoliv způsoby a to bez ohledu na rozsah následků i počet obětí,o čemž svědčí celá 500-letá historie USA (historik ať si trhne...;-) ). Však je na světě lidí dost...No a za "Velkou louží" je bezpečno. Hlavní je včas "ovládnout" Rusko a jeho přírodní bohatství (jak "upřímně" prozradila Allbrightová v r. 98...),což se jim za alkoholika Jelcina téměř podařilo "mírovým" způsobem. Pokud se to podaří,bude v USA dobře ještě nejméně 200-300 let a cena benzínu se vděčným yankeejským voličům zvyšovat nebude muset.
      • Tady Lansádlovci a spol píší stupidní články a atakují přirozené spojence proti islámské hrozbě, místo aby něco dělali, jak odsouzení EU-US ostudy v ukrajinské otázce , způsobu občanské a propagandistické války. Až se trochu přitvrdí , tak EU bude muset provést EU obrození a vypakovat některé typy politiků. Patrně to latentně již probíhá . My stím také musíme začít a hned u těchto voleb dát jasný signál. Přimluvám se u komerčních televizíaby " Soutěž o cenu Emanulela Moravce " se nahradila oficiálně Česko hledá talent . Sledovanost bude vyšší
    • Především jim konečně přestaňte dodávat zbraně! Co to je za idiocii nejdřív Syrskou opozici vyzbrojit, a pak se s otevřenou hubou dívat, jak se přidává na stranu islámského státu...?
      To je prostě typicky americké a nebylo to poprvé. Mimochodem, Solidaritu v Polsku platil Vatikán. Kdo asi platil našeho ajatoláha?t
  • Amerika si hraje na Boha, všude se montuje (okupuje) a pal se diví, že jim srazí dvojčata. Měla by se raději starat o svůj kontinent.
  • "Nebude to metoda 'šoku a úžasu'... bude to trvalé a dlouhodobé, ano obsadíme vás opět, akorát gerilová válka v této oblasti USSá nevychází a dojede na to. Islamáci se doufejme spojí a gerilovou válku převedou i do USSá, je na čase, aby USSáci, co toto všechno vyprovokovali a rozes-ali si přišli také na své na jejich území a ne neustále na cizích. Plně si to ti šmejdi válečničtí a fašisticko-terorističtí zaslouží .
    • Jsi zruda.
      • USSá dělají zrůdnosti po celém světě, dnes nejen na BLízkém východě, ale i na Ukrajině, cfo vyváděli v Jugoslávii- Kosovo ukradli Srbům , takže si plným právem zaslouží to co zaseli, aby sklidili v USSá na svém území, protože zatím rozesí-ají vždy cizí území , vraždí, kradou a pak si hrají na zachránce a mírotvorce Jen blb tomu věří a to jsi ty - ´tečko - evropanko. v sukni a s podprsenkou. Ty se s těmi nicky nablbneš, ubožáku.
  • Islamisty neporazí nikdo, to už USáci hnusáci dobře vědí!!
    • ale porazí, ale musí vzniknout domácí odboj ne nějaký troubové odjinud
  • To je to samé, jako -

    Pokud separatisty neporazí Ukrajina, měl by tomu pomoci Putin.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit