Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vláda ČR nejenže poslala stamiliony na různé ziskové neziskovky a nelegální migranty.
    Dnes schválila 25 milionů na obnovu Iráku. Takže ČR která byla díky mizerným platům
    vyškrtnuta ze seznama vyspělých států sponzoruje arabský stát který má ropu.
    To není jen skandál. To je vlastizrada.
    EU sponzoruje nelegální migranty z celého světa a dokonce palestinskou samosprávu.

    Arabští šejkové muslimské migranty neberou. Místo toho si za miliardy z prodeje ropy pořizují největší mrakodrapy na světě. Za přestříhnutí kolaudační pásky platí západním celebritkám miliony.

    Nenechme se dále okrádat. Evropské peníze pouze evropanům. Máme vlastní potřebné.
  • Po přečtení se musím autorovi smát. Kvůli čemu, Až dojemné starosti o páně prezidentovo zdraví a také starost o to, aby neměl trauma, kdyby náááhodou volby nevyhrál.
    *1*
    Pokud bude Zeman kandidovat, tak vyhraje. není to můj oblíbenec a ani jsem ho v minulých volbách nevolil, ale proti němu nebude stát nikdo, koho bych si na místě prezidenta dokázal představit, kdo by mohl u voličů konkurovat. Taková osobnost tady prostě není. Bohužel.
  • rád ho podpořím. Ale zatím si nejsem jist, že by byla v dohledu lepší alternativa.
  • No, myslím si, že je čas na Miloškovo poslední zvonění....
    • že by už bylo slyšet malý,hradní umíráček ___? Nebo zatím cinká jen pobíhající ,,ovčáček"?
  • Ať pan Zeman udělá co udělá, podstatné je, že zůstane posílené přesvědčení, že "Náš Pan Prezident sedí na Hradě, anžto jej Vyvolila většina Národa". Jestli vypadá někdy trapně? Trenky na žerdi trapné nebyly? Co na tom JAK vypadá, lidi ON stále zajímá. Jak začíná v Evropě přituhovat, šíří se pocit, že celá liberální demokracie je dobrá pro slunné nedělní odpoledne. Jó, zjevit se tak nějaká naše Angela, pardon Andula nebo dokonce Libuše coby kněžna, to by se to volilo! *1*
  • porážet, protože už dávno všechny porazil *5*
  • donat
    Tento článek dokonale naplňuje pořekadlo "přáni otcem myšlenky". Docela mne překvapuje, že se mezi skvělými odbornými články objeví něco tak vzdáleného realitě :-)
  • Každému, co mu patří .Každému, co si zaslouží.
  • Nejvetsi obavu maji Ovcacek, Mynar,Nejedly atd ..... O dalsi budoucnost nemaji obavu,ale prodlouzit si pobyt na Hrade by nebylo spatne.K tomu jim dopomuze elita naroda ?
  • Co je to zase za kecy o starém pánovi? Pan prezident je zdatný sportsmen ve vynikající formě. Už to snad dostatečně prokázal svým neohroženým postojem na běžkách a nebo když čile brázdil po rybníce ve svém žlutém nafukovacím člunu. Kromě toho má vlevo dole fenomenální paměť. Takže volby vyhraje a hotovo!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit